Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

benzin fiyatları protestosu

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Yamaha RX135
    Alıntı okayyorukcuoglu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    pardon abi senin meslek neydi ben hafta sonu aliağaya gitsem iyi olur birkaç kamyoncu arkadaş buldunmuydu tamam depoyu fullerim artık motorun ceplerinide doldurursam çanakkaleye gelinceye kadar hepsini yakarım anca bir iki litre kara geçerim herhalde
    yok abı alıcaksan toptan alıcan yanı bı 200 ytl lık falan o zaman da bı 30 ytl kara gecmıs olursun bazılarına bu meva kucuk gelebılır ama yılda 2,000 ytl ve ustu alanlar acın 300 ytl lık bı kar anlamına gelıyor
    Tabi bu soledıklerım dolum tesıslerıne yakın olanlar ıcın gecerlı

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    olacak inşallah
    arkadaşlar iyi demişsiniz hoş demişsiniz de
    bizden bişey olmaz diye bi dava yok, ben bu maili gönderen arkadaşımla birliktte başlıyorum, he kim katılır kim katılmaz bilemem.
    neden bu firmalar? sorusunada şöyle cewap werebilirim
    bu arkadaşlar ilk kurbanlar
    bahtsız bedevii
    kamyoncular bilmemne kısmında da hiç yapanınız varmı ama benim eski çalıştığım şirkette bunlar yapılıyodu ve çoğu kişi otomobilinde arıza ıktığını filtrelerinin tıkanıp aracın rölantisi vs. gibi bilimum konumlarda arıza çıkardığını söyledi herneyse konu bu değil zaten
    bu mail benimle birlikte 30 kişiye daha gitmiş, her mailde 5-10 kişi kazanılsa ...

ben FW mail olayından tiksinirim buyüzden daha aktif bi platformda bahsetmek istedim

artık nedenir bilmem ama
    sanırım gazamız mübarek ola diyerek başlayabilirim
    [B][I]Dediklerim bazen ters gelir, olabilir hayat herkeze ders verir[/I][/B] ::exclaim:

Mert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA R1 ;)
    Başlıkta ne anlatılmış, konu gene geyiğe bağlamışş
    bu öngörü belki tutmaz ama sonuç olarak bişiler yapılabilir

bütün motosiklet siteleri birleşip iyi bir toplu sürüş yapabiliriz etkili ve katılımın üst seviyede olacağından eminim

ama site adminimiz ve yönetimin biraz çaba göstermesi gerekir sanırım
    RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE

Motosikleti
    xx 12999,9rr cadı süpürgesi :P
    buna benzer bi mail banada gelmişti. aracım olmadıgı için yapabileceğim tekşey mümkün oldugu kadar çok insana iletmek ve yakın çevreme bu konuda bilgi vermekti öylede yaptım
    birlikte hareket edilebilirse yapılamıyacak hiç bişey yoktur

blackhawk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR 125-CBR 600 RR/Yamaha R1 (2007)AB RH (+)
    evet protesto ediyorum 1-2 hafta motora binmeyecem !!! (tavşan dağa küsmüş , dağın haberi olmamış misali)
    AB RH (+) 506 357 7316
    http://www.facebook.com/vatandogukan
    https://www.facebook.com/Jand.komd.ozel.harekat

crxforever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr125 2008
    akaryakıt zamlarını protesto etmek lazım ama bunun suçlusu akaryakıt firmaları değil.
    ağır vergileri protesto etmek gerekiyor.ancak daha önce yazan bir arkadaşın da dediği gibi bizden evvel kamyoncular minibüsçüler taksiciler gibi daha fazla yakıt harcayan gruplar bu konuda örgütlense kombine bir çalışma yapılsa çok daha iyi olur.

yollarda didiştiğimiz ticari şöforleri yani ekmeğini yoldan kazananlar , işine arabasıyla gidenler , ya da sitenin çoğunluğu gibi en büyük zevki yollara düşmek olanlar....
    kimsenin birbirinden farkı yok bu konuda hepimiz aynı kazığı yiyoruz.zaten pahalı olan akaryakıtı fahiş denebilecek bir fiyata çıkardılar. tüm dünyada petrol pahalanıyor diyerek bize dünyanın en pahalı benzinini satıyorlar.dünyada 1 pahalanınca bizde 2 mi artması lazım.

benim aklıma bir eylem geldi ama nasıl olur bilemiyorum.

tüm motosiklet siteleri netteki otomobil tuning siteleri ile birleşse her şehrin şoförler odası ile koordineli bir şekilde yollara dökülsek. her kentin sembolü olan yerlerde mesela istanbulda boğaz köprüsünde konyada mevlananın önünde
    sadece bir gün içinde 1 saatliğine kontakları kapatıp herkes aracını itmeye çalışsa, 10 kişi bir kamyonu itmeye uğraşsa mesela motorcular ellerine alsa motorları itse,
    benzinimiz yok verecek paramız yok bundan sonra böyle diye sizce nasıl olur ?

