[b]BU AYDA MOTOR ALINIR MI?[/b]
-
Yavuzk, o manda yuva yapmış...türküsünün hikayesini biliyor musun?
*******************O***********************
Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
- Forum sayfalarinda altalta ayni icerikli veya ayri icerikli mesaj atmak yasaktir. Akliniza sonradan birsey gelirse mesajinizi sag ust kosesindeki DEGISTIR butonuna tiklayarak o mesajına ekleme yapiniz... Arka arkaya iki-üç defa mesaj atmayalim, eksik yazmissak birinci mesaja ekleyelim. Tekrari halinde kullanicida art niyet tespit edilirse altalta atilan mesajlar forumdan silinecektir...
- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... info@motosiklet.net
******************O*************************
Reklamlar
-
sereye, dogrudur abi ikisinede elimden geldigince bakmaya calisirim. her geziye geldim ve geliyorum da. hala nasi suphe ediyonuz motorsuz kalicagim konusunda bu arada belki ayip olucak ama nickten cikaramadim ben seni
Shamyl, kismet degilmis. benim motorda da paslanma oluyor. pas sokucu ve koruyucu bir sey gordum onu alicam bende. onun haricinde benim tek problemim koltugun rahatsizligi ve titreme. gerci titreme azaliyor galiba yavas yavas
-
Onu bunu bilmem. Benim bu topicden anladığım başlık yazarken html kodlar çalışmıyor, kullanmamak lasım
Mesela [ b ] [ /b ] yazdım bak çalışmadı.
-
Light, zaten koyu oluyor basliklar. baya sey kapmisin devam
-
Baron titreme dediğin vibrasyon problemi mi? Çak bi er-5 kurtul dertlerden, arkadaşımda var, müthiş keyifli
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
-
Shamyl, evet vibrasyon. bende er-5 i cok beyendim zaten. birde cok seri bir motor. hizlanmasi falan baya iyi. onumuzdeki yaza kadar almayi dusunuyorum, ama once bir kendi motorumu satiyim
-
O vibrasyon olayını arka dişliyi büyütüp çözüyolarmış...
-
Shamyl, o 150 likler icin. 250 likler icin birsey yok. hem yeni gelen 150liklerde cozulmus oluyor. zamanla azaliyor ama. belki 1000km sonra e_erdun abinin motoru gibi jinlun davitson olur
-
Baron985 nickten çıkaramadıysan münibüsten çıkarırsın.
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
-
sereye, anlaşıldı tamam
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
motor yaşam biçimidir bence,estetiktir,zekadır,hazdır,zevktir,kimisi için aşktır. kimisi içinde kar etme aracıdır... herkese saygı duymak lazım , ama bana sorarsanız ben zevk için biniyorum - bu aradada ulaşımımı sağlamış oluyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler