hepimizin göğsünü kabartan onur verici bi duygu tebrikler...
hepimizin göğsünü kabartan onur verici bi duygu tebrikler...
Güzel işlere imza atıp, ödül almanızın devamını dilerim.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
En önemli vatandaşlık ve insanlık görevlerimizden birisini böylesine güzel şekillerde organize edip o güzel cennet çocuklarını sevindirmek, onları sahipsiz bırakmamak ne güzel bir davranış, Allah sizlerden razı olsun..
Güzel yürekli insanlarla birlikte olmak, bir belge almaktan çok daha gurur verici benim için.
iyi ki varsınız....
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
çok güzel bir geceydi.işim dolayısıyla erken ayrılmak zorunda kaldım maalesef.emeği geçen tüm herkese teşekkürler.
arkadaşlar eski topiğe de yazdım ama burada da tekrarlamak istiyorum. gündüzün ortasında çocukların gözleri gece parayan yıldızlar gibiydi. inanılmaz güzel yaşanması lazım. umarım bir dahaki ziyarete kocaman bir aile olarak gideriz.
Poyraz abi öncülüğünü ettiğin için ve bu güzel günü yaşamama vesile olduğun için çok teşekkür ederim. Loft binlerce teşekkürler. Banyo için çok ama çok üzüldüm.:( desperadost çok çok teşekkürler. Burak ve Yasemin kaskınızla ömrümde olmadığım kadar mutluydum)bir ara çok sarılmışım hatta kaskı bir kontrol edin bence yamulma felan var mı)ve yeni tanıdığım tüm arkadaşlar sizleri tanıdığıma çok memnunum.
yolda olmak yokda olmaktır
Ne denebilirki , Helal olsun
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
dahaki ziyarete kocaman bir aile olarak gideriz.
biz motorcuları ufak görebilirler fakat bizim kocaman bir yürehimiz ve tertemiz bir sevgimiz var en kısa zamanda görüşmek dilehiğle
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
Delipoyraz abicim,bu ödül en çok senin hakkındır.Bizleride ismimizi yazarak onore etmişsin,teşekkür ederim.
Güya bu sene tüm etkinliklere katıacaktım.Özellikle bu buluşmaya gelmek istiyordum çünkü daha öncekine özel mazaretim yüzünden katılamamıştım.BU seferde iş izin vermedi.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Delipoyraz abim bizleri böylesi bir etkinliğe katılmamızda vesile olman ve sonucunda
bizim adımıza almış olduğun çoğunda senin emeğinin olduğu bu teşekkür plaketi
heğimize gurur verdi.Ben kendi adıma bundan sonra da elimden geleni yapmaya
devam edeceğim katılan ve emek veren bütün arkadaşlara teşekkürler
keşke gelebilseydin bir küçük yürek biliyosun yolunu gözlüyordu.. kısmet artık..
nezaketin için teşekkür ederim... Ama bu sevgi selinde ben sadece bir damlaydım beni gürleyen bir şelaleye sizler yani o ismini yazdığım dostlarım dönüştürdü.. İşte bu yüzden bu sevinç hepimizin..
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
herkesı tebrık ederım herzaman dedığım gıbı mt ailesını cok sevıyorumm
herşey motorsiklet için::tutkuy:: 0506,642,00,66 kan vs için 0506 713 84 02
Tebrik ederim arkadaşlar, çok güzel bir organizason ve çok güzel bir ödül.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
Çocuklarımız,onlar bizim herşeyimiz, geleceğimiz kimsesiz çocuklarımıza sahip çıkmanız,onları aile sevgisinden mahrum etmeyen,abilik,ablalık manevi annelik ve babalık yapan sevgili MT ailesini sevgiyle kucaklar ellerinizden öperim sağlıcakla kalın
Trafikteki soytarı motorcu imajını degiştiren
motorculuk olgusunu bir adım daha ilerleten calışmalarınızdan dolayı hepinizi kutluyorum
harikasınız
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)