bu adam harbi insan sarrafı bu ne ya adam hayat hıkayesını yazmış parası olan alsın yoksa ben alacam pahalıya satacam
bu adam harbi insan sarrafı bu ne ya adam hayat hıkayesını yazmış parası olan alsın yoksa ben alacam pahalıya satacam
Sevgili Emin,size iyi tezkereler diliyorum.
İmkanım olsa motorunuzu alır,dönüşünüzde kullanmanız için emanet olarak! benimkinin yanında saklamak isterdim.
Adınız kadar emin olabilirsiniz samimiyetimden....
Sağlıcakla kalınız.
süppper harikkkaa hahaha 25 karakter
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
ülen mete benle tartışıp trtışıp bana beni sen atamassın diyodu.. sanki iş güç yok meteyle uğraşcaz .. komtanım var benim diyodu hatta komtanı örnek yönetici gösteriyodu ... sonu onun elinden oldu..
sendemi brütüs olayı yani...
ama vallaha özledim
demek şimdi sahibindeni karıştıracak yakında onlarda banlarlar bunu
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
bu adam bi farklı yaa :D Koptum ilanı okurken :D REsmen SAnki Müşteri ile oturmuş bire Bir Muhabbet Ediyor MEtehan Abi özlettin kendini Valla
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
bağzı insanlar vardır ki, göze batmazlar, ne kadar büyük olurlarsa olsun görünmezler, rahatsız etmezler..
mutlu ederler genellikle, ilgilenirler ilgi beklemezler..
honda alıp ta metenin çemberinden geçmeeyen çok azdır sanırım sitede, herkese bi iyiliği bi selamı dokunmuştur..
eyy msn in çevrim dışı takılan gizemli kişisi
dönsün artık mete, yeter bu kadar ceza..
GKN MOTORS
:D abi iLan aLlahtan cbf 150 feLan kücük cc bi motor,
birde metehandronun buyuk bir makinaya açıkLamaLı iLan verdiğini düşünsenize :D
Kafa FLY
Görüntü FLU
Hayat FREE
metehan sız bi mt bi tuhaf oldu yaaa
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Kampanya başlatıyorum arkadaşlar
PAndamızı isterüükk yakarız bu gezegeni =))))))))
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
metehan foruma yaklaştırıldı diye başlık bekliyorum.
Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..
demek şimdi sahibindeni karıştıracak yakında onlarda banlarlar bunu [/QUOTE]
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
wallahi mt ye girmeyeli aylar oldu....bugun tesadüfi girdim gördüm olayı şaştım kaldım doğrusu. mete benim cok sevdigim bi dostumdur kardeşimdir....baktım metehan pandam atılmış benim de bu sitede kalmam için pek fazla da bi sebep kalmamış demektir. zatiii bilfiil konudışının müdavimiydim. orda geyik yapar makara kukara takılırdık. msn de bana istanbul mt dedikodularını anlatırdır canım kardeşim. isteyen istedigi gibi uzaklaştırsın. ben seni cok ama cok seviyorum.... displayim staras ım catal karam Ahmet Sanımmmmm....
"çarşı feshedilmeye de karşı...."""
[B]Facebook tan çıktım sakın bana sormayın neden diye booku cıktı çünkü[/B]
Millet artist olmuş ama yönetmen benim...İstediğime rol, istediğime yol veririm....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)