KAsk elbete şart ama ondan onemlisi icinde düşünce tarzı arkadaşın kaskı kamyonun kaportayı delmiş ama ölümüne mani olamamış o yüzden dikkatli olup hızın dozunu kacırmamak lazım. Nerdeyse full koruma ama allah rahmet eylesin.
KAsk elbete şart ama ondan onemlisi icinde düşünce tarzı arkadaşın kaskı kamyonun kaportayı delmiş ama ölümüne mani olamamış o yüzden dikkatli olup hızın dozunu kacırmamak lazım. Nerdeyse full koruma ama allah rahmet eylesin.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Hocam bu kadar kesin konuştuğuna göre kazayı görmüşsündür nerden biliyosun peki adamın yaşadıgını bu kadar emin konuşabiliyosun öldüğü resmen belli adamın.Tamam iyi bir kask hayat kurtatır biz peşimistlik peşinde falanda değiliz polemik yapmıyalım boş yere.Üstte bi arkadaşımız açıkladı zaten bu şekilde can verenlerin idrar torbası boşalır diye zaten fotoğraflarda belli oluyor.O an yaşasa orda kimse müdahale etmezmi ona sanıyosun? bir şeyi bilmeden ön yargı yapmayın lütfen
üssü var,üstü yok
adam ölmüş arkadaşlar ilk sayfada ayrıca verilen olayla ilgili link var
http://www.snopes.com/photos/accident/tulsacrash.asp
Cok uzucu ve yazinin diger basliginda ise bu olen kisinin bir arkadasi da ayni yolda can vermis hemde bir hafta once. Motor surat degil zevktir.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
bunları gördükçe inanın motordan soğuyorum yazık hemde çok yazık
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
Bend aha önce bu resmi gördüğümde öldüğünü düşünmüştüm normal olarak.Ölmediğini okuyunca şok oldum .. Kaskın önemini en iyi belirten konulardan biri..Eskidikçe yeniden açılsa yeridir..
Edüt : Adam ölmüş üstteki yazımı yok sayın
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
kaskın önemini anlatmak için iyi foto ama kimse adam yaşıyo demesin , İnsan boynu vucudun agırlıgı tasıyamaz ve kırılır , ayrıca bunun için fake foto deyenlerde var ama anasözü ne =Her zaman kaskımızı takalım
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
İnanmıyorum size yaa..!
Siteye bazı önemli konuları vurgulamak için gördüğüm ve çok etkilendiğim bazı resimler koyuyorum. Ama bazı arkadaşlar olayın verdiği mesajdan çok ayrıntılarla uğraşıp geyik muhabbeti yapıyorlar.
Yok adam bu kazada ölmüşmüş, yok bu kadar hız yapamazmış, yok adamın pantolonu ıslakmış, yok ayağında çorabı yokmuş, yok gerçek değilmiş, bilgisayarda yapılmış vs. vs.
Hepsinin doğru olduğunu kabul edelim. Sonuç ne olur.? Koca bir hiç.
Önemli olan böyle olaylardan alacağımız derstir.
Ben bu sitedeki ciddi olan arkadaşların paylaşımlarından çok ders aldım. Bence sitenin amacı da bu olmalıdır. Bilgi paylaşımı.
Yoksa bu sitenin de diğer sohbet sitelerinden hiçbir farkı kalmaz. Sadece geyik muhabbeti yapılır ve hiçbir bilgi paylaşımı olmaz.
İnanın siteyi ve mesajları sürekli takip ediyor ve elimden geldiği kadar katılımcı olmaya çalışıyordum ama bu olaydan sonra merakım gitti. Bundan sonra katlımcı olacağımı zannetmiyorum, sadece izleyici olacağım.
Zonguldak MT
aman yarabbi. ağzım açık kaldı. şeytan kulağına kimseye vermesin allah
BUGÜN GEÇTİ, BEKLE YARINA GELİYORUM, YA NİCE YOLARA AŞACAK YADA KARA TOPRAK BAĞRINDA AŞTIĞIMIZ YOLLARI HATIRLATACAK.
modlar sürücünün fotolarını kaldırırsa iyi olcak.. yeni başilayan arkadaşlara kötü örnek... allah korusun...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
Bu fotolara bakarken dondum, motordan ben de soğuyorum arkadaşın dediği gibi. Linki verilen yabancı sitede daha fazla detay var ve adam ölmüş, düşününsene ne kadar feci bir ölüm, onun yerine ben kendimi yanlız hissetim.
işin yine her zaman olduğu gibi bir de geyik boyutu oldu. Arkadaşlar katılımcı olalım güzelde, sayfa doldurmak için yazmadan orjinal şeyleri eklesek sona? Ben kendi payıma 10 konu okuyorsam belki bir veya ikisine yorum yazıyorum, okuyup düşünen tarafta kalmayı yeğliyorum eğer ekleyeceğim çok da orjinal değilse. Acizane düşüncem böyle daha şık olduğudur.
Arkadaşın biri bir arıza ile ilgili yardım mesajına cevap yazıyor;
-bencede onların dediği yerlere baksan iyi olur yada iyi bir ustaya götür diye....
mesaj kalabalığı...
AYY,ABİ BU NE YA allah askına,kanım dondu,ya bunları gorunce nebılım okadar bagımlısı oldugum motordan soguyorum,
çok güzel ders alınacak bi örnek. dikkatle incelenmesi tavsiye olunur
Bu ne ki arkadaşlar,Midenize güveniyorsanız google'a "motosiklet kazası" yazın görselleri tıklayın. etkisinden uzun süre kurtulamazsınız.Gözümün önüne geldikçe motosikleti daha dikkatli ve temkinli kullanıyorum.
Bakmak bile istemiyorum Allah korusun
Life's Too Short , To Ride With Ugly Women
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)