Ben de GDR çene açılır kullanıyorum, memnunum.
150 YTL.ye geçen sene almıştım.
Ben de GDR çene açılır kullanıyorum, memnunum.
150 YTL.ye geçen sene almıştım.
Zonguldak MT
nolan n62............................................... ...
[COLOR="Black"]hayatta [/COLOR][COLOR="White"]tek [COLOR="Black"][COLOR="Red"]aşk [/COLOR][/COLOR][COLOR="Black"]beşikt[/COLOR][/COLOR][COLOR="red"]aşk[/COLOR]:bounce:.................:flower:06 B 1903 :flower: [COLOR="Red"][COLOR="Black"]ç[COLOR="Red"]A[/COLOR]rşı [/COLOR][/COLOR]heryerde
lazer vertigo dragon kullanıyorum
memnunum
diğerleri hakkında kullanmadığım için bir yorum yapamam ama nolandaki desenlerin kalın çıkartma olması bence dezavantaj
ve şiddetle tam kapalı kask öneririm
yarım açılır falan rahat ama daha emniyetsiz
emniyet ilk plandaysa her zaman full face
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
Lazer LZ6 Quasar kullanıcısıyım. Kendi kaskım için söyleyeceğim; 0-250cc ye kadar kullanbilecek ekonomik ve kaliteli bir kask. Önerime gelince, eğer biraz daha imkanlarını zorlayabilirsen kesinlikle en alttaki seçeneği (Lazer Vertigo) öneriririm.Benim bir sonraki kaskım olma ihtimali yüksek. Şimdiden hayırlı olsun.
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
Yurtdışından sipariş riskine girmek istersen AGV S4'e bir bak istersen. Kaskın fiyatı 154.9$, gönderim ücretide 69.9$ - 74.9$ arasında istediğini seçiyorsun. Kaskın amerikada ki liste fiyatı 269$ :D almayı düşünürsen benimle irtibata geçebilirsin ;)
OXYGEN
Önerileriniz için çok sağolun arkadaşlar.LS2 ile lazer vertigo dragon'a bakacağım bugün.
Saygılar...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)