Motosikleti
    Mondial 151Rs
    kaçak benzin kullaniyormusum haberim yokmus sonra herzamanki aldigim yeri degiştirdim sonra motorun sesi degişti süper oldu ve 90 km yaptim hiç durmadan şenlige gittim at yarıslarına ve kutahyaya geri dondum 1 hafta gezdim işlerimi halletim yani 10 ytl benzine demekki kaliteli benzin alinca hem az yakiyor hemde saglikli motor oluyormus...

motorum mondial151rs 150cc scooter... az yakiyor yuppiiii

Motosikleti
    Yaya
    Alıntı crxforever adlı üyeden alıntı Mesajı göster

tüm motosiklet siteleri netteki otomobil tuning siteleri ile birleşse her şehrin şoförler odası ile koordineli bir şekilde yollara dökülsek. her kentin sembolü olan yerlerde mesela istanbulda boğaz köprüsünde konyada mevlananın önünde
    sadece bir gün içinde 1 saatliğine kontakları kapatıp herkes aracını itmeye çalışsa, 10 kişi bir kamyonu itmeye uğraşsa mesela motorcular ellerine alsa motorları itse,
    benzinimiz yok verecek paramız yok bundan sonra böyle diye sizce nasıl olur ?
    Bu konuda böyle bir çözüm çok dikkat çeker.

Alem FM de Nihat SIRDAR da böyle tepkilere değer veriyorlar.

Motosiklet.net olarak marjinal bir organizasyon yaparak toplu bir şekilde protesto yapmak istersek oradan bize destek olacaktır...

Ayrıca diğer sivil toplum örgütlerindende destek istenebilir.

baba müslüm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R 1200 RT
    Arkadaşlar kullanılan akaryakıtın % kaçı vasıtalarda kullanılıyor biliyormusunuz, bende çok iyi bilmiyorum ama inanıyorum ki kara vasıtalarının kullandığı yakıt devede kulak yani yapılacak olan protestonun hiçbir faydası olmayacak ama şunu yapabiliriz araçlarımıza protesto sloganları yazabiliriz,en azından tepkisiz olmadığımızı anlarlar,yakıt fiyatlarının çok yüksek olması devletin ucuz yakıt verdiği sektörlerden kaynaklanmaktadır, deniz vasıtaları 650YKRŞ ye yakıt alıyor ve en çokda onlar yakıt harcıyor, ama bilet paraları almış başını gidiyor,buralardaki farklar işte bize yükleniyor, yapılacak bir protesto varsa buralarda yapmalıyız,aynı şekilde elektrik santralleri ve fabrikalarda var.
    [COLOR="Red"][SIZE="2"][B]Dostlarım bana müslüm baba der.[/B][/SIZE][/COLOR]

crxforever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr125 2008
    demin haberlerde izledim ispanyada tır şoförleri süresiz greve gitmiş mazot fiyatlarını protesto için.daha sonra tüm avrupadaki eylemleri gösterdiler. dünyanın en pahalı akaryakıtını kullanıyoruz ve hala duruyoruz.

bir gün ve bir saat belirleyip birşeyler yapmalıyız yoksa 5 ytlye kadar yolu var benzinin.

Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    Geçen yaz ham petrolün varili 60$'ken benzinin litresi 2,70'deydi. Şu anda ham petrolün varil fiyatı 130$ civarında, benzin 3,45'de. Aşırı bir zam yok, benzinin kendi pahalılığı.

Biyobenzin alın, bari paralar dışarı kaçmasın

alpibox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FAZER
    Belki konumuzla ilgisi yok ama bugun benzinliğe girdim benzin almak için.Pompanın yanına yanaştırdım.(ALPET TESİSLERİ)Pompacı kardeş bana doğru gelirken arkadan 2008 model bir audi gelmezmi.İçindede hatun.Pompacı geri döndü hatuna benzin verdi gitti.Sonra adam bana doğru yanaştı ne kadar olsun abi felan bende ( bak önde bi hatun daha var ben beklerim sen ona bak) dedim yüksek devirle kalkıp gittim başka bi benzinliğe ayar oldum zaten zamlardan dolayı benzinliğe giresim yok birde orada adamı deli ediyorlar.Müşteri memnuniyeti 0! Teşekkürler...
    /\LP

By Mükemmel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    Pek bişey çıkacağını zannetmiyorum.Bakıyorum da ne bi eylem, ne de en ufak bi tepki.Herkes halinden memnun anlaşılan...
    ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI

vıceroy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gv650 - RKS 150-kuba xf139
    TC tarihinde protesto sonucu akaryakıt fiyatında düşme oldumu? Yinede duyarlı olmak lazım.
    Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...

