yapmayın arkadaşlarASİLLER ŞIMARMAZ:p:p
yapmayın arkadaşlarASİLLER ŞIMARMAZ:p:p
Orgazma Dudak Büktürür
Dam üstünde saksağan...
emek harcamış,eline sağlık ama bence olmamış
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Değişik bir hava vermiş,herkesin gücünün yettiğine,ha ben beğendimmi hayır orjinal hali daha güzeldir herzaman
bencede cok sekıl deılde SEKER bı motor olmus...
)) işitsel modifiye.....................
HIZ'SIZ VE ÖFKE'SİZ
yaw sacece renk değiştirmeyle modifiyemi olurmuş , hem orjinal boyasınıda bozmuş enayi , açıkçası o motora hayatta binmem . kankam olan polisler bile bana ceza keser bunla üzerine shubuo'mu oldun die sorarlar
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Neyini beğenmiyosunuz bu motorun modifiyenin kralı olmuş vayy bee iki sticker iki ampül al sana modifiye ha
işitsel modifiyeler kazan egzos.... çok iyi yaa yurdum ınsanı hint motorlarına cevırmıs mekanızmayı........ ))
Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA
asiyim ve tabiki para bendeye bir ornek
First Day Of My Life
Alt - Üst çift motorlu bu heralde170'LİK ALT MOTOR ( 150'lik +genişletme =170'lik)
Terlik moduna getirilmiş ayakkabın ve beyaz çorabınla seni o motorun üstünde düşünüyorummmmmm. da.aaa...aaaaa
( Alay etmiş olmak için değil görsel uyumsuzluk açısından söyledim. Pembe kız rengi ondan yani )
Yurdum insanı işde allah kaza bela vermesin.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
kekoyu altın kafese koymuşlar pembe demiş
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
valla ben pek beğenmedim çarşamba günü bende unutmazsam kendim çekip modifiye chopper ekleyeceğim
Başlıga dikkat!! satlık yazmışş
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
Emek harcamış, tebrik ederim. Renk biraz olmamış bence.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)