yaf bilader motorla şileye gıttı.oglen gıbı gelcekde saat solemedı .bakarız yetısırsek 1 e gelırım bende .fakat ben anadolu yakasından nası gelcem oraya.dogru duzgun bılmem maslagı sheelı falan.
yaf bilader motorla şileye gıttı.oglen gıbı gelcekde saat solemedı .bakarız yetısırsek 1 e gelırım bende .fakat ben anadolu yakasından nası gelcem oraya.dogru duzgun bılmem maslagı sheelı falan.
Toplanma Yerı Maslak Bp Olarak Düzeltildi Arkadaşlar Dikkatinizee!!!!!!! Buluşma Yerı Maslak Bp!!
Maslak Bp
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
1.mete han - cbf 150
2.babaçi - ybr 125
3.ozzy73 - cbf 150
4.sedat_57+ artci
5. Gönlüm sizinle cbr 1000rr (kim len bu cbrr 1000rrr bilmediğimiz hayranlarımız mı var)
6. antientel - hyosung comet 250
7. Shrieker - Cbr 125
Etti yedi (kolpacı 1000RR hariç )
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
Ben de geçen ayın 20'sinde gitmiştim.
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...-yok-diye.html
Sarıyer'den sonra orman içinden tatlı virajları ve güzel manzarası olan çok güzel bir yolu var, iyi eğlenceler. Garipçe'de deniz kıyısında iki balık lokantası var. Köy yerine göre fiyatlar biraz kazık gibi geldi. Size uyarsa, oraya kadar gitmişken Rumelifeneri'ni de görmenizi, gölge altındaki ufacık meydan kahvesinde soluklanmasını öneririm.
bende gelmek isteyom listede ismim yok geleyim mi aarkadaşlar
DÖNERSEN ISLIKÇAL. ....Huzur islamda,sen nerdesin
eyvallah bi aksilik çıkmazsa gelcem inşallah belgi arçı 1 olur saat kaçta id, 13 00 te mi
DÖNERSEN ISLIKÇAL. ....Huzur islamda,sen nerdesin
Eğer işim uzun sürerde erkenden yola çıkamazsam poyrazlara bende katılırım aranıza saat 13:00 de değilmi
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
emün ün olduğu yerde ben yokum bi yere bi delü yeter de artar bilem ....
UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE
ulan metehan veri tabanına yapışmış sülük gibisin sen gittin ismini heryerde görüyorum özlettin kendini bee duygusal panda beni de duygulandırdın şimdi
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Arkadaşlar ben önceden geleceğimi yazdım iyi düşünmeden.Kusura bakmayın bir maniden dolayı gelmem mümkün değil.Daha güzel gezilerde buluşmak dileğiyle iyi eğlenceler size
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
Yarın MotoGP yarışı var....
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
yaw kardeşim böle gezileri neden önceden planlamıyorsunuz aşk olsun bu teklife bu saatte yokum diyorum diyorum sizlere ii gezmeler diliyorum
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)