Ikinci El Suzuki Moturu Bilen Varmı ?
Reklamlar
-
07 Haziran 2008, 00:20
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
http://www.sahibinden.com/suzuki_200...m?keyword=2000
Bu linkdeki motoru takaslı olarak almayı düşünüyorum, Bana yaklaşık 5000 ytlye patlayacak, Tavsiye edermisiniz. Ayrıca bu motorla ilgili olumsuz birkaç söz geldi, Doğru olup olmadığı kosunda tereddütteyim. Birde siz abi ve kardeşlerime sormak istedim.. Bu makinayı tavsiye ediyormusunuz ?
Reklamlar
-
07 Haziran 2008, 00:29
km'si orjinal değil 34'000'km'de diye yazmış ama bi 50'000'km daha eklemek lazım onun üstüne...
-
07 Haziran 2008, 00:32
ferotr adlı üyeden alıntı
km'si orjinal değil 34'000'km'de diye yazmış ama bi 50'000'km daha eklemek lazım onun üstüne...
cahilliğime verin nasıl anladınız km nin orjinal olmadığını
az önce bende aynı motoru incelemiştim
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
07 Haziran 2008, 00:32
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
En azından bendeki çinliyi verip bunu almalımıyım, Bu makinalar 170.000 rahat görüyolar ne dersin, Tahmin ettim bir hinlik olduğunu
-
07 Haziran 2008, 00:36
babaçi adlı üyeden alıntı
cahilliğime verin nasıl anladınız km nin orjinal olmadığını
az önce bende aynı motoru incelemiştim
resimlere dikkatli bakarsan anlarsın.. yoksa seninmi
-
07 Haziran 2008, 00:41
arkadaşım ucuz etın yahnısı bol olur derler ılla buyuk cc alıp ucuz fıyata alcaksan hayatını hiçe sayıyorsan al derım
-
07 Haziran 2008, 00:45
resimlere dikkatli bakarsan anlarsın..
yoksa seninmi
bu aralar gs 500 e merak saldım o yüzden az önce bende ilana bakmıştım
bi daha ki alacağım motorun her yönden resimlerini çekip yolluyorum sana haberin olsun
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
07 Haziran 2008, 00:49
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
morveotesi adlı üyeden alıntı
arkadaşım ucuz etın yahnısı bol olur derler ılla buyuk cc alıp ucuz fıyata alcaksan hayatını hiçe sayıyorsan al derım
Acaba bu laf banamıydı, Bir motordan anlıyan arkadaşla gidecem, Alma derse bırakıp giderim. Ufak tefek arızaları olabilir, Eğer çok uğraştıran dandik bişi ise hiç gerek yok maceraya. Yani adam olurmu olmaz mı bakmak gerek, Belki tanıyan giden vardır bize fikir şeyeder dedim.
-
07 Haziran 2008, 00:56
yanlız bişi dicem FeroTr 2 Topictir Hep aynısını diyosun dikkatim çekti Vardır Onda Bİşey Almayın :D Ya Arkadaş Makinenin değeri o yani... Şimdi Adamın biri Ucuz Bi Hayabusa bulsa Almaya Kalksa gene aynı şeyi mi diceksin Belki MAl sahibi Paraya sıkıştı ! :D
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
-
07 Haziran 2008, 01:12
By_StaR adlı üyeden alıntı
yanlız bişi dicem FeroTr 2 Topictir Hep aynısını diyosun dikkatim çekti Vardır Onda Bİşey Almayın :D Ya Arkadaş Makinenin değeri o yani... Şimdi Adamın biri Ucuz Bi Hayabusa bulsa Almaya Kalksa gene aynı şeyi mi diceksin Belki MAl sahibi Paraya sıkıştı ! :D
paranız varsa alın kardeşim
-
07 Haziran 2008, 11:10
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
paranız varsa alın kardeşim
Bugün öğleden sonra gidiyorum bakmaya, Akmı karamı mavimi anlarım, Duygu ve düşüncelerimi paylaşırım..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler