Merhaba Arkadaşlar. Dün gece Bostancı sahilden Pendiğe giderken Tek teker yapan 2 Racing vardı arkasında bir arabanın üzeriene çıkmış arkadaşları kameraya alıyordu. Yani bu şimdi ne oluyor, baktım sürücüleriin hepsi rahatsız olmuş ayıplıyorlardı..
Merhaba Arkadaşlar. Dün gece Bostancı sahilden Pendiğe giderken Tek teker yapan 2 Racing vardı arkasında bir arabanın üzeriene çıkmış arkadaşları kameraya alıyordu. Yani bu şimdi ne oluyor, baktım sürücüleriin hepsi rahatsız olmuş ayıplıyorlardı..
Canlaı sıkılmış abisi boş arazide yapsınlar şu hareketleri yahu.
selim (marv) dır kesin, geçende tem de gördüm almış tekere gidiyodu
GKN MOTORS
bi dizi çekimi için yaptım arkadaşlar kırmızı makinadaki bendim üzgünüm birdaha olmaz
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Bu tekekerle alakalı her topiğe sinir oluyorm.Amaçları neki bunların ? Ön tekeri kaldırınca ne oluyor.. Kendilerinin ve insanların canlarını hiçe sayıyorlar..Motosikletlerine verdikleri zararlarda cabası..Tekerden düşseler üzülmem vallahi! Kusura bakmayın dolmuştum iyice burada patladım.. Motosikleti adam gibi kullansana arkadaşım..Ne için yapmışlar o ön tekeri..Allah'a yakın bize uzak olsun böyleleri.. Bunlar yüzünden motorcular serseri oluyor.Trafikte sevilmiyorlar.. Taksimde sallandırmak lazım bir kaç tanesini..
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
hiç anlamıyorum alın bitaneside bu ayıp yazık parayı çöptenmi buluyorlar hayret birşey (arkadaşımızın yüzü gelebilecek hakaaretlere karşı gizlenmiştir) bakın arkada araba geliyor tarfiği nasıl riske atıyor hayret birşey yaaaaaaaaaaaaaa
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
wallaha ben deildim :S
.................................
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
abi allah aşkına koymayın şöyle resimler.. Sinirim oynuyor herseferinde..Ah bi düşse de anlasa dünya kaç bucakmış..Dikkatimi çekti köprü gibi bir yerde yapmış..Trafiğin ortasında..Yazık vallahi yazık !
bende onu anlatmaya çalışıyorum işte.Zaten azrail artçımız .. Birde bu hareketler.. Risk üstüne risk..Anlamıyorum..
Siz ikiniz.. Yaptığınız şeyi marifet mi sanıyorusunuz?Biriniz gençliğinin baharında diğeri kılları ağarmış kadayıf olmuş bi adam..Hiç utanmıyorsunuz değil mi?!
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Ben de oralardan geçtim ama tekteker ile değil stopi yaparaktan geçtim
ben değildim valla
hehe itiraf edşiyorum fazla üstüme gelmeyin ama biri bendim
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
akşam kafam iyiydi adanadan bit çıktım tek teker demekki baya gitmişim,ben diyorum burası adnan menderes değil nasıl geldim buraya kadar,çok içmişim çooook meret fincanda durduğu gibi durmuyor
dün gece tek keter yapan kimdi geçen gece de beni sollayan kimdi
al sana topik açma olayı
UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)