Bisiklete hiç binmemiş motor kullanmak istiyor
Reklamlar
-
01 Haziran 2008, 17:38
arkadaşlar bir kız arkadaşım var motorda motor diyor bende destek oluyorum ama daha önce bisiklete dahi hiç binmemiş direk motorda öğrenmek istiyor ben önce bisikletle öğren sonra motora binersin diyorum ama ikna edemiyorum sizce nasıl bir yol izlemem lazım direk motorla başlaması sizce doğrumu
Reklamlar
-
01 Haziran 2008, 17:46
kesinlikle başlamasına izin verme,bi insanın motosiklet kullanabilmesi için ,araba ve bisikleti çok iyi kullanması gerekir SAYGILAR
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
-
01 Haziran 2008, 17:46
muhtemelen kız arkadaşın sana zaman zaman artçıda oluyodur
her ikinizi de riske atmadan motoru sendelle sağa sola savur içinde korku endişe uyansın belki ikna olur yada hiç istemez
-
01 Haziran 2008, 17:50
kameniv adlı üyeden alıntı
her ikinizi de riske atmadan motoru sendelle sağa sola savur içinde korku endişe uyansın belki ikna olur yada hiç istemez
Elinden kaçırmasında sendelerken =)
-
01 Haziran 2008, 17:52
başka yerine değilde kaçırdığı elinden olsun
-
01 Haziran 2008, 17:53
kameniv adlı üyeden alıntı
yok hocam neyaptın ben motordan soğutmaya çalışmıyorum öyle birşey yaparsam motordan soğur bir daha binmez
-
01 Haziran 2008, 17:56
kendi düşen ağlamaz o zaman
ben kolayını bulsam bisiklet kullanırken sağ ve sola takılan yardımcı tekerlerden takıcam motor aldığım vakit çocukluğumdan bu yana bisiklet kullanmış olmamda bana bu güveni vermiyor nedense kendisi cesaretliymiş ne diyelim
-
01 Haziran 2008, 18:03
gugukk arkadaşım bende hiç bisiklete binmedim ve şu yaşıma kadar da motorsikletle hiç alakam olmadı ta ki geçen seneye kadar. insan isteyince herşeyi yapabilir ,bana çok sorun yaratmadı bisiklete binmemem. haaa ek bir avantaj olurdu o konuda tamam ama ne yapalım çocukluğumuza geri mi dönelim belki diğerlerinden daha yavaş ilerliyorum ama olsun yavaş ama sağlam oluyor. bence yazılsın ehliyet kursuna denesin bir bakalım belki kararını kendi değiştirecek yada devam edecek ...
-
01 Haziran 2008, 18:08
-
01 Haziran 2008, 18:12
ben ehliyetimi alırken bir bayan arkadaş vardı daha önce hayatında bisiklete hiç binmemiş scooter üzerinde gaza basmadan pati pati ilerliyordu ayakları ile gün sonunda artık ayakları ile değil gaz kolu ile ilerliyordu e tabi hala yeterli değildi ama azimle hersey oluyor tabi acele etmeden tutup senin 250 yi kullanmayada kalkmasın 50cc lik bir scooter bulabilirsen bence iyi olur
-
01 Haziran 2008, 18:12
hastaya, bindiği gibi anında öleceği itina ile anlatılmalı. motosikletten önce bisikletin faideleri, sürüş bilgisi ve eğitimi verilmeli, iki tekerlekte denge ve sürüş deneyimi edindikten sonra 50 cclik bir motosiklet ile en az 6 ay pindirilip gezdilirilmeli, kullandırılmalı.
istesin motosiklet kullanmak, ama bunu 2 sene sonraya saklasın. o vakte kadar iki teker deneyimi; yoksa ölür. ölür :|
-
01 Haziran 2008, 18:20
ilk once bısıkletce bınsın akülü bisiklet :D
-
01 Haziran 2008, 18:39
Fazla bisiklet tecrübesi olmayana motosiklet eğitimi bile vermiyorlar ki o direk neyine güvenerek motosiklete başlamak istiyor sormak lazım
-
01 Haziran 2008, 18:43
bu iş olmaz...walla olmaz ...
-
01 Haziran 2008, 18:50
kızın kalbini kırmadan
ikna etmenin yolunu bul veya yavaş yavaş öğrensin en düşükten başlayarak çünkü en acı şekilde öğrenme yaşayarak öğrenmedir işallah böyle bi şy olmaz
-
01 Haziran 2008, 19:09
bende bisikletle öğrenmesi taraftarıyım bakalım ikan etmeye çalışıyorum ama keçi gibi inatçıdır ben olmaz desemde o kesin alıp binicek biliyorum en azından gözetimim altın olsun nediyim zaten scooter filan istemiyor scopper alıcam diyor biraz iride kendileri
-
01 Haziran 2008, 19:14
o kadar motosiklet kullanmak istiyosa bir tane 50 cc mopet bulcaksın ve çalıştırmaya başlayacaksız kız arkadaşını . Ama sakın ha sakın Hyo 250'ni verme kız arkadaşına yoksa sonuç kötü olur
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
-
01 Haziran 2008, 19:43
Aynısını bende yaşamıştım. İşin biraz zor.
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
-
01 Haziran 2008, 19:59
Sakın deneme bile saaaakın, Düşünmek bile istemiyorum..
Akıllı adam aklını kullanan adamdır, Daha akıllı adam başkalarının da aklını kullanan adamdır.
Emrolunduğun gibi dosdoğru davran. Ve azıtma (Hud 112)
-
01 Haziran 2008, 20:01
ben bisikletle çok alakasını anlayamadım teoride çok ayrılar başta dengede durma mantıkları bile farklı bende o arkadaş gibi hevesle aldım şimdi gayet dikkatli özenli öğrenerek düşerek kalkarak teori okuyarak keşfederek bilinçli bir şekilde kullanmaya çalışıyorum herkes annesinin karnında mı hevesle doğuyor ne demek korkarsa binmez ben deli gibi korkarken öğrendim gereksiz yorumlar bence kararı kendi üstündeyken verecektir bence en iyisi işini iyi yapan bi kursa gitsin
Its not the same, takes two to know Two to know, two to know Why cant you see? Arnold layne...
Syd Barrett
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)