Mazot yüzünden yere yapıştık..
Reklamlar
-
Dün akşam saat gece 00:30 sıralarında işyerinden çıktım,arkadaşımı da evine bırakıcaktım,neyse yola koyulduk,gayet sakin ve keyifli bir şekilde yolumuza devam ediyorduk.Eyüp meydanında ki adayı döndükten sonra bir anda kendimizi yerde bulduk,düşer düşmez anlamıştım asfalta mazot dökülmüş olduğunu,daha öncede mazot la ilgili bir düşme tecrübem var çünkü,15 - 20 metre kadar sürüklendik,kasklarımız takılıydı,benim montum üzerimdeydi,arkadaşımda tshirt vardı,sonra yolun ortasında kaldık yerde yatar vaziyette,arkadan hızlı bir araç gelse sonumuz kötü olacaktı,allahtan trafik sakindi.Neyseki yara almadan atlattık kazayı,motorumun aynası kırıldı ve eksos koruması çizildi,ucuz atlattık anlayacağınız..
Bu mazot yüzünden ikinci düşüşüm,nedir bu alfalta dökülen mazottan çektiğimiz arkadaşlar,o mazota girdikten sonra bn düşmem toparlarım diyen var mı ? Tek kişi olsam belki toparlardım,nedir işin aslı yorumlarınızı bekliyorum !!!
kymco grand dink 250 NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!
Reklamlar
-
mazot ustunde frene basmıcaksın ve rotanı degıstırmeden dumduz geçicen bu kadar geçmiş olsun artçıda sağa sola sallanırsa etki eder tabi.. korumasız arkana kımseye alma kaskı varmıydı bılmıyorum ama kafasını yere vursaydı kotuydu
geçmiş olsun
-
Geçmiş olsun.
Mazot kadar tehlikeli olan bir sıvı da çöp kamyonlarından akan çöplerin sularıdır. Onlar da son derece tehlike yaratıyor...
-
Çok geçmiş olsun arkadaşım. Çok şükür sende ve arkadaşında önemli birşey yokmuş. Olan motoruna olsun, cana bişey olmasın.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
-
Oyyy, geçmiş olsun Arkadaşım.
-
VaScO1925 adlı üyeden alıntı
mazot ustunde frene basmıcaksın ve rotanı degıstırmeden dumduz geçicen bu kadar geçmiş olsun artçıda sağa sola sallanırsa etki eder tabi.. korumasız arkana kımseye alma kaskı varmıydı bılmıyorum ama kafasını yere vursaydı kotuydu
geçmiş olsun
kasklarımız takılıydı hocam,o riske giremem,kasksız almam kimseyi arkama...
-
-
bu işin çaresini söylüyorum hazır ol.. ben titanın arka lastiğini değişip dişli lastik taktım.. markası levorin ve kauçuk, yani lastik değil kauçuk. artık motor kaymak nedir bilmedi, kar yağışında kadıköyden kurtköye gittim oh mis. çamur bataklığından hafif bir tepeye (otoban kenarı) çıktım mesela.. yağ birikintisinde kum ve su birikintisinde zerre kaymadı. işin doğrusu ve aslı budur. dişli lastik kullanacan. bilhassa scooterlar için elzem
-
geçmiş olsun arkadaşım. bence bu yola dökülen mazot, kamyonların bakımsızlığından değil, bilhassa kaçak mazot ticareti. yanlış anlama sabo kardeşim, adi mazot kokusundan belli oluyor. düşme'den sonra farkttinmi kokusunu? daha bi acı kokuyor kaçak mazot. dizel arabamızdan biliyorum
-
Geçmiş olsun kardeşim. Büyük tehlike yoldaki sıvılar. Tabii kurtarmak zor bir kere girince.
