Evettt işte resimler geldi. Yeşilköy resimlerinde aslında cok kalabalığızda karanlıktan arkadakiler görünmüyor
Evettt işte resimler geldi. Yeşilköy resimlerinde aslında cok kalabalığızda karanlıktan arkadakiler görünmüyor
Dilin söylediği veya kalemin yazdığı bütün üzücü kelimelerin içinde en üzücüsü şudur,KEŞKE"
günaydın arkadaşlar dün akşam gelen herkese teşekkürlerimi sunarım
ancak mekanın bize karşı takınmış olduğu durumdan dolayı hepinizden özür dilerim
tam bir fiyasko oldu ve erken kalkmak durumunda kaldık hepinizden özür dilerim
bir dahaki organizasyonda bu tür bi durum yaşanmayacak
güzel bi buluşma oldu aslında taaa izmitten dostlarımızda geldi taa izmirden ümmet abimizde geldi sağolsun tabi karşı yakadan gelen dostlarımızıda unutmadık hepinize teşekkürler
birazdan bende olan resimleri yüklicem haberiniz olsun
işte bendeki resimler arkadaşlar
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Peki mekan nasıl bir tavır takındı ki? Çok merak ettim. Terbiyesizlere bak.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
mekan sahiplerinin beni kenara çekip zırt pırt bişi yiyin bişey için nargile için yer işgal ediyosunuz demesinden dolayı erken kalkmak zorunda kaldık
ama biz gelicez bu kadar kişi oluruz derken de tabi gelin hiç sorun diil size şöle yer ayarlarız böle yaparız indirim de yaparız dien adamlar fazla yiyip içmedik diye indirimde yapmadılar
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Gözünü para bürümüş insanların. O da haklı kendince aslında ama ne biliyim, bu şekilde de söylenmez ki. Ne demek yer işgal ediyosunuz. Terbiyesizlik...
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
ben bi çay içmiştim
UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE
ben 2 cay içtim
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
Güzel fotoğraflar sağol.Mekan sahibide abartmış olayı yediniz sanki adamın cafesini
malesef öle olmuş
güzel olmuş, görmeyeli yaşlananlar var
GKN MOTORS
Gökhan abi bi sen gelmedin özledik bea
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
oo alper senin saçlar mı beyazladı yoksa fotoğraf mı öyle gösteriyo :p
seyfo abi hoşgeldin istanbula...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
az bişi geç kaldım beee malım sebeplerden dolayı erken kalkılmış yoksa yetişiyodum
bihaki sefere görüşmek üzere inşşallah
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)