1.000 ytl yeterli olur mu ?
Reklamlar
-
öncelikle herkese selamlar
kısmetse bu ay başında kanuni racer 200 s almak istiyorum.
elimde ki mevcut para şu an için 1000 ytl haliyle vadeli alcam.
peşinat olarak ürünün yüzde kaçının ödenmesi gerekebilir.
ruhsat masrafları alıcıya mı yoksa satıcı firmaya mı aittir bu konuda da aydınlatırsanız sevinirim.
son olarak bu bütçeden artan miktar ile kask almam gerekiyor kaska para çıkışmazsa bir ay daha ertelicem motor sahibi olma hayalini
evdeki hesabı çarşıya uydurun bakim
Reklamlar
-
yamaha ybr de kampanya yapıyor bir baksaydın,belki fikrini değiştirirsin
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
babaçi adlı üyeden alıntı
çin malı almaktansa kampanyadayken ybr al derim ;)
-
babaçi adlı üyeden alıntı
doğan görünümlü şahin sevdiğimden racer istiyorum bütçem yeterli olmuş olsaydı şayet cbr 125 ile başlamak isterdim
farklı klasmanlarda yer almaları sebebiyle ısınamadım ybr cbf lere
-
ybr iidiiiiirr bi bak onra karar ver
::winkwink[B]zeki çevik ve ahlaksızım beni böle seven manitanın hastasıyım::winkwink[/B]
-
öncelikle şimdiden hayırlı olsun.ruhsat masrafları alıcıya aittir oda 100 ytl civarı tutar .peşinat oranı sana baglı ne kadar tutarı vadeye bırakırsan o kadar vade farkı koyarlar 100-150 ytl ye orta ayarda bir kask alabilirsin.
-
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
leo7 adlı üyeden alıntı
öncelikle şimdiden hayırlı olsun.ruhsat masrafları alıcıya aittir oda 100 ytl civarı tutar .peşinat oranı sana baglı ne kadar tutarı vadeye bırakırsan o kadar vade farkı koyarlar 100-150 ytl ye orta ayarda bir kask alabilirsin.
teşekkür ederim
bayii bana 250 ytl dedi ruhsat masraflarını kendileri çıkarttığı takdir de senin belirtmiş olduğun fiyat hangisi için geçerli peki kendim uğraşırsam mı yoksa onların çıkartması halindeki tutar mı ?
jeansatar adlı üyeden alıntı
teşekkür ederim de racing türü olan modelleri oldum olası sevmişimdir bakma bizim ki çakma ama ne bilim ilk olcak ya bide illa istediğim olsun
çok mızmızmıyım ne
-
peşinat olarak yeter bence zaten bazı yerler peşinat bile istemiyor. Ruhsat işlemlerini firma helleder ama aldığın yere göre de değişir. zaten sana ona göre fiyat verir eğer sıfır alırsan. kaskını falan da aldığın yere söle hediye olarak bir kaskla kilit versin en baştan anlaşırsan onlar için sorun olmaz sanırım.
-
1.000ytl peşinat yeter heralde.2 hafta önce bi arkadaşım keeway super shadow250 aldı.500ytl peşinat verdi gerisi taksit.ama 4.350 mtoru 5.300 e mi ne aldı.racer dede o peşinat yeter bence.inşallah kısa sürede kavuşursun motosikletine.ayrıca jeansatar arkadaşın verdiği link deki motor hoşuma gitti.bedafa motor.
-
[QUOTE=kameniv;1108308]teşekkür ederim
bayii bana 250 ytl dedi ruhsat masraflarını kendileri çıkarttığı takdir de senin belirtmiş olduğun fiyat hangisi için geçerli peki kendim uğraşırsam mı yoksa onların çıkartması halindeki tutar mı ?
onlar kazıklamaya adam arıyor.250 de ısrar ederlerse kendim yaptırıcam de onlar bütün gerekli evrakları verecek zaten sen birtek verdikleri evraklara nüfus cüzdanını ekliyip gidicen 100 e halledicen
-
bulenttrn adlı üyeden alıntı
peşinat olarak yeter bence zaten bazı yerler peşinat bile istemiyor. Ruhsat işlemlerini firma helleder ama aldığın yere göre de değişir. zaten sana ona göre fiyat verir eğer sıfır alırsan. kaskını falan da aldığın yere söle hediye olarak bir kaskla kilit versin en baştan anlaşırsan onlar için sorun olmaz sanırım.
bak bunu söylediğin iyi oldu da hediye edilen kasktan ne kadar hayır gelir ki çok ta kaliteli bişey vermezler sanırım onun yerine dizlik v.s gibi başka bi koruyucu malzeme alsam olur herhalde eşdeğerinde
motoru aldıkta pazarlık yapar oldum ya
yalnız alıcak olmaktan bile bahsetmesi bir hoş
-
ruhsatı yenı yıldan once kendım 105 ytl ye hallettim, plaka dahil
-
X__utku__X adlı üyeden alıntı
1.000ytl peşinat yeter heralde.2 hafta önce bi arkadaşım keeway super shadow250 aldı.500ytl peşinat verdi gerisi taksit.ama 4.350 mtoru 5.300 e mi ne aldı.racer dede o peşinat yeter bence.inşallah kısa sürede kavuşursun motosikletine.ayrıca jeansatar arkadaşın verdiği link deki motor hoşuma gitti.bedafa motor.
