değerli funda böylebir organizasyonda kendinle beraber bizleride ortak ettiğin için bizlerde sana teşekkür ederiz.seninde dediğin gibi bu ödüle emeği,zamanı,madi ve manavi katkılarıyla ortak olan tüm mt üyelerine yürekten teşekkür ederiz,bugibi etkinliklerin devam etmesi dileklerimle.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
üsküdarlı olupda üsküdarda ikamet edip böyle bir muhabbete katılamamak açıkçası çok üzdü beni ,ki gelecegım demısdim gelemedim.yüreğinize sağlık güzel insanlar.kutluyorum sizleri.
gerçekten çok güzel, tebrik ederim
GKN MOTORS
Ben nasıl bu başlığı görmemişim beyaw.
Yürekten kutluyorum ablacığım, Poyraz kardeşim.....Layıkıyla aldığın içinde
ayrıca tebrik ediyorum..
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
Allah ömür verdiği sürece artık o yuvadaki çocuklar benim... tabi ki aralarında bazıları büyüyüp yuvadan uçup gidecekama derler ya; masalar değişmez hiç yalnız çiçekler solar.. O masada bize rezerve... umarım MT yi de hep yanımda görmek nasip olur... Daha şimdiden yeni ziyaret için sabırsızlanıyorum...
2008 EYLÜL DE bir ziyaret daha yapalım mı , ne dersiniz ???
murat kardeş hem abla hem poyraz kardeş mi?
valla hem ablayım hem delipoyrazım.. yani tek kişiyim.. bilgine
bu da kendi kızım junıor delipoyraz CANAN CEMRE ve BEN
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
gerçekten güzel ve anlamlı bir an
AB RH (+) 506 357 7316
http://www.facebook.com/vatandogukan
https://www.facebook.com/Jand.komd.ozel.harekat
Motosikletler canavar, şeytan işi, binenler serseri;
İşte bu motosikletci imajını nasıl düzeltiriz diye herkes kafa patlatıyor. Böyle sosyal organizasyonlar ile bu olur. İnsanların bakış açısı biranda değişebilir.
Tebrikler MT ,Tebrikler Delipoyraz.
teşekkürler skull... düşüncelerinde çok haklısın.. Yuvaya yapmak istediğimiz ilk ziyareti hatırlıyorumda; telefonda motosiklet.net ten geleceğiz hepimiz motorcuyuz dediğimde yurt müdürünün sesi değişmişti en fazla 9-10 kişi girebilirsiniz dedi.. sonra ben, ozkansava ve akbulut ziyaret öncesi bahçeyi falan görmek için yuvaya gittik bizi görünce ziyaretçi sayısını arttırdılar.
Ve işte şimdi çocukların gönlünde öle bir yer edindik ki ; bizi ödüle layık gördüler... zaman içinde çok şey değişti.
yeni ziyaret Eylülde, dostlarla yeniden görüşmek üzere..
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
ben orada olacağım Poyraz abi
yolda olmak yokda olmaktır
inşallah oradayız eylül ayında '' fundacım sağol erhancım'da ne güzel dile getirmiş fazla söze ne hacet.
denizkızı sende çok etkilendin geçen yuva ziyaretiizden bizleri yalnız bırakmaman yeni üye olmana ağmen sosyal aktivitelerde bizimle olman mutluluk verici sağol....
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
gelenler listesini yapmaya başlasam mı ne ????
Kesin olmamakla birlikte 14 EYLÜL 2008 PAZAR günü gideriz sanırım. Ramazan ayına da geliyor, fitre ve zekatlar için çocuk esirgemeden daha güzel bir yer olur mu hiç okul öncesi kırtasiye eksikleri olacaktır, elimizden geldiğince yaparız bişeylerrr
yaparız be abicim kolay
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
Tebrikler bu çok sevindirdi beni .Motorcunun kötü imajını silmede 1adım daha atıldı.Küçük bir ayrınyıa dikkat çekeyim Sayın bölümüne MotoRsiklet.net yazmışlar
Tebrikler arkadaşlar.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
evet dostum... tören sırasında bizde bunu farkettik ama bu ayrıntıya takılıp karşı tarafı üzmek istemedik...
sonunda yazdın.. topiği açtığım günden beri devamlı takiptesin, bizi hiç yalnız bırakmadığının farkındayım eylülde inşallah gene hepimiz bir elden çalışacağız... Ramazan olduğu için kahvaltı yapamayız ama çocuklarla güzel bir gün geçiririz inşallah...
aşkolsun.. buna imkam varmı? listede en üstlerde yerin hep hazır benden hemen sonra
aşkolsun.. buna imkam varmı? listede en üstlerde yerin hep hazır benden hemen sonra [/QUOTE]
unutulanlar unutanları asla unutmazlar her zaman sevğiyle kal
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
Tebrik ediyorum sizleri.Tek kelimeyle Süpersiniz Emeklerinizin karşılığı boş kalmayacaktır inanın
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
şimdiden eylül heyecanı sardı beni... çocukları mutlu edecek farklı bir aktivite 'ne olabilir' diye düşünüyorum... Aklına yuva içinde yapılabilecek uygulanabilir bir fikir gelen varsa lütfen benimle ÖZELDEN paylaşsın... HEPİNİZE ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDEREK BU TOPİĞİ ARTIK bitiriyorum..
Sürçü lisan ettikse affola...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)