Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

1.000 ytl yeterli olur mu ?

REKLAM ALANI

öncelikle herkese selamlar
    kısmetse bu ay başında kanuni racer 200 s almak istiyorum.
    elimde ki mevcut para şu an için 1000 ytl haliyle vadeli alcam.
    peşinat olarak ürünün yüzde kaçının ödenmesi gerekebilir.
    ruhsat masrafları alıcıya mı yoksa satıcı firmaya mı aittir bu konuda da aydınlatırsanız sevinirim.
    son olarak bu bütçeden artan miktar ile kask almam gerekiyor kaska para çıkışmazsa bir ay daha ertelicem motor sahibi olma hayalini

evdeki hesabı çarşıya uydurun bakim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    yamaha ybr de kampanya yapıyor bir baksaydın,belki fikrini değiştirirsin
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

Motosikleti
    storm 150
    Alıntı babaçi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çin malı almaktansa kampanyadayken ybr al derim ;)

Alıntı babaçi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    doğan görünümlü şahin sevdiğimden racer istiyorum bütçem yeterli olmuş olsaydı şayet cbr 125 ile başlamak isterdim
    farklı klasmanlarda yer almaları sebebiyle ısınamadım ybr cbf lere

Motosikleti
    R' lı bişiler düşünüyom
    ybr iidiiiiirr bi bak onra karar ver
    ::winkwink[B]zeki çevik ve ahlaksızım beni böle seven manitanın hastasıyım::winkwink[/B]

Motosikleti
    ZAT 150
    öncelikle şimdiden hayırlı olsun.ruhsat masrafları alıcıya aittir oda 100 ytl civarı tutar .peşinat oranı sana baglı ne kadar tutarı vadeye bırakırsan o kadar vade farkı koyarlar 100-150 ytl ye orta ayarda bir kask alabilirsin.

jeansatar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kocaoglan
    http://www.sahibinden.com/2006_model...XQQdisplayitem

guzel motordur şehiriçi için idealdir....kaçırma
    “Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Alıntı leo7 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    öncelikle şimdiden hayırlı olsun.ruhsat masrafları alıcıya aittir oda 100 ytl civarı tutar .peşinat oranı sana baglı ne kadar tutarı vadeye bırakırsan o kadar vade farkı koyarlar 100-150 ytl ye orta ayarda bir kask alabilirsin.
    teşekkür ederim
    bayii bana 250 ytl dedi ruhsat masraflarını kendileri çıkarttığı takdir de senin belirtmiş olduğun fiyat hangisi için geçerli peki kendim uğraşırsam mı yoksa onların çıkartması halindeki tutar mı ?

Alıntı jeansatar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.sahibinden.com/2006_model...XQQdisplayitem

guzel motordur şehiriçi için idealdir....kaçırma
    teşekkür ederim de racing türü olan modelleri oldum olası sevmişimdir bakma bizim ki çakma ama ne bilim ilk olcak ya bide illa istediğim olsun
    çok mızmızmıyım ne

bulenttrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Regal Raptor DD250E-9
    peşinat olarak yeter bence zaten bazı yerler peşinat bile istemiyor. Ruhsat işlemlerini firma helleder ama aldığın yere göre de değişir. zaten sana ona göre fiyat verir eğer sıfır alırsan. kaskını falan da aldığın yere söle hediye olarak bir kaskla kilit versin en baştan anlaşırsan onlar için sorun olmaz sanırım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    tokat istanbul bingöl denizli mardin ordu van
    Motosikleti
    regalraptor 250e-9
    1.000ytl peşinat yeter heralde.2 hafta önce bi arkadaşım keeway super shadow250 aldı.500ytl peşinat verdi gerisi taksit.ama 4.350 mtoru 5.300 e mi ne aldı.racer dede o peşinat yeter bence.inşallah kısa sürede kavuşursun motosikletine.ayrıca jeansatar arkadaşın verdiği link deki motor hoşuma gitti.bedafa motor.

Motosikleti
    ZAT 150
    [QUOTE=kameniv;1108308]teşekkür ederim
    bayii bana 250 ytl dedi ruhsat masraflarını kendileri çıkarttığı takdir de senin belirtmiş olduğun fiyat hangisi için geçerli peki kendim uğraşırsam mı yoksa onların çıkartması halindeki tutar mı ?

onlar kazıklamaya adam arıyor.250 de ısrar ederlerse kendim yaptırıcam de onlar bütün gerekli evrakları verecek zaten sen birtek verdikleri evraklara nüfus cüzdanını ekliyip gidicen 100 e halledicen

Alıntı bulenttrn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    peşinat olarak yeter bence zaten bazı yerler peşinat bile istemiyor. Ruhsat işlemlerini firma helleder ama aldığın yere göre de değişir. zaten sana ona göre fiyat verir eğer sıfır alırsan. kaskını falan da aldığın yere söle hediye olarak bir kaskla kilit versin en baştan anlaşırsan onlar için sorun olmaz sanırım.
    bak bunu söylediğin iyi oldu da hediye edilen kasktan ne kadar hayır gelir ki çok ta kaliteli bişey vermezler sanırım onun yerine dizlik v.s gibi başka bi koruyucu malzeme alsam olur herhalde eşdeğerinde

motoru aldıkta pazarlık yapar oldum ya

yalnız alıcak olmaktan bile bahsetmesi bir hoş

VaScO1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ruhsatı yenı yıldan once kendım 105 ytl ye hallettim, plaka dahil
    Drift Religion, iZMiR ŞußeSi

