bence kadındır oo gecende bende kırmızıda beklıyorum kadın saga dönucek kendı ışıgına bakmıyor benım ısıga bakıyor onun kı yandı farkında degıl ben uyarmasam öylecede beklıyecek :D
bence kadındır oo gecende bende kırmızıda beklıyorum kadın saga dönucek kendı ışıgına bakmıyor benım ısıga bakıyor onun kı yandı farkında degıl ben uyarmasam öylecede beklıyecek :D
evet amorphis haklısın ama o zaman anlamak için ömrü olurmuydu bilinmez ... Allah korumuş.. son kazası olur inşallah . Allah hiç birimize kaza bela vermesin
:(
Arkadaşlar bu videoyu paylaşmamın sebebi biz ne kadar dikkatli olursak ve kurallara uyarsak uyalım böyle öküzlerin çıkıp biranda tabloyu tersine çevirebileceği gerçeğinide biran olsun aklımızdan çıkarmamamız gerektiğidir.Yani dikkat, aşırı dikkat ve full koruma.
Bir gün hiçbirimizin başına gelmemesi ve bu tarz insanların iflah olması dileğiyle !
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
burda düşüncelerimi yazıp siteden atılmak istemiyorum
anladınız beni
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
hem kırmızıda hem sagdan hem kontrolsuz..... ruh saglıgı ıı gelır ....arkadasımıza gecmıs olsunnnnn
video açmıyor hocam, açılan bir link verseydin
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)