Dilin söylediği veya kalemin yazdığı bütün üzücü kelimelerin içinde en üzücüsü şudur,KEŞKE"
Dikkat ettiyseniz ağırlık cup tarzı motorlarda.
Ben cup motorların ileride Türkiye'de de çoğunluğu ele geçireceğine inanıyorum
Vergi yok,kullanımı rahat,yakıt az
Çok güzel bi paylaşım.
Bu çekik gözlüler müthiş zekalılar.
Bana teklif etseler onların motorlarıyla taşıdıklarının bir tanesini bile motoruma almazdım.
Belkide başka çareleri olmadığı için böyle taşıyor olabilirler. Ama gerçekten ilginç. Teşekkürler.
Zonguldak MT
dikkat ettim geneli cup motosiklet kullanıyor neden acaba
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
5 . Resim super wallahı
Benim motora kibrit kutusu sokamıyorum adamlar 2 3 tonajı olan bos depo tasıyorlar
Bravo valla ne diyeyim.
O tasıdıkları seylerin agırlıgı resimlere baktıgınızda kimi zaman 100 kg civarını bulmasına ragmen kafa kaldırmadan gitmek marifet olsa gerek
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Motorumla kendim ve kız arkadaşım dışında hiç bişey taşımam ben.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
Bu da Vietnam modeli "Yurdum insanı" Ben babamı artçı olarak aldığımda bile (~110 kilo kendisi) korkuyorum...
...Sergerdan...
vietnam'da fabrikalari olan bir Taiwanli isadami bana Turkiye'de araba=prestij ise Vietnam gibi ulkelerde de motosiklet=prestijdir demisti. Ulkenin ekonomik durumu kotu oldugu icin insanlar tasimacilikta da en az maliyetli yontemleri kullaniyorlar. Yakit, parca ve bakim gibi masraflari diger tasitlara gore hayli dusuk.
Bu nedenle cup modellerin birinci tercih nedeni olmasini normal karsiliyorum.
= = = Be Aprilia racer! = = =
HER GÜNÜN SON GÜNÜN OLACAKMIŞ GİBİ YAŞA ÇÜNKÜ BU GÜNLERDEN BİRİSİ SON OLACAKTIR... :bounce:
Helal olsun adamlara.Valla buda bi yetenek
Bari motorun arkasına küçük bi römork takıp öyle taşısalar bu ne böyle yahu
birkaç resim daha
Dilin söylediği veya kalemin yazdığı bütün üzücü kelimelerin içinde en üzücüsü şudur,KEŞKE"
Valla ben benim motorda 4 tane anahtar, 1 adette Tornavida tasıyom.
Bu çinli yetenekli arkadaslarımız bi hayli kendilerini aşmışlar.
Asla Birilerinin Umudunu Kırma,
Belki Sahip Olduğu Tek Şey O'dur
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)