Geçmiş Olsun Allah Beterinden Korusun...
Geçmiş Olsun Allah Beterinden Korusun...
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
abi çok geçmiş olsun, en kısa zamanda iyileşirsin inşAllah, motorun hasarı büyükmü?
Her işte bi hayır vardır
HAyır ve şer Allah'tandır
YApılan zerre kadar iyilikte kötülükte karşılıksız kalmaz
Daha kötü bi olayı engellemiş olabilir
Şer gibi görünen bi olayda hayır,hayır gibi görünen bi olayda şer olabilir
Hırs çıkarmak,intikam almak,küfür etmek,bağırmak çağırmak bunlar çözüm değildir,dolayısıyla hırs çıkarılacak bi durum yok,Çok şükürki askerimiz çocuğa çarpmamış,çok şükürki kendisinede bişey olmamış,demek gerekir
Tekrardan geçmiş olsun
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
geçmiş olsun.
bir insanın dikkatsizliğinin ceremesini başka bir insanın çekmesi çok siniri bozucu ama motorcuya ve cocuğa birşey olmaması çok sevindirici.
50 km ile bu kadar hasar olabildiğine çok şaşırdım.
komutan geçmiş olsun .. aman çocuklara dikat .. bir baba olarak onlara ne kadar sahip olak gözümüz gibi baksakta .. bazen bir balon bazen bir top veya dikkatlerini çeken bir şeyonların ani tepkiler vermesine neden oluyor. Kaşla göz arasında bi bakıyonuz yok olmuşlar . Bu yüzden çocuklara çok dikkat .Özellikle bir babaysanız öküz motosiklet sürücülerine dahada dikat
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
çok geçmiş olsun...ama anne ve çocuğu hakkında kullandığın kelimeler çok yanlış. şehir içi sonuçda birden annesinin elinde kurtulmuştur velet 3 4 yaşındaki çocuğu kucağında gezdiremezya....olayın şokuyla ve canının acısıyla bunları söledin sanırım
Baharın, denizin, toprağın kokusu içime dolsun
Yanımda bana sıkı sıkıya sarılan ve bana güvenen biri olsun.***
Her daim aracım motorsiklet olsun..!.!. (AMİİİİN)
Geçmiş olsun..Çocugada carpmış olabilirdin.Gelen mala gelsin gerisi boş..
Asla Birilerinin Umudunu Kırma,
Belki Sahip Olduğu Tek Şey O'dur
çok geçmiş olsun; bence hak etmiş o vatandaşlar o tabirleri. hatta yetmez o kadını biraz tartaklaman falan da lazımdı bence
[COLOR="Silver"]Hayat bir motordan diğerine geçip gidiyor.. sonu yok mu yoksa?[/COLOR]
geçmiş olsun 2 gün öncede ben sıyırdım birin halt var gibi atlıyolar adamın önüne dikkat etmek lazım yavaş gitmek lazım mümkün mertebe
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
arkadaşlar üslubumun yanlış olduğunu tabii bende farkındayım ama 2 gündür hiç bir hatam olmadığı halde acılar çekiyorum.Ne yapayım forumda ana avrat küfürmü edeyim sinirimi çıkartmak için.Veya kullanmam gereken başka bir deyim var ise siz yazın ben o şekilde düzelteyim.EE peki yatalak ,felç vs ölüm olsa idi ne olacaktı.Vallah hiç kusura bakmasınlar..Bakış açım değişmez.....saygılar
Ayrıca belitmedim sanırsam mahalle içinde gitmiyorum ki.Zaten durma mesafesinde olsam illaki hızımı keser veya ne bileyim soldan sağdan giderdim.Bekleyip,bekleyip gördüğü halde önüme atlayana karşı ne yapabilirim.
Madalyonun diğer yüzünden bakalım olaya : ki çarpsa idim çocuğa veya kadına o zaman da asıl öküz ben olurdum sanırsam..(çünkü hep öyle diyorlar işin aslını bilmeden)
AB RH (+) 506 357 7316
http://www.facebook.com/vatandogukan
https://www.facebook.com/Jand.komd.ozel.harekat
gecmıs olsun abıcım.kask olmasa senın yuzune serıtler cıkacakmıs.cok sanslısın.kask hayat kurtarıyor.elın ıcın'de uzuldum.en yakın surede tekrar motora donmen dılegı ıle.sevgılerle
buyuk gecmış olsun kaskın onemı bir kez daha ortaya cıktı.
gacmiş olsun . . insallah en kısa zamanda iyilesirsin . .
çok çok geçmiş olsun ilk ve son olur inşallah. Allah hepimizi korusun ...saygılar...
Tebrik ederim yorumun için aynen katılıyorum.Bir kere bir bayana bu şekilde hitap etmen hiç yakışık almadı.Belki acıyla yazdın bunları birde çocuk bu ne yapacağı belli olmaz sen sürücü olarak her zaman çocuklardan bu hareketleri bekleyerek ona göre tedbir alman gerekir. Yalnız yine diyorumki güzide bir teşkilatın mensubu olarak vatandaşlarımıza bu şekilde hitap etmeni kınıyorum.Geçmiş olsun
2 gün önce başıma gelen birşey ha bendeki çocuk değil yaşlıydı valla çocuklardan beter zıplıyodu ben asıldım ön frene kaydıra kaydıra nasıl olduysa düşürmedim motoru kadına 1 metre kala durdum kadın şok trafik felç yolun ortasında bekledi.
Geçmiş Olsun Tekrar'dan eminim uzun bir süre ya yavaş gidiceksin yada yayalara canavar gibi bakıcaksın =)
çok çok geçmiş olsun iyiki yine korumaları takmışsın yoksa...
Geçmiş olsun. sizde fazla bişey olmaması sevindirici...
2 gözüm 2 tekerim var , 4 aç gözünü 4 tekerin var !!! :bounce:
Geçmiş olsun,acil şifalar.
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
[COLOR="Silver"]Hayat bir motordan diğerine geçip gidiyor.. sonu yok mu yoksa?[/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)