Süper Sport makina alsak öğrenene kadar granajsız takılsak olurmu.Youtubede bi videooda gördümde.Ne dersiniz
Süper Sport makina alsak öğrenene kadar granajsız takılsak olurmu.Youtubede bi videooda gördümde.Ne dersiniz
oLabilir... Neden olmasın ki ...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
tabi olur neden olmasın ki?
Dikkat! Motosiklette nikotin vardır, bağımlılık yapar! :bounce:
valla cok guzel bi fikir neden olmasin ben sahsen ufak bi kazam sonucu 2 ay granajsiz gezmistim tabi olasi bir kazada Allah korusun saseye zara r verme ihtimalin daha yuksek olacaktir ogrenene kadar dikkat etmeni tavsiye ederim...
olur ama gıcık polis trfaikte problem çıkarır , üyelerimizden Sato8'ın suzukisini granajsız dolaştırmamışlardı .
Sen en iyisi ne yap biliyonmu , motosikletine ufak kafalıklardan tak alışma süresince , Bu şekilde poliside üstünden atmış olursun
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
kartondan yapıcam bide boyucam onları şekil yapcam üzerinede.öyle düşünüyorum
yapılır.ben öyle yaptım zamanında.benm granajları söktüm.teker çalışıodum düşmedim ama hiç
Orgazma Dudak Büktürür
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
fikir çok güzel yaratıcılığa hayran oldum işte bu yüzden naked motor seviyorum yan yattı mı bir sorun olmuyor
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
Yada Motorun Düşünce Dagılmaması için Uzun topuzlardan taktırablrsnz
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
Süper Olur Bence öyle Yap Ben öyle Yaptın
hocam mantıklı ama şu topuz fikri daha mantıklı çünkü yan yatma esnasında bacağınızıda korursunuz düştüğünüzde en azından motoru askıya alır.
öğrendikten sonrada zaten grenajları takma .. illaki yan yatacaktır.. o zamanda gitti canım grenaj.. bence direk naked al işi kökten hallet
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Bence koruma demiri tak chopper gibi bide grenajları sök polis bişey dersede abi kaza yaptım grenajı alcak parayı denkleyemedim motor benm elim ayağım işe gidip geliyorum işleri koşturuyorum gibi dert yanarsın
polis grenaja laf edecekse renkten eder başka bişi sorun olmaz ruhsattaki renk ne geçiyosa o renk vinil alır şaseye yapıştırırsın bi kaç yere sorun çözülür..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Yani öğrenme derken malum ybr den inip 600 lük bi makineye binmek biraz sakat.Olurya heycan felan yaparız.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)