Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

cep telefonlarına dikkat (lütfen)

REKLAM ALANI
    APV41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    arkadaşlarım bugün izmirde önümde kötü bir kaza oldu neredeyse dostlardan birinin canını yakıyordum ben gün içinde kamyonet kullanıyorum (işim bu )izmir eski garaj ın önünde bir arkadaşım motorun üzerinde sol elinde cep gidiyor ben arkasında telefonu gördüm hızımı kestim 150 metre sonra arkadaşım çukura ön lastiği düşürmesiyle yerle bir oldu ben anca plakasına vurup durabildim şükür canda yanmadı hasarda yok ama onunda benimde korkumuz bize yetti LÜTFEN SAĞA ÇEKELİM hayatla şaka olmaz hepimizi evde bekleyen biri var

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    salihgureli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bu kadar olur yahu ben kulaklıkla bile bişey duymuyorum rüzgarın sesinden adamlar aşmış yaaa.geçmiş olsun arkadaşım
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
    www.ataturk.com

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Çok haklısın dostum zaten yollar çukur dolu dikkatinizi bile bir anlığına dağıttığınızda kendinizi yerde görebiliyosunuz...Cep telefonuyla konuşmak çok büyük tehlike aman dikkat arkadaşlar aman dikkat kenarı çekip konuşmak o kadarda zor değil yada en azından imkan varsa bluetooth kulaklık falanla bu işi halledelim tek elle sakat...APV41, in anlattığına göre ki kendiside motorcu sonuçta dikkat etmiş zarar vermemek için...Ya eğer etmese ortalıkta bu kadar trafik canavarı 4 teker varken allah korusun neler olabileceğini düşünmek bile istemiyorum...

mehmethan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Forza 250
    geçen bende gördüm öyle birini. adam üstelik 40-50 yaşlarında. Sol elinde
    cep telefonu, dayamış kulağına motosikletin üzerinde gidiyor. hayret ettim vallaaa.
    dabakhaneye ...k yetiştiriyorlar.

APV41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    hayat zaten hergün bize zarar veriyor allah bir motorcu dostuma zarar verdiğim günleri bana göstermesin 88 den bugüne neler gördüm çok dostum zarar gördü eski şaftlı BMV leri herkez bilmez allah hepimizi korusun sevenlerimizin 1 damla gözyaşı düşmesin

Infaustus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Harley Davidson Sportster 1200
    APV41, hepsini anladım da araya herkesin bilmediği şaftlı bmv (bmw deil ama) leri niye koymuşsun onu anlamadım ??
    Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!

cenkmenderes her tarafı yetişiyosun be kardeşim baktım ana sayafada alt alta cenkmenderes cenkmenderes ....

herkes bilmiyomuş eski bmv leri, bende bilmiyodum ne var yani. Bu bir eksiklikmi? hayır! ne diyorum ben yaawwww alla alla ...

heryere laf yetiştirmek zorundamısın kardeşim sen yaaw..

bak saat kaç olmuşşş 03:00 cık cık cık

powerbyaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki gsr600 2009
    geçmiş olsun diyelim öncelikle
    telefonla konuşan sigara içenler çok var malesef
    benimde en uyuz olduğun yolda telefona bakmak, kaskı çıkar eldiveni çıkar telefona ulaş konuş tekrar eldiveni kaskı tak yola devam
    ERASER WİLL COME BACK

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sigara içenler çok var malesef
    bayılırım sigaraya motor üstünde
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

powerbyaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki gsr600 2009
    çay söyleyin Barış abime sigarayla iyi gider
    ERASER WİLL COME BACK

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler