EE nihayet kaza yaptım (bir hanım efendi (..?..)'nin duyarlı davranışı nedeni ile
Reklamlar
-
02 Haziran 2008, 20:59
Birader çok çok geçmiş olsun...
Maalesef bahsettiğin öküzlerden Ankara'da da fazlasıyla var...
Burada da insan kılıklı sığırlar motosikleti bisiklet falan sanıp "nasılsa durur canım ne olacak" diye gerzekçe bir düşünce içinde önüne atlayabiliyorlar..
Her defasında düşük hızla seyrettiğimden bir şekilde kurtarma imkanım oluyor ama tabi bu karşımdaki sığıra (her ne kadar aynı dili konuşmadığımız için anlama ihtimali olmasa da) ağzıma geleni söylememe engel olmuyor..
Senin durumunda olsaydım ben de senin verdiğin tepkiyi verirdim ama elden bağırıp çağırmaktan başka birşey gelmiyor...
Ayrıca bir kadın çocuğuyla beraber sokağa çıktıysa hele bi de bu çocuk 3-4 yaşlarındaysa, kadın ayran budalası gibi ağzı açık aval aval etrafı seyretmek yerine çocuğunun elini hiç bırakmayıp tüm dikkatini ona verecek diye düşünüyorum. Sonuçta oradan geçen senin yerine bir araba ya da benzeri birşey de olabilirdi o zaman ne olacaktı??
Neyse bu yakınmalar uzar gider, sonuçta burası Türkiye deyip geçeceksin, çok çok geçmiş olsun arkadaşım..
Build A Fire A Thousand Miles Away To Light My Long Way Home
I Ride A Comet My Trail Is Long To Stay Silence Is A Heavy Stone
Reklamlar
-
02 Haziran 2008, 21:01
-
02 Haziran 2008, 21:04
mtk adlı üyeden alıntı
blackhawk isimli arkadaşın sebepsiz yere çektiği acılar ne olacak ki o zaman
eğer o vatandaş gelip de özür dilemediyse ne bileyim bi yardıma falan gelmediyse bence müstehaktır. ayrıca sadece bayanlar için de söylemiyorum tüm ülke vatandaşları için konuşuyorum.. elinden kaçıracaksan çocukla yola çıkmamalısın; kaldı ki şansı varmış motor olduğu için teğet geçmiş, kamyon vs. olsaydı düşünmek istemiyorum
çekeceğim vicdan azabını o kelimeler teselli bile edemez..
-not: tartışma ortamı yapıp kimsenin kalbini kırmakyı da istemiyorum ama ne yazıkki böyle olaylar çok sık oluyor..
-
Kardeş.....Motosiklet kullanırken kaza her an olabilir bunu aklından çıkartma ya da motosiklete binme.
Seb hata yapmaya bilirsin ama başkaları mutlaka yapacaktır birgün bunuda unutma ve tahammül edemeyeceksen motosikleti bırakmanı yine tavsiye edeceğim.
kimsenin kalbini hiçbir suretle kıramazsın! insanca tartışamayacaksan yine tavsiyem, bu platform/lardan uzak dur....
her insan hata yapabilir bunu sende birgün mutlaak yapacaksın
Allaha dua ette, karşına anlayışlı birileri çıksın yoksa halain harap olabilir bu kafay yapısı ve düşünce tarzınla.
Buna da tahammül edemem diyorsan, tavsiyem motosikleti bırak sen......
nacizane fikrim.....
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
-
02 Haziran 2008, 21:08
Burhansefa adlı üyeden alıntı
hep biz mi dikkat edicez aynı sağduyuyu karşı taraftanda görmek lazım
edit:biz bu memleketin doğrusumuyuz anlamadım ki ona bak, şuna dikkat et, şu önüne atlayabilir, bu hoplayabilir
herşeyi biz mi kontrol edicez ne bu yaw ondan sonra 40 ına gelince pilimiz bitcek
bütün bunlar yoruyor insanı bir yerde
yazıktır günahtır
abi sen dikkat edecen ,ben dikkat edecem,sonra senden öyle gören çocuğunda sana özenip dikkat edecek ve bir toplum böyle gelişecek,bir nesil iyiyse devamına gelen nesil iyi olur ,kötü ise köyü olur,biz yorulacağız çocuklarımız torunlarımız yorulmadan ,önlemini almayı öğrenecek
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
-
02 Haziran 2008, 21:09
geçmiş olsun gene ucuz atlatmışsın ....
UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE
-
02 Haziran 2008, 21:11
-
02 Haziran 2008, 21:11
geçmiş olsun allah bidaha kaza bela vermesin kardeş
No Manita No DIRDIR ONLY MAKARA ONLY GIRGIR
-
02 Haziran 2008, 21:16
harbiturk adlı üyeden alıntı
Öncelikle geçmiş olsun allah beterinden saklasın inşallah.
Topici okuyunca uslubun oldukca dikkat çekiyorbir anlık öfke ile yazılmış olduğunu düşünüyordum ama ilerleyen yazılarında değişen birşey göremedim.
sanırsam 45'nci mesajı gözden kaçırdınız!Saygılar
AB RH (+) 506 357 7316
http://www.facebook.com/vatandogukan
https://www.facebook.com/Jand.komd.ozel.harekat
-
02 Haziran 2008, 21:16
Acil şifalar dilerim çok üzüldüm, Allah beterinden esirgesin..
-
02 Haziran 2008, 21:19
blackhawk adlı üyeden alıntı
sanırsam 45'nci mesajı gözden kaçırdınız!Saygılar
Hayır kaçırmadım.
Ben ilk mesajının içeriğinden bahsediyorum.
Onu düzeltmek senin elinde.
Nekadar samimi olsuğunu görmek istiyorum.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
-
02 Haziran 2008, 21:24
Mesaj içeriği düzeltilmiştir.
AB RH (+) 506 357 7316
http://www.facebook.com/vatandogukan
https://www.facebook.com/Jand.komd.ozel.harekat
-
02 Haziran 2008, 21:25
abı cok gecmıs olsun allah beterınden ve tekrarından saklasın...
[COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]
-
02 Haziran 2008, 21:41
geçmiş olsun arkadaşım, ama başlık uygun olmamış bence
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
-
02 Haziran 2008, 22:01
Geçmiş olsun, bir yaya ve bir motorcu hiç bir zaman kaza yapmak istemez, aslında kimse kaza yapmak istemez, Allah beterinden saklasın, takdir Allahındır.
Akıllı adam aklını kullanan adamdır, Daha akıllı adam başkalarının da aklını kullanan adamdır.
Emrolunduğun gibi dosdoğru davran. Ve azıtma (Hud 112)
-
02 Haziran 2008, 22:05
Geçmiş olsun. Yine de şükür, daha beteri de olabilirdi.
-
02 Haziran 2008, 22:25
geçmiş olsun.eldiven her zaman şart ilk zarar gören yer ellerimiz.
[I][B]Öldüğünde beyin yoktu demiyorlar da kask yoktu diyorlar ya işte bu anlayış farkı bizi bu hale getiren..[/B][/I]
-
02 Haziran 2008, 22:48
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Geçmiş olsun allah acil şifalar versin, Dikkat de yetmiyor artık işimiz duaya kaldı,
-
02 Haziran 2008, 22:58
Cok büyük gecmiş olsun abi kaza yaptıgın motor hangisi idi?
Ne gibi zararlar oluştu?
saygılar
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
-
02 Haziran 2008, 23:09
efendy_iso adlı üyeden alıntı
Nasıl bi hale geldik anlamak zor,nasıl beyefendileriz biz,nasıl bi neslin çocuklarıydık ki,nasıl bi hale geldik
Bayana saygısızlık yapılmaz
Bayana el kalkmaz
Bayan tartaklanmaz
Annemize olan saygımızdan dolayı,tüm bayanlara saygı duymalıyız,Annemize olan sevgimizden dolayı tüm bayanları sevmeliyiz
Bu arada burdaki hiç bi arkadaş,kardeşi annesi yolda giderken,kardeşi elinden kaçtı diye,senin gibi bi motosiklet kullanıcısın böyle bişey yapmasını istemez,sen birinin annesini tartaklarsan ,biride gelir seni tartaklar
Askerim hakkaten geçmiş olsun,daha üzücü bi durum olmadığına şükür etmelisin (etmeliyiz) Acil şifalar diliyorum
+1000 hocam sana %100 katiliyorum bu yazdiklarinin ustune bana yorum yapmak dusmez zaten....
-
02 Haziran 2008, 23:09
cok geçmiş olsun abicim... allah beterinden korusun.. acil şifalar diliyorum...
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler