EE nihayet kaza yaptım (bir hanım efendi (..?..)'nin duyarlı davranışı nedeni ile
Reklamlar
-
02 Haziran 2008, 15:58
Reklamlar
-
02 Haziran 2008, 16:03
-
02 Haziran 2008, 16:05
geçmiş olsun meslektaşımmm....
asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır
-
02 Haziran 2008, 16:05
Of of offf! Çok geçmiş olsun abi. Allah tekrarını göstermesin. Ben de her zaman giydiğim korumalı pantalonu kaza yaptığım gün giymedim, bacağım parçalandı dizliğim olmasına rağmen. Ne diyelim, allah beterinden saklasın. Bir an önce eski sağlığına kavuşman dileğiyle...
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
-
02 Haziran 2008, 16:11
Geçmiş olsun, Allah beterinden korusun...
Ne yöne dönersen dön, arkan her zaman arkandadır.
Okyanus43
-
02 Haziran 2008, 16:20
gecmıs olsun ole yola fırlayan tıplerımız oldukca var ıyıkı bole ucuz atlatılmıs
yolun dogru ıse herzaman savas
-
02 Haziran 2008, 16:30
Geçmiş olsun ! Bu insanlar hiç akıllanmaz wallaa
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
02 Haziran 2008, 16:35
cok gecmiş olsun Allah beterinden saklasın,
-
02 Haziran 2008, 16:37
geçmiş olsun,beterinden korusun iyiki kask varmış yoksa çizilen kafatası olacaktı
-
02 Haziran 2008, 16:42
geçmiş olsun, aman dikkat et, bu ülkede özellikle şehir içlerinde çok dikkatli olmak gerek.
-
02 Haziran 2008, 16:43
abi öncelikle benden de geçmiş olsun dileklerimi kabul edersen sevinirim ama öküz de olsa insan da olsalar vatandaş bizim vatandaş, insanlarımız bizim insanlarımız...sorumlu olan onlar değil, sistemdir diye düşünüyorum...Tekrardan geçmişler olsun...
-
02 Haziran 2008, 16:49
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Geçmiş olsun da.. hiç lafını etmemişsin; düşme pahasına çocuğa çarpmamayı başardınsa helal olsun diyorum. Anasını boş ver (kim bilir aklı nerededir) ama 3-4 yaşında çocuk sonuçta, ne bilsin? İnsanlara hemen "öküz" sıfatı yakıştırmak pek doğru olmuyor masesef... Böyle pozisyonlarda her an, her şey olabilir, önceden tedbiri almak gerek (hızı düşürmek gerek) Yani kusura bakmayın ama ben yine hatayı motorcuda buluyorum!
ÖNEMLİ OLAN ZAMANA BIRAKMAK DEĞİL; ZAMANLA BIRAKMAMAK !!!
-
02 Haziran 2008, 16:56
Geçmiş olsun komutanım. Üzüldük, ama ucuz atlatmış olman sevindirici...
Üç boyoz bir kola
-
02 Haziran 2008, 17:02
Geçmiş olsun! Allah beterinden korusun...
Yollarda Motorcunun Motorcudan başka Dostu Yok!
-
02 Haziran 2008, 17:16
çok üzüldüm.çok geçmiş olsun.demek bu hafta sonuda böyle geçti.sizde .ok maceracızınız hocam.bi hafta polisler keser önünüzü bi hafta kaza atlatırsınız.inşallah motorda önemli bişi yoktur
-
02 Haziran 2008, 17:18
geçmiş olsun ucuz atlatmışsın kaza olacaksa oluyor birşekilde illaki bir sebebi olmak zorunda bu ister öküz olur ister inek farketmez
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
-
02 Haziran 2008, 17:21
Askerim geçmiş olsun,Allah'tan sende bişey yok ,verilmiş sadakan varmış
İnsanlarımız öküz değil,aşırı şekilde sorunları var ,o yüzden biraz dikkatsizler,kimbilir kadının kafasından neler geçiyodu,parasızlık,geçim sıkıntısı,eş derdi iş derdi,herşey olabilir,hemen öküz yakıştırmasını yapmak ,ve bacak kadar çocuğa öküz yavrusu demek ,askere yakışmamış
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
-
02 Haziran 2008, 17:23
geçmiş olsun.
yayalar,motosikleti bisiklet zannediyor..ayaklı da olsa arabalı da zihniyet aynı maalesef :(
-
02 Haziran 2008, 17:39
yaa abicim siz neyden bahsediyosunuz tamam öküz demek hoş bişi değil ama bu adam hırsını nerden çıkaracak
bırakında içini biraz döksün
-
02 Haziran 2008, 17:47
Gaziantep İl Temsilcisi
efendy_iso adlı üyeden alıntı
Askerim geçmiş olsun,Allah'tan sende bişey yok ,verilmiş sadakan varmış
İnsanlarımız öküz değil,aşırı şekilde sorunları var ,o yüzden biraz dikkatsizler,kimbilir kadının kafasından neler geçiyodu,parasızlık,geçim sıkıntısı,eş derdi iş derdi,herşey olabilir,hemen öküz yakıştırmasını yapmak ,ve bacak kadar çocuğa öküz yavrusu demek ,askere yakışmamış
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler