Scala Rider ile Jabra A120s bluetooth adaptör ile müzik dinlemek
Reklamlar
-
Reklamlar
-
iyide sen sony w810i telefonun kulaklık cıkısından nasıl bluetooth çıkışı verebilmeyi düşünüyorsun ki ? ordan sadece right left olarak ses çıkışı olur o alet bluetooth alıcısına bağlanması gerek
-
Ben bişi kullanıyorum ama markasını bilmiyorum Bluetooth bağlantısı kurup görüşme yapabiliyorum,müzik dinleyebiliyorum ve hatta aynı cihazdan olan kişilerle konferans görüşme yapabiliyorum.Ama hiç bağlantı sorunu yaşamadım.1 kere bastığım anda otomatik eşleşiyor..
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
VaScO1925 adlı üyeden alıntı
iyide sen sony w810i telefonun kulaklık cıkısından nasıl bluetooth çıkışı verebilmeyi düşünüyorsun ki ?
ordan sadece right left olarak ses çıkışı olur o alet bluetooth alıcısına bağlanması gerek
Dostum aldığım adaptör buna yarıyor zaten. Sesi alıp bluetooth üzerinden gönderiyor, scala riderında sesi yakalayıp kulağa vermesi gerekiyor ama olmuyor işte.
-
cruiserdem adlı üyeden alıntı
Dostum aldığım adaptör buna yarıyor zaten. Sesi alıp bluetooth üzerinden gönderiyor, scala riderında sesi yakalayıp kulağa vermesi gerekiyor ama olmuyor işte.
makima arızalı olmasın o zaman bilgisayara bluetooth takıp o makina ile eşleştirmeyi denesene bi bakalım
-
Bildiğim kadarıyla Scala Rider stereo değil. Her ne kadar çift kulaklık çıkışı olsa da mono çıkışlı. Bu yüzden ses alamıyor olabilirsin. Normalde telefondan direk bluetooth bağlantısı ile ses alabilmen lazım. A2DP stereo kulaklıklar için gerekli bir özellik.
-
Tequ adlı üyeden alıntı
Ben bişi kullanıyorum ama markasını bilmiyorum
Bluetooth bağlantısı kurup görüşme yapabiliyorum,müzik dinleyebiliyorum ve hatta aynı cihazdan olan kişilerle konferans görüşme yapabiliyorum.Ama hiç bağlantı sorunu yaşamadım.1 kere bastığım anda otomatik eşleşiyor..
Arkadaşım çok şanslısın ozaman ne diyeyim
VaScO1925 adlı üyeden alıntı
makima arızalı olmasın o zaman
bilgisayara bluetooth takıp o makina ile eşleştirmeyi denesene bi bakalım
Benim bluetooth kulaklık bulmam lazım denemek için ama dur bakalım ne zaman bulacağım.
mkirdal adlı üyeden alıntı
Bildiğim kadarıyla Scala Rider stereo değil. Her ne kadar çift kulaklık çıkışı olsa da mono çıkışlı. Bu yüzden ses alamıyor olabilirsin. Normalde telefondan direk bluetooth bağlantısı ile ses alabilmen lazım. A2DP stereo kulaklıklar için gerekli bir özellik.
Hımm sadece stereo özelliği için yani, bunu bilmiyordum. Ama A2DP özellikli telefonların scala rider'a müzik iletebildiğini bir yerlerde okumuştum. Tamam stereo değil ama mono göndermemesi için hiç bir neden göremiyorum sıyırmak üzereyim. Bu topici açtım çünkü bunu deneyen google da aratınca karşısına bişeyler çıksın istedim. Ben hiç bir bilgi bulamıyorumda forumlarda.
-
Benim telefon A2DP özellikli. Yarın dener sonucu bildiririm.
-
mkirdal adlı üyeden alıntı
Benim telefon A2DP özellikli. Yarın dener sonucu bildiririm.
Teşekkürler dostum. %100 olacaktır. Ama bu alet niye eşleşmiyor onu anlamadım.
-
-
sonyericsson w810i den jabra kulaklıklarla müzik dinlenmiyor,hatta orjinal sonyericsson bluetooth kulaklıkla bile dinlenmiyor,aynı kulaklıklarla n serisi nokialarda dinleniyor fakat bluetooth kulaklıklarda müzik motosiklet üstndeyken duyulmuyor,zaten kalite düsüyor baglantı kablosuz oldugu için
-
Ses iletmesi bir yana en azından cihazların birbirini görmesi lazımdı aslında. Ama Scala-rider'la uyumsuz olabilir. Ben Scala-rider'ı bluetooth telefonumla rahat bir şekilde kullanıyorum çünkü
GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.
-
Arkadaşlar sorularımın yanıtlarını buldum. Burayada yazmam gerekirdi aslında kusura bakmayın. Scala Rider stereo özelliği olmayan mono bir kulaklık, bazı telefonlarda bluetooth kulaklıklara mono müzik gönderme özelliği olabiliyor sadece bu telefonlar müziği scala rider'a gönderebiliyor oda kalitesi çok kötü bir şekilde. Birde A2DP özelliği yani bluetooth üzerinden stereo ses gönderebilen telefonlar var yada bahsettiğim jabra bluetooth müzik adaptörünü kullanarak sesi hertürlü ses aygıtından stereo olarak iletebiliyoruz, bu yayınıda sadece ve sadece stereo bluetooth kulaklıklar yakalayabiliyor. W810i nin a2dp veya müziği mono olarak iletme özelliği bulunmadığı için scala rider'ında stereo özelliği olmadığı için müzik dinlemeyi başaramamışım anlayacağınız. Fakat yeni aldığım stereo bluetooth kulaklığa W810i veya 3,5mm jak girişi olan herhangi bir ses aygıtından jabra adaptörü kullanarak inanamayacağınız kalitede müzik iletebiliyorum. Bluetooth üzerinden ne kadar kaliteli ses alınırki demeyin. Deneyin, kulaklarınıza inanamayıp bütün kablolu kulaklıklarınızı çöpe atacaksınız. Şimdi stereo özellikli scala rider'ın çıkmasını iple çekiyorum.
Bir arkadaş sormuş adaptörün fiyatı ne kadar diye 30 ytl civarında alışveriş sitelerinde bulabilirsiniz.
Herkese keyifli sürüşler...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler