Ehliyet Son Kayıt Günü Belirsizligi!
Reklamlar
-
2 haziran 1991 dogumluyum ve bu yaz ehliyetime kavuşacagım için sevinçliyim ancak bazı etkenler beni gercekten sinir bozucu yaptı.
bornovada ikamet ediyorum ve 2 sürücü kursuna sordugumda son kaytı günlerinin 31 mayıs oldugunu söylediler ve beni temmuzdaki sınava 2 günden dolayı alamayacaklarını söylediler.
internette araştrıdım bornovada olan sürücü kurslarını bazı yerlerde 9 haziran son kayıt günü.
Şimdi bu Nasıl oluyor acaba?
Bütün sürücü kursları kafasına göremi son kayıt günü koşuyor?
Mdem bunu yapıyorsa 2 gün için bir ayrıcalık incelik tanıyamıyorlarmı madem kendi kafalarına göre koyuyorlarsa?
Bornovada 9 Haziran veya 2 hazirandan sonra son kayıt günü olan temmuz sınavına girebilecegim bir sürücü kursu bliliyor veya tanımakta iseniz bana yardım ederseniz sevinirim.
Bütün yaz tatilimin motosikletsiz gecmesini istemiyorum
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
Reklamlar
-
sanki motosikletin varda ehliyet peşinde koşuyon bu sene olmaz seneye olur sen derslerine çalış hadi bakim
-
ben ilk dersi kaçırdım bile
-
VaScO1925 adlı üyeden alıntı
sanki motosikletin varda ehliyet peşinde koşuyon bu sene olmaz seneye olur sen derslerine çalış hadi bakim
Nabalım Bazı acemiler gibi ehliyet almadan motor mu alalım!!!
-
ben bugun ehlıyet kursuna gıttım bana gun vermedıler
zaten benım dosyalarım hazır b yı kazandım sımdı a2 ıcın sınava gırecegım
2 hazıranda dosyaları versem olurmu dedım olur dedıler.
Dört teker bedenimi iki teker ruhumu taşır...!:farao:
-
ne demek o şimdi ayrı acemilikle ne alaka? ben aldım çatır çutur kullanıyorum =) bahane üretmeeee
-
peki yazıldınmı kursa? ???????
ahmetozdemir adlı üyeden alıntı
ben bugun ehlıyet kursuna gıttım bana gun vermedıler
zaten benım dosyalarım hazır b yı kazandım sımdı a2 ıcın sınava gırecegım
2 hazıranda dosyaları versem olurmu dedım olur dedıler.
Söz meclisten dışarı Sanki ehliyetsiz cok süper bişi yaıon hıh
yokmu hiç bornovadan yardımcı olacak kimse :S
-
Benim bildiğim 9 haziran son gün.Bende 3 günle kaçırdım ya olamaz böyle bişey taa ağustos sınavına kaldık
-
işte heryerde 9 gün deil bende istanbuldaki gelişime sormuştum ve 9 haziran diyince cok sevinmiştim ancak burda sordugumda ise sonuc fiyasko inşallah bulurum bi 9 haziran son kayıt günü olan
-
-
Bende ehliyet yoktu yeni aldım birşey olmadı kafamda kaskım vardı yanıma poliste duruyordu hiç birşey olmadı dikkat çekici hareket ve kaza yapmadığın sürece sorun yok.
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)