Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

motosiklet.net ve şahsıma ödül (teşekkür belgesi) - Üsküdar Hasan Tan Çocuk Esirgeme

REKLAM ALANI

hepimizin göğsünü kabartan onur verici bi duygu tebrikler...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Sedat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bws50
    Alıntı delipoyraz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dün akşamın duygularını dile getirmeye, kelimelere dökmeye imkan yok... desperadost asiye yi, denizin_kızı mine yi , ben dilan ı ağlattık..
    Onlarda biliyorlar koca bir yaz görüşemiyoruz gene de onlarla olmak çok çok güzel... Sevgili Rana (denizin_kızı) grubumuza yeni katıldı umarım hepte bizimle olur.. Ziyaretlerde bir çok çocuğumuzun gönlünü kazanacağına eminim, desperadost gene herkesi büyüledi, onu 2 yıl öncesinde gören ve dün akşama kadar yolunu gözleyen asiye yi hepimizden çok Asiye yanıma geldi '' abla o şarkı söleyen abi hala hastanedemi gelmedi mi? yoksa durumu kötü mü' derken yaşla dolu gözleri hala hatıralarımda capcanlı.. Ama ne güzelki sorduğu abisi desperadost ordaydı ve onların birbirlerine sarılış anını görmek herşeye bedel...

Sonra sevgili buraki77 ve eşi (burak-yasemin) gene bizi yanlız bırakmadılar onlar bir gözleriyle gösteriyi bir gözleriyle çocukların yaptığı o müthiş el sanatlarını izlediler.. Hatta bazılarımız o şaheserlerden satın aldık...

Sevgili Haneden12 ve Sstek dün akşam çocukları yalnız bırakmadılar şimdilik biraz yabancılık çekiyorlar ama bir sonraki ziyarette sanırım iyice kaynaşacaklar çocuklarla..

Ve assolist loft assolist diyorum çünkü en son o geldi, gerçi haklı kolay değil taaaa kocaelinden motorla kalkıp gelmek o kocaman yüreğin için sana da çok teşekkürler.. Dönüşte ıslanmışsın üzüldüm ama neyse ki şekerden değildin erimedin

Gecenin sürprizi aldığımız TEŞEKKÜR BELGESİ gecenin resimleri ve teşekkür belgesi için birazdan topik açacağım.. burayada linkini atarım..

HEPİNİZİ ÇOKKK SEVİYORUM

Sevgili Poyraz Abi ;

Öncelikle hepinize ben tşk ederim.. Aranızda olmak gerçekten güzel bir duygu..

BU ARADA BEN ISLANMADIM :p DUŞ ALDIM RESMEN :D

ve denizin_kizi sanada binlerce teşşekkürler ;)

THE_LANCET - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Peugeot Trekker & Asya AS200GY2 Süpermoto niyetine
    Güzel işlere imza atıp, ödül almanızın devamını dilerim.
    Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.

Motosikleti
    Borelli Ledow CXM250
    En önemli vatandaşlık ve insanlık görevlerimizden birisini böylesine güzel şekillerde organize edip o güzel cennet çocuklarını sevindirmek, onları sahipsiz bırakmamak ne güzel bir davranış, Allah sizlerden razı olsun..

OGLUMVE BEN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi yeşil fıstık
    Alıntı Loft adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sevgili Poyraz Abi ;

Öncelikle hepinize ben tşk ederim.. Aranızda olmak gerçekten güzel bir duygu..

BU ARADA BEN ISLANMADIM :p DUŞ ALDIM RESMEN :D

ve denizin_kizi sanada binlerce teşşekkürler ;)
    ayagına ve yüreyine saglık işler yüzünden gelemedim en kısa zamanda gürüşmek dilehigle
    cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:

Sedat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bws50
    Alıntı OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ayagına ve yüreyine saglık işler yüzünden gelemedim en kısa zamanda gürüşmek dilehigle
    olsuna abi. Gönüllerinizin bile bizimle olması güzel..

Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Güzel yürekli insanlarla birlikte olmak, bir belge almaktan çok daha gurur verici benim için.

iyi ki varsınız....
    Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
    Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)

SSTEK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    çok güzel bir geceydi.işim dolayısıyla erken ayrılmak zorunda kaldım maalesef.emeği geçen tüm herkese teşekkürler.

