100.000 de arkadaşlar... 98 model 660cc . gider mi ne diyorsunuz? fiyatı makul...4600 ytl...
motor ister mi??? istese kaça patlar...
konuyu bilen arkadaşlardan tavsiye belkiyorum
100.000 de arkadaşlar... 98 model 660cc . gider mi ne diyorsunuz? fiyatı makul...4600 ytl...
motor ister mi??? istese kaça patlar...
konuyu bilen arkadaşlardan tavsiye belkiyorum
HIZ'SIZ VE ÖFKE'SİZ
durumu önemli motorun emsallerinden ucuzsa alınabilir tabi, sonuçta ii bakılan bi tenere bi 50.000 daha yapacak kapasiteye sahiptir..
GKN MOTORS
uzak dur!! haşatı çıkmıştır o motorun.yoksa 4600'ytl gibi bir fiyata vermez..eski japonla uğraşmak yeni nesil çinlilerden uğraşmaktan daha kötüdür benim başım yandı seninde başın yanmasın
sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş
şimdi uğraşmak derken kastımız ne arkadaşlar?
yada ne kadar tecrübeliyiz, kendimizmi uğraşıcaz, iibi servisimizmi var?
yoksa kimseyi tanıumıyorıuz elimizde bi krank bi kol servis ten servise kucaktan kucağamı oyniyacağız..
geçen sene 160.000 de satılan srad 600 hatırlıyorum..
60.000 de mondial biliyorum tertemiz
7.000 de 600rr var kol çıkarmış..
184.000 de foresight var hiç ellenmemiş..
demek istediğim anlaşılmıştır umarım..
konuyu açan arkadaşa yineliyorum, eğer iyi bakıldıysa motor daha önce açılmadıysa (egzantrik zinciri gergi palet vs.. dışında) yedek parça temini sorunu olup olmadığnı araştırıp alabilirsin..
GKN MOTORS
sen gelen yatakları kaynakla doldurduğumuzu biliriz..
şimdi hangimisizn neyi ne kadar bildiğimizi yarıştırmayalım, yoruma açık bilr konu,ben fikrimi beyan ettim, arkadaş alır yada almaz orası kendisine kalmış
öyle değilmi
GKN MOTORS
Acısını sanırım en iyi ben bilirim Tam 3 kere yatak sardı Çok iyi bir ustaya baktırıp güvence alıp o şekilde almak lazım Veya biraz daha bekleyip daha yüksek model bir motor bakmalısın Benim fikrim yüksek kilometrede motor almamalısın Halen sahibinden.com da bir Varedero var 130000 km de olduğunu söyledi aradığımda motor 99 model Satan kişi çok yorgun her an yolda bırakabilir diyor Fiyat olarak 7.500 ytl belirlemiş Açıkçası 3000 ytl ye verse almam. 93 model Tenere min sıfır Krank ı 1700 euro Gerisini sen düşün artık...
pardon 320.000 mi oooohhaa uzun yol araçlarında bile bukadar km görmemiştim kullanan kişi nasıl gitmiş okadar yolu yav bizde motorcuyuz diye geçiniyoruz hee
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
yorumsuz .
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
tenereler bir efsanedir.endurolarda en iyi yol tutuşu-performans onlarda gördüm.çevremde tenere 750 kullanan var şuan 65000 km'de ve hala ilk günkü kadar temiz bir makine.bana göre 100,000 km eğer iyi bakıldıysa bir 660 tenereye bişey demez.yakıt olarak biraz fazla yakıyorlar ama hakkını veriyor makineler.dediğim gibi eğer motoru hiç açılmamış yada temiz ise o makine alınır.
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
Abi tenere nın anlamı ne 25 29
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)