Akrapoviç Egsozun Ne Malı Olduğunu Bilen Varmı? Arkadaşlar.. Racing Için En Iyi Egsoz Hangisi
Akrapoviç Egsozun Ne Malı Olduğunu Bilen Varmı? Arkadaşlar.. Racing Için En Iyi Egsoz Hangisi
Ingiltere olarak biliyorum , yaniliyorsam duzeltilmesini rica ederim.
Racing icin en iyi egsoz u sormussun ama racing derken hangi marka ve modeli kast ediyorsun ogrenebilirsek ben ve arkadaslarim sana yardimci olabilirler.
First Day Of My Life
Kalın ve tok bir ses istiyorsan Devil
İnce ve iniltili bir ses istiyorsan uzaklardan dahi duyulsun dersen YOSHİMURA
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
--------------------
Bende Gpr 125 Racing var uzaklardan duyulsun istiyorum ? nasil yapariz.
Arkadaslar ilk once racing demis arkadaslar marka model belirtmemis , nasil olurda markasi modeli belli olmadan motosikletin egsoz u icin su olur bu olur diyebiliyoruz ?
Soylesin arkadas Su racing diye mesela = Yamaha r1 desin sende yoshimura yaz
Marka model olmadan yazmak bence mantik disi.
First Day Of My Life
Kim ne derse desin akrapoviç bir başka.
LeoVince - Arrow bunlarda on numara..
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
Akrapovic Slovenya kökenli bir markadır.
Adınıda Slovenyalı motosiklet yarışcısı Igor Akrapovič'ten alır.
En iyi egzos modelden modele göre değişir.
Ama genelleme yapmak gerekirse Yoshimura oldukca iyidir..
::139:: [I][B][COLOR="DarkRed"]Burak Murat[/COLOR][/B][/I]
2000 model r6 var bende onun için sormuştum.
Akrapovic eskiden 'scorpion' olarak egzoz üreten bir firmaydı ancak daha sonra scorpion'dan ayrılarak kendi bağımsız egzoz üretimine başladılar.'scorpion' bilindiği üzere Türkçe'de AKREP demektir. Akrapovic'in isminin nerden esinlendiği bilinmez ancak Türkçe'de AKREP kelimesinin kullanarak AKRAPOVIC yani 'Akrep oğlu' markasına döndükten sonra 6 kişi olarak imalat yaptıkları egzozlar artık 400 kişinin çalıştığı ve PORSCHE'ye bile egzoz üreten oldukça kaliteli performans parçaları üreten firmadır. Marka'nın 6 kurucusundan birinin oğluyla bizzat Milano'da ki fuarda tanışmış ve çok sıcak çok içten bir şekilde sohbet etmiştik.
Her ne kadar DEVİL egzozlarının Türkiye distribütörü olsamda,firma ve ürün başarısını takdir etmekteyim.
Söz konusu performans olarak aslında en çok gücü verebilen egzoz akrapoviç'tir ancak bir egzozun en fazla 3-4 hp verebileceğini düşünürsek(tüp) 0,1 - 0,2 -0,3 hp gibi farkların pek önemi kalmaz. Ses olarak diğerlerine nazaran oldukça sessiz egzozlar üreten akrep bunun sebebini Avrupa normlarına uyum gereği olarak açıklamaktadır.
Ancak Türkiye'de akrapoviç düşük sesi sebebiyle yoshimura ve devil'e göre daha az tercih edilmektedir... youtube.com adresine girersen motor modeli ve egzoz markasını yazarsan ses konusunda en sağlıklı bilgiye kavuşmuş olursun.
Saygılar
bence her motorun karakterıstık ozellıgıne gore deısır bı soru...her egzoz her motorda aynı sonucu vermez dıye dusunuorum...
[COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]
Sahsen ben Japon motorumda Yoshimura kullandim ses gercekten tok ve yuksek devirlerde daha da guzellesiyor. Bence egzoz secimi motora gore degiskenlik gostermektedir. Ama su varki Yoshimura nin asil uzmanlik alani Cross motorlar.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
efendy_iso , arkadas Racing demis raceing degil ilk once ikisini birbirinden ayirt etmeni tavsiye ederim + Forumda bulunan kullanicilarin infolarinda yazan motosiklerin hepsine birebir sahip olduklari konusunda supheci yaklasirim.R6 alicak olabilir , mevcutta r6 da olabilir bunlar mumkundur lakin soru yonetirken biraz daha aciklayici olabiliriz diye dusunuyorum , simdi sen bana "motosikleti bolumunde bir er5 bire r6 var sence hangisi raceing " diye pariltili dislerini gosterirsen , kocaman bir gulucuk ile yanit veririm.
saygilar
First Day Of My Life
geçen günlerde arkadaşlardan bi tanesi raceing motor arıyorum diye bi konu açmıştı,bende senin dediğin düzeltmeyi yaptımm,tartışma çıktı,sırf o konuya karşı,espri olsun diye öyle yazmıştımm,yoksa hyo ile başlayan ve akabinde rr ile devam eden uzun süreli motosiklet hayatımda raceing mi racing mi yazacağımı bilmediğimi düşünmüyorsundur dimi,jönüm türküm ben mesajlarımı hep gülerek yazarım,çünkü kimseye karşı gıcıklık yapmam yapmayıda sevmem yapanıda sevmem,o yüzden mesajıma gülücük attığın için teşekkür ederim
Saygılar bizden efem
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
bende yoshimura diyorum...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)