22 Mayıs'ta Tr Tuning Underground Party adında etkinlik düzenliyor.
22 Mayıs'ta Tr Tuning Underground Party adında etkinlik düzenliyor.
Partiyi duzenleyenlerden gelen mail asagida bence bizi sarmaz bu parti biz daha iyisini duzenleriz
Sevgili motosiklet.net’çiler,
Türkiye’nin ilk Underground Tuning Partisi 22 Mayıs’ta Autodrom’da gerçekleştirilecek…
Parti ile ilgili afiş tasarımı ve basın bülteni ektedir…
Tuning Tutkunları “Underground Party”de
biraraya geliyor!..
Türkiye’de ilk defa düzenlenen Tuning Underground Party, 22 Mayıs Cumartesi günü Autodrom’da gerçekleşecek. Gece boyu sürecek partiye birçok dinamik marka da destek veriyor…
Otomobil sektöründe yükselen trend olarak göze çarpan tuning üzerine aktiviteler durmak bilmiyor. Tuningçiler bu sefer de Underground Party’de bir araya geliyor. 22 Mayıs Cumartesi gerçekleşecek partide tuning tutkunları ünlü DJ’lerin eşliğinde coşacak. OPET, CMS, Red Bull, Miller, JSV Racing, Blaupunkt, SOS, Meguiars, STS, BAT, Pınar A.Ş., Doritos, Preven, Mediatix, FG Radio, Radio Contact gibi birçok marka tarafından sponsore edilen ve destek verilen partide gece boyunca sürpriz aktiviteler de düzenlenecek.
JSV bayilerinden de elde edebileceğiniz parti biletleri aynı zamanda 22 Mayıs akşamı Autodrom’da da girişte satışa sunulacak. Partiye giriş 20.000.000 TL ve fiyata bir içki de dahil. Estetik ve gücün ön planda olduğu otomobillere tutkun olan herkes için…
Party DJ’leri…
DJ TARKAN, FERHAT ALBAYRAK, DJ 7-ERHAN, SYLE-IST, DJ AXE
bizim zaten modifiyeli bi tek 125 lik mz'imiz var
'info@bwturkiye.com'
ARKADAŞLAR BU MAİLE ''PARTY'' YAZIN GÖNDERİN..GÖNDERENLER ARASINDAN 3 VE 3 ÜN KATLARINA DENK GELENLERE ÜCRETSİZ DAVETİYE VERİYOLAR.Ayrıca adınızı ve soyadınızı+irtibat telefonlarınızı da yazmalısınız..
BEn gönderdim cevap bekliyorum belki sizede gelir..Denemekte fayda var..Gelenler gider işte..
BU arada sadece bir kez göndermeniz gerekiyor.. :
yeni mail acarım başka bir İP den mail atarım 3 tane üst üste aha bilet senin
abla bu söylediklerin kızarakmı,küçümseyerekmi yoksa dalga geçerekmi yazdın merak ettim.....cıtır adlı üyeden alıntı
Sadece FikRimi Söyledim!
yok canım ya niye kızım sana.. :
ii fikir unutma ama her seferinde ismini yazmak zorundasın..VE aynı ismi bir kez kabul ediyorlar.Yani ilk kaydın önemli..Hatılatayaım dedim
swalbard@hotmail.com >>>> Kazım Özalp
jokmok@hotmail.com>>>>> Ayşe Doğan
k12desire@hotmail.com>>>>>İbrahim Kıl
hepsi arkadaşım belki ve bilteide bana verecekler!
yeterlimi
Heralde Bir nokta koyuyum fazlası zararlı
Nokta>>>>>>>> .
Ehehehhe, ben kazandım bile gonderilen maili yasıyom buraya.cıtır adlı üyeden alıntı
2 kişilik biletim var yani
Tebrikler!
TRTUNING tarafından gerçekleştirilen UNDERGROUNG Party'e Burning Wheels Turkiye davetlisi olarak katılmaya hak kazandınız
Bu özel gecede bizimle olduğunuz için teşekkür ederiz. AUTODROM'da parti alanı girişine geldiğinizda kapıda Burning Wheels Turkiye davetlisi olarak isminizi bulacaksınız. Şimdiden iyi eğlenceler...
Önemli NOTLAR
- Davetiye 2 kişiliktir.
- Lütfen yanınızda kimlik bulundurunuz
Burning Wheels Turkiye
------------------
e. info@bwturkiye.com
w. www.bwturkiye.com
------------------
t. 216 307 57 07 - 08
f. 216 307 37 98
şimdi değişik isimler veren arkadaşım ,
öncelikle bu serverla ve kimlikle alakalı bişiy..sen oraya birincisi kız ismiyle gidemezsin çüünkü kız değilsin belli
ikincisi bildiğin gibi nüfus cüzdanları resimli olduğundan diğer kişi adına giriş yapman imkansız..
sonuncuya gelince acayip bişr denetim var çünkü özel ve ilk olan parti olduğundan oldukça dikkat ediyorlar.Ya kazanırsın ya kazanamazsın..
olay bu yani..senin koyduğun noktaya ben iki nokta koyuyorum ve kapatıyorum..Yeterli olmuştur herhalde..
kızdırmayın çıtırımı
teşekkürler safrancım..
bu arada bende kazandımmm gidiyorummm sgelemeyen arkadaşalara pazartesi günü anlatırız artık.. :
ıhhhh bende üç nokta koyup devamını getırmemek şartıyla kapatıyorummmm
...
BENDE SONSUUZZZ NOKTA KOYUYORUM..ya aslında ii birisinde işte hayat bazen istemediğin şeyleri yaptırır insana boşver..Ben affettim seni :
apla sen benim işi anlamşındır yaaa ben olmuşum ''stres''
sağol affettigin için
bide speedfight'ımız vardı oda gittiinvent adlı üyeden alıntı
:bestmt:
partye giden varmı?
eminim çok sıkıcı geçmiştir...
nede olsa 4 tekerleklilerin düzenlediği bir organizasyon
06 AB 3263
0 Rh+
Bugün kaç motorcuya selam verdin?
mail adresini ver, resimleri gondereyimaliberkay adlı üyeden alıntı
buluşmalara niye gelmiyon yaa
invent abi bana yollarımısın bı kac tane??
swalbard@hotmail.com
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)