Deneme .
geçmiş olsun
Rigel hocam ince bir detayı açığa çıkartmış..
Tebrikler..
Yollara dökülen mazot konusunda konuşulacak çok şey varda..
Gece vakti uzun uzu yazarak kafanızı ağrıtmak
ve yazdığım mesajın içeriklikleriylede kendimin (memur yasasıyla ) başını
yandırmak istemiyorum.
Ne demek istediğimi anlamışsınızdır umarım..
Sadece bir cümle kullanacam..
" Yeni yapılan asfalt yollar AB standartlarında yapılmaya başlandı.."
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
geçmiş olsun iyi yırtmışsınız,verilmiş sadakanız varmış
Çok geçmiş olsun kardeşim cana gelmesinde mala gelsin.
"sağ dikiz aynası (tabla hariç) KDV dahil 191,11 Dolar" 27.05.2008 fiyatı.Belki lazım olur dedim.
Pazar gunude ben aynı sebepten dolayı dusme tehlıkesı atlattım.Beylıkduzu ustgecıtınden e-5 ın karsı tarafına gecıyordum.Gecıtın bıttıgı yerde bir gobek var.Gobege gelmeden hızımı bayagı dusurdum cunku bu tıp yerlerde araclar devamlı durdugu ıcın zemın temız olmuyo mazot yağ vb. kayıcı maddeler ıllakı oluyor.Gobekten sola donmek ıcın gırıs yaptım.Nerdeyse duracak hızda ve kontrollu bır donus yapmama ragmen motor altımdan kayıyordu nerdeyse.kendını soyle bı savurdu saga dogru lastıkler kendını bırakma egılımı gosterdı sol ayagımla yerden destek alarak motorun devrılmesını engelledım son anda.Allah korudu valla.Zemıne cok dıkkat edelim.Ve tabiki full korumaaaa
büyük geçmiş olsun bu durumda yapabileceğin hiç bir şey yok sadece düşerken kendine dikkat edip en az zarar verecek şekilde düşebilirsin
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
kardeş ben senin o dediğin kavşakta belki 20 kez mazotdöküntüsü yüzünden kaydım ve benim kilerde 24:00-01.00 saatleri arasındaydı. ilkinde çok kötü düştüm.. baya bi suruklendim falan ama sonraları o ana geldiğimde makinaya hiç müdahele etmiyorum frenlemiyorum gaz acmıyorum-kapamıyorum aynı seyirde devam ediyorum biraz zikzak yapıyo biraz dışa doğru kayıyosun ama bi süre sonra toparlıyosun.. kum,çakıl,mıcır içinde çok etkili bi yöntem tavsiye ederim..
kim demiş sarhoşluk kötü diye!!!!
ben herşeyimi ayıkken kaybettim....[I][B][/B][/I]
cok gecmıs olsun arkadasım vede artcınada,gecen benımde basıma geldı ama ben dusmedım son anda fark ettım,trafıgın en ıslek yerınde,ıkıncı kopru gısesınde kgs ıcın mecbur durma noktasına geldıgımde genıs sekılde mazot dokuldugunu gordum,son anda fark edıp durmustum,hanı hızlı sekılde olsaydım hem dusecektım bırde kacak gecmekten ceza yıycektım bellımı.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)