Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Bizi FARKETMİŞLER!!!

REKLAM ALANI
    praetorian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    Alıntı düzkontak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yaa yapmasınlar Ne Kadar ??? düşünceliler yaaa ???
    ben üsküdardayım abi kapalı otoprakımda var herkeze öneririm yani bu taraftakilere ! ayda 35 ödüyorum abi ben ! brandayıda çekiyorum üstüne sırf toz olmasın diye !!! bide adamların bi yıkaması var vallahi kusursuz !! zincirini bile yağlıyolar duydunuzmu hiç böyle bişeyy ?? valla öneririm bu taraftakilere!!! eğer hani yer sorunu yaşıyan varsa o bölgede ....!
    Ama merak etmeyin o kadar çok müşterisi olurki bunların !!!!! imaj dünyası , satışş !!! hayatı motor olmayan, sadece öyleymiş görüntüsünü vermek isteyen insanlara süper bir refereans noktası işte !!!

bilmeden etmeden konusmaniz ne kadar aci..
    yol yardim hizmeti diyolar buna..

siz hic bi gece vakti Allahin unuttugu bi yerde yolda kaldinizmi? kalinca cok caresiz oluyosunuz inanin bana..

bu sadece motorparki vs degil..yol yardimi ve bi cok hizmeti daha iceriyor..
    hayirlisi olsun
    on yargili olmayin bence bu kadar
    asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

üzüldüm...

Öncelikle bu projenin yaratıcısı olduğumu belirtmek isterim.. ön yargılarınızı biraz olsun gidermek için xspartneri sizlere anlatmaya çalışacağım...

Nerden çıktı XSPARTNER

Gecen yıl talihsiz bir kaza geçirdim.. ve fazerımda ufak tefek hasarlar oluştu..
    koruma demirim neysiki vardı ve sadece yan panzolot da çizikler oluştu... kaskom nedeniyle motosikletimi servise götürdüm ve bıraktım 1 hafta sonra gittim aldım..
    aradan bir kaç ay geçti ve kaskom bitti..Yenilemek için kasko şirketine gittim ve dumur.. bir sene önce yaptırdığım kasko bedeli 1400 ytl den 2100 ytl ye çıkmış..
    Ne oldu neden böyle? efenim hasarınız var.. iyide kardeşim benden hasarın parasını komple aldınız ne alaka.. olurmu ercüment bey hasarınızın toplamı 2900 ytl.. ohhaaaaa
    Bana acil malzeme listesi veriniz.. bakıyorum ki benim fazer ağır bir hasaar geçirmiş.. amortisörden kafa grenajına kadar cama kadar herşey değişmiş..
    servis te alıyorum soluğu.. oda ne adam pişkince sana akropoviç egzost takalım bu iş kapansın... acentada işin içine giriyor yeni kaskoda indirim yapalım diyor konu kapansın.. birden fazer kasko bedelleri 2200 ytl lere çıkıyor.. sebebini araştırıyorum.. efenim çok kaza olduğu için prim çarpanlarını yükseltmişler.. evet yükselir.. böyle yaparlarsa yükselir..
    evet bu olayla başladı xspartner...
    Ama öyle bir şey olmalıydı ki motosiklet hayatımızın standartlarını yükseltmeliydi..

XSPARTNER motosiklet kullanıcısının sağlık sorunlarından yaşantısında karşılaşacağı her türlü sorunda dahi her zaman çözüme yönelik bir sistem..
    En ince ayrıntı bile düşünülmüş..
    Yakıt Alımı : yakıt almak yaz dönemlerinde hepimizin en buyuk sıkıntısı kıyafet çıkar ödeme yap gel giyin vs.. xspartnerli bir kullanıcı sadece pompaya yanaşıp hiçbir cihaz kullanmadan yakıtını dolduruyor ve motorundan inmeden yoluna devam edebiliyor.. yakıt ödemesi ay sonunda kendisine bildiriliyor ve istedği taksitle ödüyor..
    xspartner kaskosuyla riski yönetiyor... türkiye de medline dünyada ise euro-center ile ortaklığa girerek hava kara deniz ambulans ve acil tıbbi desteği sınırsız sizlerin hizmetinize sunuyor..

