Dostlarım, sizce motor kullanmak bir tutkumudur ve vazgeçilmesi zor mudur?
Yada gelip geçici bir hevesmidir?
Bu kadar satış ilanından sonra düşünceniz nedir?
Dostlarım, sizce motor kullanmak bir tutkumudur ve vazgeçilmesi zor mudur?
Yada gelip geçici bir hevesmidir?
Bu kadar satış ilanından sonra düşünceniz nedir?
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
Tabiki tutkudur.Bu nasıl forum başlığı kardeş?
600 RR ımı alaım R6 yımı diye başlayanlarınki heves, hangi motordan başlasam daha iyi olur diye başlayanlarınki tutku
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
insan tutkularından kolay vazgeçmemeli bence, dünya kadar satış ilanı var ya, kişiye göre değişkenlik gösteren gelip geçici bir heves olsa gerek...
federal sende satış ilanlarına takmışın, adamlar belki satıp daha iyisini alıcak????
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
federal kardeş yakında 49 yaşa geleceğim ama 8 veya 9 yaşta mobilet kiralamakla başladık düşün senelerce hala üstündeyim elim ayağım tuttuğu sürecede motorun üstünden inmeyeceğim 62-70 li yaşlarda hala motorsiklet kullanan arkadaş abilerim vardır; tutku mudur değilmidir düşünceni sana bırakıyorum
sevgi ve saygılarımla
danger0 dostum, benim söylediğim motorunu satan arkadaşlar hem bu siteden hemde cevreden gördüklerim ve başka motor almak için satmıyorlar bende onun için sordum zaten, saygılar sunarım görüşüne...
e_erdun abi , seninki çocukluktan başlayan bir tutku bu çok açık belli, peki ben ilk defa motor sahibi olacağım ve yaş 29 , o zaman benimki gelip geçecek olan bir hevesmi olacak ?
zannedmiyorum federal kardeşim bir kere alıştınmı metal kısrağa bir daha bırakamıyorsun inan bana
motor sevdası büyük bir sevdadır onlardan kopmak istemiyorsun hiç bir zaman
eşimle daha evlenmeden önce bana bir soru sordu ben mi motorsikletmi diye ben de demiştimki 1. motorsikletim 2. sen demiştim genede evlendi benimle vede kısa zamanda tüm aile fertleride motorlancak
Metal kısrak lafını çok tuttum.
Tutku da değildir hevesde. Bir hastalıkdır aslında, g***I**tün seleye değmeye görsün bi kere. O aşkı ve sevdayı yaşayacak yürek var ise sende, tutkuya dönüşür zaten hiç merak etme. Önce bir hevesle başlandığı kesin, tutkuya dönüşüp dönüşmeyeceği sonradan belli olur. Bir hevesle bu furyada motor alıp, sonra satan arkadaşlar (değişmek için değil, binmemek için) bu aşkı kaldıramayacak olanlardır.......
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Tutku benim için altındaki motor ne olursa olsun rüzgarı hissetmek onunla beraber hayatı bütünleştirip her anı doyasıya yaşamak
Heves ise o kadar yaşanmış örneğe rağmen korumasız, tecrübesiz motora binen ve azrailin nefesini ensesinde hisseden yaşamın ne kadar iyi olduğunu anlayıp kendisi için 4 tekeri seçendir
ha hep motor mu bir yönden evet bir yönden hayır
evet olan kısımı özgürlüğü bana vermesi ve kendimi iyi hissetmem
hayır olan kısın arabanın yeride bazen başka
en iyi motorcu uzun yaşayandır
ERASER WİLL COME BACK
bazen bu tutku eziyete dönüyorfederal adlı üyeden alıntı
motorumla giderken sağını solunu okşarım
ne bilem salakça ama
seviyorum işte
Abi Motorsiklet Aşk'tır
Satış ilanlarıda yeni aşklara devam etmektir. Ahaha garip oldu ama oldu sanırım. Adam satıyor yenisini alıyor bitmiyor bu tutku
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
bak kardeşim musti81 kardeşim motorunda dünyanın problemlerini yaşadığı halde
musti 81 demişki
işte budur ben başka bir şey demeyeceğim buarada musti81 kardeşimide tebrik ediyorumbazen bu tutku eziyete dönüyor
motorumla giderken sağını solunu okşarım
ne bilem salakça ama
seviyorum işte
ben motorsiklet yüzündene_erdun adlı üyeden alıntı
beyin ameliyatı oldum
20 milyarım battı
dükkanım gitti marka haline gelen ama
bırakamıyorsun işte
sigara gibi
ama seviyorum
motor özgürlüğün ve yalnızlığın sembolüdür.bunu hissedene korkunç haz verir,vazgeçemezsin.bu heyecanı motor dışında hiç bir araç veremez bence...
musti 81 öncelikle çok geçmiş olsun,
ben soruyu yanlış sormuşum yada şöyle söyliim sizin cevaplarınıza göre motor tutkusu değil, MOTOR AŞKI varmış
mesela benim arabam var ayağım hep yerden kesik ve bu motor tutkusu, hevesi, aşkı bende başladı ve her geçen gün artıyor, acaba motoru alınca da devam edecekmi? , inşallah eder ya motor kullanmak çok zevkli, hele motorun sesine ölüyorum, arabama oğlum derdim, motoruma da KIZIM diyeceğim...
just life sana katılıyorum motor aşktır...
eyong dostum eti tutkunun reklamı gibi oldu konuştuklarımız...
erdun abi metal kısrak lafını tuttum abi
hajı esnafsan sor yakaldera adlı üyeden alıntı
dükkanda terelellenmişsin
sinir stres
havada iyi
atla motora çek sahile bundan ötesini bilmiyorum
motorun üstünde ölsemde umurumda diil
sevdiğinizle ölmek güzel bişi
@musti81
lafı koydun yani yılın lafı
sevdiğimle ölmek güzel birşey
ERASER WİLL COME BACK
sevdiğinde ölürse, sevdiğinle ölmek güzeldir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)