Poyraz ben her cumartesi ve pazar çalışıyorum. akşam yapalım aktiviteyi ne olur:(
bu arada tiyatrocu arkadaşlar var. kısa metrajlı(!) bir gösteri ayarlayabiliriz belki çocuklara.
Poyraz ben her cumartesi ve pazar çalışıyorum. akşam yapalım aktiviteyi ne olur:(
bu arada tiyatrocu arkadaşlar var. kısa metrajlı(!) bir gösteri ayarlayabiliriz belki çocuklara.
yolda olmak yokda olmaktır
üzgünüm ama böyle bir şansımız yok... Ziyaretçi grupları sadece gündüz saat 15:00 ile 18:00 arası kabul ediliyor.. ve haftasonları... diğer gün ve saatlerde çocukların etüdleri var, okulları var v.s.
Ne işle uğraştığını bilmiyorum ama yapabileceğin tek şey, pazar günü öğleden sonra izin almak yada başka bir arkadaşınla nöbet değiştirmek..
Gösteri fikrine gelince; çocukların ilgisi çabuk dağılıyor skeç şeklinde bişeyler olabilir ama bu durumun en güzel yanı eğer arkadaşlarında palyaço, pinokyo, prenses v.s. kostümleri varsa ve o gün bu kostümlerle katılabilirlerse çocuklar onlarla olmaktan fazlasıyla keyif alırlar gibi geliyor. Ya da en kötü kostümleri bir günlüğüne bize verebilirler..
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
hımmm konuşurum ben bakarıs. iş için de elimden geleni yapacağım hiç ayarlayamazsam ruhum orda olur
yolda olmak yokda olmaktır
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
Katılan ve emek veren herkese teşekkür ederim inanın haberim olsaydı kesinlikle katılırdım,siteye uzun zamandır girmiyordum bu tarz etkinlikleri her zaman destekledim ve katıldım, inşallah bidahaki etkinliklere katılacağım.Hepinizi kutlarım.
[COLOR="Red"][SIZE="2"][B]Dostlarım bana müslüm baba der.[/B][/SIZE][/COLOR]
Tebrik ederim Motosiklet.net Ailesine
Başarılarınızın Devamını Diliyorum Hepiniz Allaha Emanetsiniz.
Ben SADECE Motorlara AŞIĞIMMM
::tutkuy::
okurken hem gurur duydum, hem sevindim, hem duygulandım,
mükemmel bir haber, tebrik ederim
May The Force Be With You
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
yani oğlumveben (gürkan) in bana bir motor borcu var... Ben motoru tanıyordum ( o fıstık yeşilini tanımamak mümkün mü?) Baktım üstünde anahtar, aldım elimde sallaya sallaya girdim çınaraltına Gürkanın yüzünü görecektin hemde 2 saat falan olmuş en son motorun yanına gideli... o gün çocuklara sevap işledi yaaa, allah koruttu meleklere motorunu..
Sonrada beni () yolladı o sokağa... (hemende kendime pay çıkarırım)
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
sorma usta ya poyraz anahtarlarla gelince çaktırmadım ama bi kaynar su döküldü üstüme sanki allah razı olsun iyiki iyi insanlar arasındaymışız
hemende kendine pay cıkarrırsın sen bulmasan o kadar motorcu var elbet biri bulacak hıh şaka şaka sizi seviyorum saolun
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
tebrik ederim ve biz motorcular adına da teşekkür ederim devamını dilerim
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)