Radara girip aşırı hız cezası yediniz mi?Anket...
-
06 Haziran 2008, 13:40
Arkadaşlar,motosikletle radara girip de aşırı hız cezası yiyen var mı? Varsa kaç km hız ile ve nerede (şehir içi-dışı vb.) ceza yediklerini yazarsa sevinirim.
Edit:Anket derken, 100 kişiye sorduk, şu kadar popüler cevap aldık hesabı,ille de seçenek koymak istemedim,sadece yorumları,yazılanları görmek istedim
Reklamlar
-
06 Haziran 2008, 13:49
Şehir dışı otobanda giderken ortalama hızım 125'di polis durdurdu bastı cezayı.
-
06 Haziran 2008, 13:53
-
06 Haziran 2008, 14:01
Anket demişsin ama anket yok. Otomobil, motosiklet ayrımı var mı? Yani temelde neyi öğrenmek istiyorsun.
Otomobil diyorsan 1 kere 120 km/s ile Antalya-Bodrum arası Denizli (Tavas) civarında girdim. Motosikletle henüz bir vukuat yok umarım olmazda.
@modializzet100
Otobanda 125 km/s'te ceza yazıyorlar mı, limit 130 km/s değil mi? Motosiklet miydi ceza yazılan? Motosiklet için limit kaç? Ne çok soru sordum yahu...
-
06 Haziran 2008, 14:06
anket yok ben hiç radara gırmedım zaten gırme gıbı bır luksumde olamaz baglarlar motoru
-
06 Haziran 2008, 14:36
Motosikletle hiç radara girmedim. Arabayla bir kere 210km. hızla Bolu-İstanbul otobanında girmiştim. 300 küsür lira basmıştı cezayı. Onun dışında yine arabayla Gaziantepte Kilis yolunda ama şehirden çıkmadan 70km. hızla girdim, yine ceza yedim. Birkaç kere de yine 130km. civarı girmiştim. Bu dediğim olaylar 5-6 senede gerçekleşti. 1 senede 5 kereye kadar sınır var bildiğim kadarıyla. O yüzden ehliyetime el konmamıştı. Artık akıllandım, hız limitlerini aşmıyorum zaten.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
-
06 Haziran 2008, 15:12
dgrmr abi motosiklet için şehir içi limit 50, şehir dışı 100 biliyorum ben...
-
06 Haziran 2008, 15:14
Ben 8 10 sene evvel firmada ilk başladığımda devamlı İstanbul-Konya-İzmir arası gidip geliyordum.Kayınbirader Amerikadan Cobra diye bir alet getirdi.Samimi söylüyorum yaklaşık 1,5 km öteden tüm radarları yakalıyor.Sonradan suçu çok fazla filan diye kaldırdım kullanmıyorum artık.Yani ceza yemedim o alet dolayısıyla. Hem motorla yakalarsa yazar.
Metin ÖZKUL
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...
-
06 Haziran 2008, 15:25
biraz eksik olmuş sanırım ilk mesaj,düzeltme yaptım Motosikletten bahsediyorum
-
06 Haziran 2008, 15:31
abi 90 anı zor görüyor ne radarı yaw polis bile acıyor halime 100d en aşağı düşmeyen motor 90 lara indi yaşlandı artık
Ölümüm vatanım için olacaksa,Topragimda
BORDO-
MAVI güller acacaksa,
Fatiha'dan sonra
Trabzonspor Marşı okunacaksa,Mezar taşımda
TRABZONLU dogdu
TRABZONLU öldü yazacaksa,Varsin böyle ölüm hoşgelsin
....
-
06 Haziran 2008, 16:03
-
06 Haziran 2008, 16:27
muzaffer1968 adlı üyeden alıntı
geçenlerde yaklaşık 175km/h radarın önünden geçtim ama durdurmadılar
sebebini bilmiyorum ama belkide plakayı okuyamadı
beraber geçmiştik ,ordan bahsediyosun dimi muzaffer abi
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
-
06 Haziran 2008, 16:29
Marlboro Man adlı üyeden alıntı
Ben 8 10 sene evvel firmada ilk başladığımda devamlı İstanbul-Konya-İzmir arası gidip geliyordum.Kayınbirader Amerikadan Cobra diye bir alet getirdi.Samimi söylüyorum yaklaşık 1,5 km öteden tüm radarları yakalıyor.Sonradan suçu çok fazla filan diye kaldırdım kullanmıyorum artık.Yani ceza yemedim o alet dolayısıyla.
Hem motorla yakalarsa yazar.
nasıl bı makınaymıs bu ya merak ettım
-
06 Haziran 2008, 16:31
-
06 Haziran 2008, 16:32
ByPaTr10 adlı üyeden alıntı
nasıl bı makınaymıs bu ya merak ettım
aracın içerdeki dkiz aynasının altından cama yapıştırılan,estetik olarak güzel ,kullanılabilirlik olarak çok tehlikeli bi alet,araçlardaki park sensörü gibi,radara yaklaştıkça kafa patlatan bi ses veriyo,onun haricindeki polis araçlarını görüyo,tepe lambalarının yaydığı frekansmı desem ne desem onlarıda algılıyoo
VaScO1925 adlı üyeden alıntı
sen koşarakmı geçtin
yok lan,yarışıyoduk muzaffer abiyle,pozantı gezisi dönüşü,radarı gördük ,görmemizle geçmemiz bir oldu,o sırada ben tokadı basıyodum muzaffer abiyee,yani ortalam hız 210-220
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
-
06 Haziran 2008, 16:35
iş yerinde bi abim kt125 modeli bi better markayla polis 75'le girdiğini sölemiş 65 ytl ceza yemiş şehir içinde tabiki
-
06 Haziran 2008, 17:07
bi radar görsem mobylet alıcam anında
-
06 Haziran 2008, 17:08
Akçay-altınoluk Arasında 95 Ile Girmişim Radara, %30 U Da Aştığım Için 70+21< 95 ...222 Ytl Yazdılar 15 Gün Içinde ödediğim Için %25 Indirimle 168 Ytl. 'e Düştü Ceza.
-
06 Haziran 2008, 17:23
efendy_iso adlı üyeden alıntı
aracın içerdeki dkiz aynasının altından cama yapıştırılan,estetik olarak güzel ,kullanılabilirlik olarak çok tehlikeli bi alet,araçlardaki park sensörü gibi,radara yaklaştıkça kafa patlatan bi ses veriyo,onun haricindeki polis araçlarını görüyo,tepe lambalarının yaydığı frekansmı desem ne desem onlarıda algılıyoo
yok lan,yarışıyoduk muzaffer abiyle,pozantı gezisi dönüşü,radarı gördük ,görmemizle geçmemiz bir oldu,o sırada ben tokadı basıyodum muzaffer abiyee,yani ortalam hız 210-220
o ayrı yaw
bir cumartesiydi işe gidiyordum, yaklaşık 200 km/h civarı, radar arabasını fark edince yavaşlayım dedim ama nafile ancak 175 km/h düşürebildim, sonrada çevirmeye geldiğimde beni durdurmadılar. çok şükür
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
-
06 Haziran 2008, 18:05
Gectigimiz pazartesi günü Mersin'den Adanadaki işyerime motorlar geldim. Mersin Adana arasında radar neredeyse hiç eksik olmuyor. Arada bir 110 a kadar cıktım. Cogunlukla 90-95 ile gittim. 3 tane cevirme bölgesi gectim ama durdurmadılar... Adanalı ve Mersinli arkadaşlar iyi bilirler... (Otobana cıkmamışdım)
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler