Kırmızı ışıkta inanılmaz kaza ! VİDEO
Reklamlar
-
Reklamlar
-
ohaa ya bu kdar cahiilk olmaz ya.yanı ınsan hayatı bu kdar ucuz bu böylelrını linc edecen
-
inanamıyorm yaa ne gerizekalı adamlar var yaa,umarım arkadaşlımızn durumu iyidir gerçi ayağa kalkıyor,çok şükür bişe olmamaış
-
offfffffff offffffffffffffffff
-
hayret bıse ya nereye gıdıon ne acelen var da gecıon 10 sanıye bekle olurmusun sankı.....ıns bıse olmamıstır kotu vurdu ama,:(
-
off offf offf....allah korumus sankı en azından kalkabılmıs yerınden...o salak adam da sımdı mutlu olsun kırmızıda gectım dıye bolelerını ısık dıye o dırege asıcan...
[COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]
-
-
Arkadaş düştükten hemen sonra ayağa kalkıyo neyseki. Önemli bişeyi yoktur umarım. Araç sürücüsüne de ne diyeceğimi bilmiyorum. Allahından bulsun...
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
-
içim cızzZZ etti valla.orda ben olcaktım var yaaa.vercen sopayı vercen sopayı.bakalım bi daha geçiyo mu
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
-
bence ne yapılmalı biliyo musunuz?
trafik kuralı ihlal edip de kazaya sebep olanların ehliyetleri mutlaka ömür boyu ellerinden alınmalı. (diger cezaların yanında tabi!!)
kazaya sebep olmasa da trafik ihlali yapanların da yüklü para cezaları odemeleri saglanmalı.
yola gelmeli bu insanlar ya!!
1000 kişi trafik kuralı ihlali yapıyor, 3-5 kişi ceza alıyor.. ne biçim iş! yaptırım yok ki ülkede! pehh...
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
-
Allah belasını versin.Aynı şekilde bi kamyonda ona çarpar inşallah
-
allam ya bölelerini harbiden asıcaksın sorada motorlu kaza çok oluyor derler sanki bizim suçumuz böleleri warken hep olur...
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
allah belasını versin bölelerinin ne diyim yaa
allahtan bişe olmamış hemen ayağa kalaktı ucuz atlattı wallaaa
sen kal aşk ben giderim buralardan
-
............................... ooo ha diyorum yaw
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
-
Off Off ne adamlar varya,neyse ki adam kalkabildi.
-
allahtan amcama bişi olmadı video nun sonunda ayağa kalktı
Paylaşım için teşekkürler Syriana
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
-
cezerye adlı üyeden alıntı
bence ne yapılmalı biliyo musunuz?
trafik kuralı ihlal edip de kazaya sebep olanların ehliyetleri mutlaka ömür boyu ellerinden alınmalı. (diger cezaların yanında tabi!!)
kazaya sebep olmasa da trafik ihlali yapanların da yüklü para cezaları odemeleri saglanmalı.
yola gelmeli bu insanlar ya!!
1000 kişi trafik kuralı ihlali yapıyor, 3-5 kişi ceza alıyor.. ne biçim iş! yaptırım yok ki ülkede! pehh...
katılıyorum, ayrıca psikolojik tedavi görmeli , çünki normal bir vatandaş değil bunlar ruh hastaları.
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Gariptir ama daha önce verilmişti, hatta ben vermiştim.
IHA bile youtube'dan 2 yıllık videoları bulup güncel haber diye çakmaya başlamış
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
-
Arkadaşlar bu tip davranışlarda bulunan 4 teker sürücülerini ortaya alıcaksın 10-15 motorcu olarak.Yer misin yemez misin.Böyle 2-3 olay sonra yine bu tip bir kaza olursa adımı değiştiririm artık
-
ya allahım keske ordan motorlu yerine bir iş makinası kamyon falan cıksaydı ozaman bu kadar kolay olmazdı anlardı ne yaptıgını
[COLOR="Red"][B]
Önce Topraktım Simdi Agaç OLdum.
Derya DenizLer Gibi DaLgaLandım Simdi DuruLdum.[/B][/COLOR]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)