Ancak yapılabilecek birşey var. Böyle yola akmış sıvı gördüğümüzde kenara çekip varsa üstünü toprakla veya gazete kağıdı ile filan örtmek, böylece arkadan gelebilecek başka bir motorcu arkadaşın hayatını kurtarmak mümkün. Ben bir kez gazete kağıdı ile örttüm, işe yarıyor. Hem mazotu emiyor, hem de hiç kaymıyor, kum dökmekten daha iyi herhalde.
Bir de bu mazot birikintilerinin sebebi virajda mazot deposundan çalkalanan mazotun yola fırlaması herhalde. Dikkat ettim hep virajların en keskin yerinde oluyor...
Üç boyoz bir kola
-
büyük geçmiş olsun..sizde birşey yok ya gerisi önemli değil..
-
digi_boy26 adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun arkadaşım.
bence bu yola dökülen mazot, kamyonların bakımsızlığından değil, bilhassa kaçak mazot ticareti. yanlış anlama sabo kardeşim, adi mazot kokusundan belli oluyor. düşme'den sonra farkttinmi kokusunu? daha bi acı kokuyor kaçak mazot. dizel arabamızdan biliyorum
Kardeş koku almadım ama,kaydığım anda anladım mazot olduğunu..
-
Geçmiş olsunn verilmiş sadakanız varmış
insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer
-
Rigel adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun kardeşim. Büyük tehlike yoldaki sıvılar. Tabii kurtarmak zor bir kere girince.
Ancak yapılabilecek birşey var. Böyle yola akmış sıvı gördüğümüzde kenara çekip varsa üstünü toprakla veya gazete kağıdı ile filan örtmek, böylece arkadan gelebilecek başka bir motorcu arkadaşın hayatını kurtarmak mümkün. Ben bir kez gazete kağıdı ile örttüm, işe yarıyor. Hem mazotu emiyor, hem de hiç kaymıyor, kum dökmekten daha iyi herhalde.
Bir de bu mazot birikintilerinin sebebi virajda mazot deposundan çalkalanan mazotun yola fırlaması herhalde. Dikkat ettim hep virajların en keskin yerinde oluyor...
Biz düz yolda düştükki,virajda düşünemiyorumm bilee...
-
çok geçmiş olsun sende arkadaşında bişi olmaması sevindirici.. umarım en kötü kazan olur bu
-
digi_boy26 adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun arkadaşım.
bence bu yola dökülen mazot, kamyonların bakımsızlığından değil, bilhassa kaçak mazot ticareti. yanlış anlama sabo kardeşim, adi mazot kokusundan belli oluyor. düşme'den sonra farkttinmi kokusunu? daha bi acı kokuyor kaçak mazot. dizel arabamızdan biliyorum
sabofb adlı üyeden alıntı
Kardeş koku almadım ama,kaydığım anda anladım mazot olduğunu..
hele bi de hafif yaz esintilerinden toz gelmiştir oraya aman aman tekrar geçmiş olsun kardeşim.
ama dediğim olabilir. çünkü bu şartlarda kimse mazot kaybetmek istemez bu fiyatlardayken.
-
gecmis olsun arkadasim, insallah bir daha olmaz.
-
geçmiş olsun inşşallah bir daha olmaz
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
-
arkadasında kask harıc bır sey yokmus anladıgım kadarıyla....bunu engellemenın tek yolu bole sıvıların yerde olacagını tahmın ederk yavas donmek ve sıcının ustunden gecmeye calısmamak eger mecburen gecılıyorsada olabıldıgınce yumusak hareket edılerek kaymadan gecmeyı ummak...cok cor bı durum...zaten gece asfalt sıyah mumkun deıldı gormenız bence...
gecmıs olsun kardes hakkaten ucuz atlatmıssınız....allah tekrarını vermesın yasatmasın
-
Geçmiş olsun Allah beterinden saklasın takdir allahındır.
Akıllı adam aklını kullanan adamdır, Daha akıllı adam başkalarının da aklını kullanan adamdır.
Emrolunduğun gibi dosdoğru davran. Ve azıtma (Hud 112)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)