Alıntı X__utku__X adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1.000ytl peşinat yeter heralde.2 hafta önce bi arkadaşım keeway super shadow250 aldı.500ytl peşinat verdi gerisi taksit.ama 4.350 mtoru 5.300 e mi ne aldı.racer dede o peşinat yeter bence.inşallah kısa sürede kavuşursun motosikletine.ayrıca jeansatar arkadaşın verdiği link deki motor hoşuma gitti.bedafa motor.
    yıllık 350 ytl vade farkı olucak sanırım 3300 ytl lik kanuni için pekte muhim değil açıkçası bi bakıma ticaretinde gereği

[QUOTE=leo7;1108346]
    Alıntı kameniv adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    teşekkür ederim

onlar kazıklamaya adam arıyor.250 de ısrar ederlerse kendim yaptırıcam de onlar bütün gerekli evrakları verecek zaten sen birtek verdikleri evraklara nüfus cüzdanını ekliyip gidicen 100 e halledicen
    o gün gelsinde o an ki psikolojime göre bi karar veririm artık ta taş çatlasın 150 dediklerinizden sonra
    Alıntı VaScO1925 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ruhsatı yenı yıldan once kendım 105 ytl ye hallettim
    pek bi fark olmamıştır sanırım yeni yıldan bu yana

VaScO1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    pek bi fark olmamıştır sanırım yeni yıldan bu yana
    onunla ilgili bilgim yok fakat kendın cıkarttır çok zor bir iş değil zaten.. bosuna 100 ytl neden adamlara veresın ki ?
    Drift Religion, iZMiR ŞußeSi

Alıntı VaScO1925 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    onunla ilgili bilgim yok fakat kendın cıkarttır çok zor bir iş değil zaten.. bosuna 100 ytl neden adamlara veresın ki ?
    olmadı dinçken sitede arama yapim ruhsat işlemlerinin prosedürü hakkında
    şimdi okusamda anlamam uyuduktan sonra unuturum

Motosikleti
    kanuni racer200
    bende kanuni racer aldım cunku butceme uygundu 2006 modeldi 1.600 ytl aldım gercekden ıyı bır rakama aldım bu konuda bazı arkadaşlar motoru kotuluyorlar alma çin diyorlar ınsanın motosiklet alma arzusu kırılıyor zaten araştımadan kımse almıyor
    kanuni çin degil yerli malı parçaları tayvandan geliyor servis ve parça sıkıntısı yaşanmıyor.

arkadaş şimdiden hayırlı olsun ALLAH kazadan beladan korusun

bende kanuni racer almıştım 2 nci el.
    notere 167.84 ytl
    trafik şubeye 63 ytl
    muameleciye 10 ytl
    zorunlu trafık sıgortasıan 30 ytl odedım
    Dört teker bedenimi iki teker ruhumu taşır...!:farao:

Alıntı ahmetozdemir adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende kanuni racer aldım cunku butceme uygundu 2006 modeldi 1.600 ytl aldım gercekden ıyı bır rakama aldım bu konuda bazı arkadaşlar motoru kotuluyorlar alma çin diyorlar ınsanın motosiklet alma arzusu kırılıyor zaten araştımadan kımse almıyor
    kanuni çin degil yerli malı parçaları tayvandan geliyor servis ve parça sıkıntısı yaşanmıyor.

arkadaş şimdiden hayırlı olsun ALLAH kazadan beladan korusun

bende kanuni racer almıştım 2 nci el.
    notere 167.84 ytl
    trafik şubeye 63 ytl
    muameleciye 10 ytl
    zorunlu trafık sıgortasıan 30 ytl odedım

teşekkür ederim konuda bilgin olması sebebiyle ayrıca pm atmıştım önceden tekrar olabilcek konulardan açıp forumda kirlilik oluşturmamak adına
    noter masrafım olmicağı için toplamda 103 ytl harcamam gerek
    vasconun dediği hesapba geldik bu durumda bu da demek ki yeni yıldan bu yana tarifeler de değişiklik olmamış sevindirici diğer bi haber.
    unutmadan egsoz ledlerinden bende isterim
    eski elektronikçilerden kim kaldı bi sen bi ben

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    YBR
    öncelikle herkese selamlar
    kısmetse bu ay başında kanuni racer 200 s almak istiyorum.
    elimde ki mevcut para şu an için 1000 ytl haliyle vadeli alcam.
    peşinat olarak ürünün yüzde kaçının ödenmesi gerekebilir.
    ruhsat masrafları alıcıya mı yoksa satıcı firmaya mı aittir bu konuda da aydınlatırsanız sevinirim.
    son olarak bu bütçeden artan miktar ile kask almam gerekiyor kaska para çıkışmazsa bir ay daha ertelicem motor sahibi olma hayalini

evdeki hesabı çarşıya uydurun bakim
    plaka için kanuni herhangibibir ücret talep etmiyor ben öyle biliyorum..kaskı'da hediye ederler ama ne kadar kaliteli bir kask verirler orası tartışılır tabii...bence kredi kartıyla alabilirsen daha iyi olur senin için.çünkü banka kredisi çekersen ruhsatında kırmızı bir yazıyla rehinlidir diye yazacaktır.. ayrıca istediğin zaman satamazsın'da..

Motosikleti
    YUAN XGJ150-T RACE
    [QUOTE=leo7;1108346]
    teşekkür ederim

bunu söyledigin iyi oldu bayi banada 250 ytl demişti gider kendim yaptırırım cok ta zor bişey degil zaten

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)