Honda 1000 RR ın kasko fiyatı full 4500 ytllerde..
    xspartnerde ise 2500 ytl... üstelik diğer hizmetler dahil...
    xspartner in %95 yabancı sermaye %5 i de bana ait.
    sizler için tanıtım toplantısı düzenlemeyi düşünüyuruz.. Erhan a henüz ulaşamadık..
    Bana gelince.. Benim asıl mesleğim matbaacılık 15 yıllık motosiklet kullanıcısıyım.. ve yaz kış motosiklet üzerindeyim..
    Bu proje için bir çok kişi ütopya dedi.. ama başardık..ve bu projeye inanan dünyaca ünlü sigorta şirketi groupama ve euro-center bu projeye sahip çıktı ve ortak oldu..
    bunun dışında da fazla diyecek birşey yok.. deneme ürünlerini bizlerden temin edebilirsiniz...

Ayrıca sizi fark ettik sloganın gerçekten ne anlama geldiğini açıklamak isterim..
    fark etmek yada fark edilmek için otomobillerin arkasına motosikletleri fark edin yapıştırmaları ile ne yazık ki fazla bir yol alınamadı... yanlış anlaşılmasın onları bu projeyi küçümsediğimden değil.. sadece imkanlar dahilinde bu yapılabilmiş.. Yapılacak aktiviteleri sizlere aktarmak isterim..

1- İlk yardım Eğitimi ( Medline nın uzman personeli tarafından ücretsiz verilecek)
    2- Görsel uyarılar (tüm BP istasyonlarında bulunacak süresiz)
    3- Vodafone Motosiklet sürücülerinin fark edilmesine yönelik gsm mesajları
    4- İleri sürüş eğitimleri ( Castrol )
    5- Kadıköy- taksim- avrupa sahil güzergahı otobüs reklamları 3 ay süre ile

bunlar gibi birçok örnek var.. yaşayıp görücez hep beraber..

Alıntı düzkontak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yaa yapmasınlar Ne Kadar ??? düşünceliler yaaa ???
    ben üsküdardayım abi kapalı otoprakımda var herkeze öneririm yani bu taraftakilere ! ayda 35 ödüyorum abi ben ! brandayıda çekiyorum üstüne sırf toz olmasın diye !!! bide adamların bi yıkaması var vallahi kusursuz !! zincirini bile yağlıyolar duydunuzmu hiç böyle bişeyy ?? valla öneririm bu taraftakilere!!! eğer hani yer sorunu yaşıyan varsa o bölgede ....!
    Ama merak etmeyin o kadar çok müşterisi olurki bunların !!!!! imaj dünyası , satışş !!! hayatı motor olmayan, sadece öyleymiş görüntüsünü vermek isteyen insanlara süper bir refereans noktası işte !!!
    xspartner bir otopark olayı değildir.. sunulan hizmetlerden bir tanesi evet otopark.. ama su şekilde diğelim ki motosikletinizi 6 ay kullnamayacaksınız alarm merkezini arıyorsunuz ve bir donanımlı araç gelerek motsikletinizi alıyor.. ve 200 motosiklet kapasiteli güvenlik donanımlı ve sigortalı garaja çekiliyor...
    ve şu işlemler yapılıyor...
    öncelikle lastiklerin yerden taması kesiliyor.
    benzin deposu boşaltılarak temizliği yapılıyor ve bir kez çalıştırılıyor..
    motosiklet yıkanarak üzerine koruyucu solüsyon uygulanıyor..
    şarj cihazına bağlanan motosiklet size kavuşacağı günü beklemeye başlıyor..
    Eğer garajmımızda kaldığı süre 6 ay veya fazlası ise motosikletiniz yağı değiştiriliyor ve istediğiniz yerde size teslim ediliyor.
    ve bunlar için hiçbir ek ücret ödemiyorsun.. ama bu hizmetlerin sadece bir tanesi..

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)