Motosikleti
    Honda Activa 08 / Mondial 100 kh 06
    Bu başlığı neredeyse tamamını okudum. benim ne haddime ama

yine söylemek istiyorum. Bütün Dünyada benzin litresi bedava olsa

biz bu ülkede. bedava*10 üzeri 2 şeklinde alırız
    Arkadan vuran suçludur...
    Bedeli Öteki tarafta ödemek kaydıyla kabul edilmiştir.

Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V STROM DL 650 Esmeralda
    Alıntı vlad1462 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    akaryakıt fiyatlarını sheel, total falanmı belirliyomuş.
    Evet, Shell ve Total dünyanın önde gelen büyük üreticilerinden ve fiyatları istedikleri gibi oynatabilir/yorlar malesef! Fransa'da Süper Benzinin litre fiyatı 2,45,-YTL oluyorsa bir yerlerde bir dengesizlik yokmu?

ben Shell ve Totalden yakıt almıyorum ve beim - bizlerin gibi ( türkiye ) için konuşuyorum, binlerce kişi aynısını uygulasın ve neticeyi beraber görelim......

Bence, denemeden hemen PES etmeyelim arkadaşlar

Alıntı vıceroy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    TC tarihinde protesto sonucu akaryakıt fiyatında düşme oldumu? Yinede duyarlı olmak lazım.

Bugüne kadar HİÇ protesto edilmedi ki!!! hep sözde kaldı ve istediklerini yaptılar vede yapmaya devam ediyorla - edeceklerde eğer sert ve tutumlu bir tepki vermezsek

Alıntı kaaneski adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar iyi demişsiniz hoş demişsiniz de
    bizden bişey olmaz diye bi dava yok, ben bu maili gönderen arkadaşımla birliktte başlıyorum, he kim katılır kim katılmaz bilemem.
    neden bu firmalar? sorusunada şöyle cewap werebilirim
    bu arkadaşlar ilk kurbanlar
    bahtsız bedevii
    kamyoncular bilmemne kısmında da hiç yapanınız varmı ama benim eski çalıştığım şirkette bunlar yapılıyodu ve çoğu kişi otomobilinde arıza ıktığını filtrelerinin tıkanıp aracın rölantisi vs. gibi bilimum konumlarda arıza çıkardığını söyledi herneyse konu bu değil zaten
    bu mail benimle birlikte 30 kişiye daha gitmiş, her mailde 5-10 kişi kazanılsa ...

ben FW mail olayından tiksinirim buyüzden daha aktif bi platformda bahsetmek istedim

artık nedenir bilmem ama
    sanırım gazamız mübarek ola diyerek başlayabilirim
    FW olayı benide tiksindiri ama akaryakıt olayı ile ilgili geleni en az 40 kişiye FW ettim.
    inşallah onlarda eder ve 25-30 kişi katılır bu protestoya.....
    bence sonuna kadar ketılalım arkadaşlar....Shell ve Total'in yanısıra 10 larca akaryakıt istasyonu var memlekette.....
    Tarzım çok basittir.....
    Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum

Motosikleti
    KAWASAKİ VN 800
    ben genelde PO dan alırım shell den şimdiye kadar hiç almadım bazan da BP ama sürekli aldığım yer var ayda bir kerer fullüyorum 500 km geziyorum insanlara basit gibi geliyor ama şurda 40000 kişiyiz istersek olur bişeyler ses getirir ama benmi düzeltecem deyip es geçersek birileri sürekli düzer

Forumdan Uzaklaştırıldı
    gönül isterdeki en ucuz benzin olsun ama litresi maşallah

Motosikleti
    Yamaha RX135
    Ee o zaman sesımızı duyurmamız lazım ama nasıl olucak ?
    [B][I][U]Dünyada bir çok insan var.
    Kimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlayıp kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor...[/U][/I][/B]

Motosikleti
    olacak inşallah
    Alıntı Özer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    FW olayı benide tiksindiri ama akaryakıt olayı ile ilgili geleni en az 40 kişiye FW ettim.
    inşallah onlarda eder ve 25-30 kişi katılır bu protestoya.....
    bence sonuna kadar ketılalım arkadaşlar....Shell ve Total'in yanısıra 10 larca akaryakıt istasyonu var memlekette.....
    FW olayınıda hallettim

Alıntı Atay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gönül isterdeki en ucuz benzin olsun ama litresi maşallah
    arkadaşlar gönül bu daha neler ister ama bu biraz armut piş ağzıma düş olmamışmı?
    özelliklede bu konu içinde?
    küçük mü büyükmü bilmiyorum ama bi adım atmaya çalışıyoruz
    belki 2 belki 4 kişi

biraz gayret

Alıntı busihido_kadir adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ee o zaman sesımızı duyurmamız lazım ama nasıl olucak ?
    konunun en başında yazdım zaten bunun cewabını
    işe yararmı bilmiyoruz, bişey deniyoruz
    enazından bi adım
    [B][I]Dediklerim bazen ters gelir, olabilir hayat herkeze ders verir[/I][/B] ::exclaim:

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)