Motosikleti
    honda twister'dı
    arkadaşlar eski topiğe de yazdım ama burada da tekrarlamak istiyorum. gündüzün ortasında çocukların gözleri gece parayan yıldızlar gibiydi. inanılmaz güzel yaşanması lazım. umarım bir dahaki ziyarete kocaman bir aile olarak gideriz.
    Poyraz abi öncülüğünü ettiğin için ve bu güzel günü yaşamama vesile olduğun için çok teşekkür ederim. Loft binlerce teşekkürler. Banyo için çok ama çok üzüldüm.:( desperadost çok çok teşekkürler. Burak ve Yasemin kaskınızla ömrümde olmadığım kadar mutluydum)bir ara çok sarılmışım hatta kaskı bir kontrol edin bence yamulma felan var mı)ve yeni tanıdığım tüm arkadaşlar sizleri tanıdığıma çok memnunum.
    yolda olmak yokda olmaktır

SmirnouF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tekirdağ - Çerkezköy & Kırklareli - Pınarhisar
    Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    Ne denebilirki , Helal olsun
    Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion

OGLUMVE BEN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi yeşil fıstık
    dahaki ziyarete kocaman bir aile olarak gideriz.

biz motorcuları ufak görebilirler fakat bizim kocaman bir yürehimiz ve tertemiz bir sevgimiz var en kısa zamanda görüşmek dilehiğle
    cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:

DARKDIAMOND - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Delipoyraz abicim,bu ödül en çok senin hakkındır.Bizleride ismimizi yazarak onore etmişsin,teşekkür ederim.
    Güya bu sene tüm etkinliklere katıacaktım.Özellikle bu buluşmaya gelmek istiyordum çünkü daha öncekine özel mazaretim yüzünden katılamamıştım.BU seferde iş izin vermedi.
    Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
    Oğuz

arslanfb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 390 düke-kmcyo 250 xciting
    Delipoyraz abim bizleri böylesi bir etkinliğe katılmamızda vesile olman ve sonucunda
    bizim adımıza almış olduğun çoğunda senin emeğinin olduğu bu teşekkür plaketi
    heğimize gurur verdi.Ben kendi adıma bundan sonra da elimden geleni yapmaya
    devam edeceğim katılan ve emek veren bütün arkadaşlara teşekkürler

delipoyraz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki vulcan (maket uzaktan kumandalı) :)
    Alıntı DARKDIAMOND adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Delipoyraz abicim,bu ödül en çok senin hakkındır.Bizleride ismimizi yazarak onore etmişsin,teşekkür ederim.
    Güya bu sene tüm etkinliklere katıacaktım.Özellikle bu buluşmaya gelmek istiyordum çünkü daha öncekine özel mazaretim yüzünden katılamamıştım.BU seferde iş izin vermedi.
    keşke gelebilseydin bir küçük yürek biliyosun yolunu gözlüyordu.. kısmet artık..

Alıntı arslanfb adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Delipoyraz abim bizleri böylesi bir etkinliğe katılmamızda vesile olman ve sonucunda
    bizim adımıza almış olduğun çoğunda senin emeğinin olduğu bu teşekkür plaketi
    heğimize gurur verdi.Ben kendi adıma bundan sonra da elimden geleni yapmaya
    devam edeceğim katılan ve emek veren bütün arkadaşlara teşekkürler
    nezaketin için teşekkür ederim... Ama bu sevgi selinde ben sadece bir damlaydım beni gürleyen bir şelaleye sizler yani o ismini yazdığım dostlarım dönüştürdü.. İşte bu yüzden bu sevinç hepimizin..
    Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....

Motosikleti
    jinlun 250cc
    herkesı tebrık ederım herzaman dedığım gıbı mt ailesını cok sevıyorumm
    herşey motorsiklet için::tutkuy:: 0506,642,00,66 kan vs için 0506 713 84 02

atlantic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Adx 125
    Tebrik ederim arkadaşlar, çok güzel bir organizason ve çok güzel bir ödül.
    Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!

Motosikleti
    Alıntı SRHT949 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkesı tebrık ederım herzaman dedığım gıbı mt ailesını cok sevıyorumm
    dostum nerdesin sen.. sesin soluğun çıkmıyor.. geceye gelirsin diye bekledim ama

Alıntı atlantic adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tebrik ederim arkadaşlar, çok güzel bir organizason ve çok güzel bir ödül.
    iyi dilekleriniz için teşekkür ederiz
    Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....

Motosikleti
    KAWASAKİ VN 800
    Çocuklarımız,onlar bizim herşeyimiz, geleceğimiz kimsesiz çocuklarımıza sahip çıkmanız,onları aile sevgisinden mahrum etmeyen,abilik,ablalık manevi annelik ve babalık yapan sevgili MT ailesini sevgiyle kucaklar ellerinizden öperim sağlıcakla kalın

Motosikleti
    Alıntı Endurocu01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çocuklarımız,onlar bizim herşeyimiz, geleceğimiz kimsesiz çocuklarımıza sahip çıkmanız,onları aile sevgisinden mahrum etmeyen,abilik,ablalık manevi annelik ve babalık yapan sevgili MT ailesini sevgiyle kucaklar ellerinizden öperim sağlıcakla kalın
    :: bu da bizden sana

extreme1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X Max250 & Yamaha Cygnus X
    Trafikteki soytarı motorcu imajını degiştiren
    motorculuk olgusunu bir adım daha ilerleten calışmalarınızdan dolayı hepinizi kutluyorum
    harikasınız
    Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)