yıllık 350 ytl vade farkı olucak sanırım 3300 ytl lik kanuni için pekte muhim değil açıkçası bi bakıma ticaretinde gereği
[QUOTE=leo7;1108346]
kameniv adlı üyeden alıntı
teşekkür ederim
onlar kazıklamaya adam arıyor.250 de ısrar ederlerse kendim yaptırıcam de onlar bütün gerekli evrakları verecek zaten sen birtek verdikleri evraklara nüfus cüzdanını ekliyip gidicen 100 e halledicen
o gün gelsinde o an ki psikolojime göre bi karar veririm artık ta taş çatlasın 150 dediklerinizden sonra
VaScO1925 adlı üyeden alıntı
ruhsatı yenı yıldan once kendım 105 ytl ye hallettim
pek bi fark olmamıştır sanırım yeni yıldan bu yana
-
pek bi fark olmamıştır sanırım yeni yıldan bu yana
onunla ilgili bilgim yok fakat kendın cıkarttır çok zor bir iş değil zaten.. bosuna 100 ytl neden adamlara veresın ki ?
-
VaScO1925 adlı üyeden alıntı
onunla ilgili bilgim yok fakat kendın cıkarttır çok zor bir iş değil zaten.. bosuna 100 ytl neden adamlara veresın ki ?
olmadı dinçken sitede arama yapim ruhsat işlemlerinin prosedürü hakkında
şimdi okusamda anlamam uyuduktan sonra unuturum
-
bende kanuni racer aldım cunku butceme uygundu 2006 modeldi 1.600 ytl aldım gercekden ıyı bır rakama aldım bu konuda bazı arkadaşlar motoru kotuluyorlar alma çin diyorlar ınsanın motosiklet alma arzusu kırılıyor zaten araştımadan kımse almıyor
kanuni çin degil yerli malı parçaları tayvandan geliyor servis ve parça sıkıntısı yaşanmıyor.
arkadaş şimdiden hayırlı olsun ALLAH kazadan beladan korusun
bende kanuni racer almıştım 2 nci el.
notere 167.84 ytl
trafik şubeye 63 ytl
muameleciye 10 ytl
zorunlu trafık sıgortasıan 30 ytl odedım
Dört teker bedenimi iki teker ruhumu taşır...!:farao:
-
ahmetozdemir adlı üyeden alıntı
bende kanuni racer aldım cunku butceme uygundu 2006 modeldi 1.600 ytl aldım gercekden ıyı bır rakama aldım bu konuda bazı arkadaşlar motoru kotuluyorlar alma çin diyorlar ınsanın motosiklet alma arzusu kırılıyor zaten araştımadan kımse almıyor
kanuni çin degil yerli malı parçaları tayvandan geliyor servis ve parça sıkıntısı yaşanmıyor.
arkadaş şimdiden hayırlı olsun ALLAH kazadan beladan korusun
bende kanuni racer almıştım 2 nci el.
notere 167.84 ytl
trafik şubeye 63 ytl
muameleciye 10 ytl
zorunlu trafık sıgortasıan 30 ytl odedım
teşekkür ederim konuda bilgin olması sebebiyle ayrıca pm atmıştım önceden tekrar olabilcek konulardan açıp forumda kirlilik oluşturmamak adına
noter masrafım olmicağı için toplamda 103 ytl harcamam gerek
vasconun dediği hesapba geldik bu durumda bu da demek ki yeni yıldan bu yana tarifeler de değişiklik olmamış sevindirici diğer bi haber.
unutmadan egsoz ledlerinden bende isterim
eski elektronikçilerden kim kaldı bi sen bi ben
-
öncelikle herkese selamlar
kısmetse bu ay başında kanuni racer 200 s almak istiyorum.
elimde ki mevcut para şu an için 1000 ytl haliyle vadeli alcam.
peşinat olarak ürünün yüzde kaçının ödenmesi gerekebilir.
ruhsat masrafları alıcıya mı yoksa satıcı firmaya mı aittir bu konuda da aydınlatırsanız sevinirim.
son olarak bu bütçeden artan miktar ile kask almam gerekiyor kaska para çıkışmazsa bir ay daha ertelicem motor sahibi olma hayalini
evdeki hesabı çarşıya uydurun bakim
plaka için kanuni herhangibibir ücret talep etmiyor ben öyle biliyorum..kaskı'da hediye ederler ama ne kadar kaliteli bir kask verirler orası tartışılır tabii...bence kredi kartıyla alabilirsen daha iyi olur senin için.çünkü banka kredisi çekersen ruhsatında kırmızı bir yazıyla rehinlidir diye yazacaktır.. ayrıca istediğin zaman satamazsın'da..
-
[QUOTE=leo7;1108346]
teşekkür ederim
bunu söyledigin iyi oldu bayi banada 250 ytl demişti gider kendim yaptırırım cok ta zor bişey degil zaten
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)