çok beğendiğim suzuki dl650 vstorm modeli 2007 model sonrası standart abs uyguladı.abs sistemi olmayan eski modellere sonradan bu fren sistemi uygulanır mı? uygulanırsa maliyeti konusunda fikri olanların cevabını bekliyorum .saygılar.
çok beğendiğim suzuki dl650 vstorm modeli 2007 model sonrası standart abs uyguladı.abs sistemi olmayan eski modellere sonradan bu fren sistemi uygulanır mı? uygulanırsa maliyeti konusunda fikri olanların cevabını bekliyorum .saygılar.
Bildiğim kadarıyla arabalara uygulanabiliyor. Set halinde satılıyor ABS. Ama tam detayını bilmiyorum. Yedek parçacı bi abim var, motosikletlere de uygulanabileceğini söylemişti fakat kendisi böyle bir ürün satmıyor.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
Eğer 2007 ile 2008 modeller arasında ABS dışında çok büyük bir fark yoksa uygulanabilir belki.
ABS mükemmel olurdu doğrusu,
Ben de merakla bekliyorum cevapları, acaba uygulanabilir mi..
evet benim Elite ye de fena olmazdı hani ama benim aklımdan da geçmiyor değil arka freni disk yaptırmak ön frenin ABS olması merak ettim doğrusu
Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin Sevilmek istiyorsan önce sevmeyi bileceksin Uçmayı seviyorsan düsmeyi de bileceksin Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayati seyredersin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)