çok büyük geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın. havalar ısındı artık yollardayız. herkes avanak avanak geziyo zaten. o yüsden daha dikkatli olmalıyız.
çok büyük geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın. havalar ısındı artık yollardayız. herkes avanak avanak geziyo zaten. o yüsden daha dikkatli olmalıyız.
Bi ülkede "KÖPEKLER" istedi diye atlar ölmez...!!!
Drift Religion
çok büyük geçmiş olsun
allah beterinden korusun
umarım kısa zamanda eski sağlığına kavuşursun
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
BlackHawk Arkadaş,
Tekrar büyük geçmiş olsun, gerçekten üzüldüm tekrar, en kısa zamanda sağlığına kavuşursun işallah.
(Kızınca, canımız yanınca en sevdiklerimize bile neler demiyoruz değil mi, am forum böyle çok daha amacına uygun olmuş Duyarlılığına teşekkürler)
Poturdak
Cok gecmıs olsun !!!
Kask kullanmanın faydaları Komik gorunuyorsun kısa ve uzun mesafelerde ama HAYATTASIN kardeşim
PS: sözüm komik oluyor KASK kullanmak diyen arkadaslara
ONCE CAN GUVENLIGI!!!
Askerim konuya gösterdiğin hassasiyetten dolayı çok teşekkür ederim,Allah seni sevdiklerine bağışlamış,en kısa zamanda iyi olman dileğiyle,sizler bize lazımsınız,çünkü kolluk kuvvetlerimiz haricinde çok güvenecek bi dalımız kalmadı gibi
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Savaş'ım çok geçmiş olsun, Van'da mı oldu kaza? Aman dikkat et kardeşim, dört tekerin kazası daha kötü olmuştu sanırım. Selamlar (Efelerden)..
[B]“Şairim/ Zifiri karanlıkta gelse şiirin hası/ Ayak seslerinden tanırım/ Ne zaman bir köy türküsü duysam/ Şairliğimden utanırım“...Bedri Rahmi[/B]
selamlar, geçmiş olsun..
dün akşam üzeri yeni aldığım motorumu, alışmaya ve öğrenmeye çalıştığım motorumu, sağa dönüş virajinda düşürdüm..hata bendeydi, burada ayrıntılarına girmeyeceğim..ancak bu kaza bana frenlemeyi ve sağa veya sola dönüş antremanları yapmam gerektiğini öğretti...eğer dizimde dizlikler, kaskım, özellikle sağ dizimde,ellerimde eldivenlerim olmasaydı çok fazla yaralanabilirdim..arkadaşlar lütfen üşenmeyin, nasılsa bana bi şey olmaz demeyin, mesafe kısa demeyin, eldivenden dizliğe her türlü teçhizatınızı giyerek çıkın caddeye...bir de bol bol sürüş egzersizi yapın!
Geçmiş olsun . Ben alıştım zırt pırt birilerinin önüme atlamasına , kışın bile yolların sulanıp ilk sulamadan sonra soğuktan suyun yollarda donması yüzünden 2. kez yolları sulayan ( erisin diye ) belediye çalışanlarına , çift yönlü yolda yol bomboşken sırf korkutmak için şeridime girip karşıdan üzerime gelen manyak tır sürücülerine , arkamdan hızla gelip solladıktan sonra yolun kenarından sürsene lan diyip kornaya basan otobüs sürücülerine ( çift şeritli yolda ben sağ şeritte giderken ) ve bu sebeplerden hastanelik olup bir yerlerimi kırıp çıkartmaya alıştım gitti . Haftada bir yerlerde gezmezsem işim iyi gitmiyor artık .
geçmiş olsun, işdaşım. allah tekrar yaşatmasın
BUGÜN GEÇTİ, BEKLE YARINA GELİYORUM, YA NİCE YOLARA AŞACAK YADA KARA TOPRAK BAĞRINDA AŞTIĞIMIZ YOLLARI HATIRLATACAK.
Aabi naaptın sen yaa.Büyük geçmiş olsun.İnşallah fonksiyon kaybı olmaz.
çok geçmiş olsun
ne dersin şimdi bu anneye abi sanada çok geçmiş olsun böyle sorumsuz anneler yüzünden başımıza gelmeyen kalmıyo.
Dikkat! Motosiklette nikotin vardır, bağımlılık yapar! :bounce:
çok geçmiş olsun üzücü gerçekten bir an evvel sağlık sıhhat dilerim.....
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
Geçmiş olsun, Allah beterinden korusun
Deniz, güneş, martı çığlığı ve yosun kokusu yoksa yaşam da yoktur...
murat hocam sanırım üslup konusuna dikkati elden bırakmamak gerek .
inanın bazen araba kullanan(malesefki kullanamayan) bayanlardan birinin gırtlağına yapışacağımı sanıyorum.o kadar çok hata yapıyorlar, o kadar tehlikeye atıyorlarki bazen
ama yinede üslubu bozmamak için kontrolü elden bırakmamaya gayret gösteriyorum.
sevgiyle saygıyla kalalım
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Yeni Başlık İyi Olmuş Bu arada Resimlere Bakınca İçim Çok Acıdı ReSMEN o aN gÖzümün ÖnünE GElDİ offf CoK gEcmiŞ olsUn !!
Off! Çok geçmiş olsun tekrardan ama inan allah beterinden saklasın. Parmağının resmini değil de motosikletinin resmini göreceğini umuyodum ben aslında. Bir anda kötü oldum. Ben bazı arkadaşlarımız kaldıramaz diye sol baldırımın resmini koymamıştım. Dilerim en kısa zamanda iyileşir, tekrardan çok geçmiş olsun.
Yeni başlık daha uygun olmuş bu arada.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
çok geçmiş olsun
abi çok geçmiş olsun aa :(:(:( yaaa bir zamanlar yaz geldi çocuklara dikkat diye bi topik açmıştım yani bazı arkadaşlar bende bulmuştu hatayı bende demiştimki bende nekadar suç varsa anne babadada vardır işte örneği
Drift Religion
fatih şubesi
benzer bi olayı yaşamıştım, ki arkamda da artçım vardı.. yapılacak pek fazla bişeyin kalmadığı durumlardan.. allah korumuş, geçmiş olsun..
GKN MOTORS
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)