Motoru merdivenden indirip çıkarma...
Reklamlar
-
Poturdak
Reklamlar
-
Bence o tahta basamak olayını arka bahçeye uygula kaldır götür arka bahçeye de motoruna aynen söylendığı gıbı darbe sensörlü bı alarm al yanı kıpraşınca sağlam öten cınsten bı de zıncır koydur zıncırle uğraşırlarsa alarım oter hırsızlar da olay mahalınden koşarak uzaklaşmış olur o da olmadı bahçeye bı köpek abı son çaredır
''Sen bana bakma, ben senin baktığın yönde olurum...''
-
-
-
Kasko yaptırma imkanın var mı? İndirip kaldırmak gerçekten zor olur senin için hele 25 basamak çok zor. Altı çarpmaz belki ama öyle düşündüğün gibi de olmaz. Teori pratiğe geçtiğinde genelde görüyor insan anyayı konyayı. Bir denge kaybında hem kendine hem motosikletine zarar verebilirsin.
Sadece hırsızlığa karşı olan kaskolar var bildiğim kadarıyla onları bir araştır. Çok maliyetli olacağını zannetmem, 0 km. değeri ne alacağın motosikletin? Hem kafan rahat olur.
http://www.sairsigorta.com/ bu linki bir dene...
Ayrıca hoş geldin...
-
dgrmr adlı üyeden alıntı
Kasko yaptırma imkanın var mı? İndirip kaldırmak gerçekten zor olur senin için hele 25 basamak çok zor. Altı çarpmaz belki ama öyle düşündüğün gibi de olmaz. Teori pratiğe geçtiğinde genelde görüyor insan anyayı konyayı. Bir denge kaybında hem kendine hem motosikletine zarar verebilirsin.
Sadece hırsızlığa karşı olan kaskolar var bildiğim kadarıyla onları bir araştır. Çok maliyetli olacağını zannetmem, 0 km. değeri ne alacağın motosikletin? Hem kafan rahat olur.
Ayrıca hoş geldin...
hoşbulduk sağol.
valla sıfır değeri 2000-2500 arası da kasko düşünmüyorum pek...
anya konya konusunda çok haklısın..
-
Dediğim gibi karar senin; fakat 0 km. değeri 5200 ytl olan bir cbr'ın kaskosu herşey dahil yanlış hatırlamıyorsam 728ytl idi yıllık, yani aylık 60 ytl gibi bir miktar ödüyordun.
Senin alacağın makinanın aylık ödemeleri daha da düşük olması lazım. He sen kasko yaptırdın mı? dersen. Hayır yaptırmadım, disk kilit zincir idare ediyorum fakat İstanbul'da yaşamıyorum ve sende yaşamıyorsun öncelikle bu kadar düşünmemeyi dene. Yok benim huyum böyle diyorsan, kasko en iyi çözüm bence, için tamamen rahat olur... Bir araştır yine de. Yoksa uykusuz geceler seni bekliyor ...
-
dgrmr adlı üyeden alıntı
Ayrıca hoş geldin...
Hocam verdiğiniz siteye baktım da fiyatlandırma konusunda bir şey göremedim.Sıfır fiyatı 7-8 milyar arası 200 cc, 2006 model gilera runner vxr200 için yıllık ne kadara kasko yaparlar acaba?
-
Myhen, bilmiyorm desem yalan olmaz, ben de fiyatları bu siteden bulmamıştım bir araştırayım buraya yazayım.
Mesela 600rr yıllık 3.500ytl idi herşey dahil. Sıfır değeri ise 22.400 biliyorsun. Fakat sadece hırsızlığa karşı kasko yapan acentelar da var o zaman primler epey düşüyor. Yanlış hatırlamıyorsam sadece hızsızlık seçersen 800 ytl oluyordu 1000cc. motorlar bile.
Ben yine de bir bakayım yanlış bilgi vermeyeyim...
Zannedersem İsviçre sigortadan bakmıştım.
Honda için linki buldum buradan bakmıştırm: http://www.mototal.com.tr/sigorta03.asp
-
dgrmr adlı üyeden alıntı
Myhen, bilmiyorm desem yalan olmaz, ben de fiyatları bu siteden bulmamıştım bir araştırayım buraya yazayım.
Mesela 600rr yıllık 3.500ytl idi herşey dahil. Sıfır değeri ise 22.400 biliyorsun. Fakat sadece hırsızlığa karşı kasko yapan acentelar da var o zaman primler epey düşüyor. Yanlış hatırlamıyorsam sadece hızsızlık seçersen 800 ytl oluyordu 1000cc. motorlar bile.
Ben yine de bir bakayım yanlış bilgi vermeyeyim...
Zannedersem İsviçre sigortadan bakmıştım.
Honda için linki buldum buradan bakmıştırm:
http://www.sairsigorta.com/
Çok teşekkürler abi.Ben de düşünürsem sadece hırsızlık için düşünürüm büyük bir ihtimalle
Şu 250 cc altı motorlara kasko olmuyor muhabbetini duyduğumdan beri cidden yapılmıyor biliyordum ama yapıyorlarsa çok iyi
-
Linki yanlış vermişim (aynı linki tekrar vermişim) düzelttim...
Şu sadece hırsızlık için olan kaskoyu "jesse" nickli arkadaş Honda Blackbird 1100xx motoru için yaptırmıştı, yanlış hatırlıyor olabilirim çok zaman geçti üzerinden istersen Jesse'ye bir ö.m. at.
-
İlgin için teşekkürler abiBen gilera'yı getiren ferco motora da bir sorayım.Herhalde bilgilendirirler...
-
abı onun yerıne dısarıya bı garaj gıbı kucuk bıse yaptırsan daha ıyı olur bence yada otopark gıbı bısey dusun derım
-
arkadaşım sakınan göze batar derler motorun elinden çıkması kaderinde varsa çalınması gerekmez bakkala gidersin arabanın biri gelir yanlışlıkla paramparça eder motoru :D sonuçta herşey olacağına varıyor sen ideal bi parmaklık yaptır balkondan görebileceğin bi yere (hatta seninle aynı derdi paylaşanlar varsa onlara da yardımın olur seninde işin kolaylaşır) koy motorunu içine bide alarm taktır olsun bitsin
ama bu dediğime güvenemezsen de bayağı ugraşman gerekebilir betonla fln ugraşmana gerek yok uzun bi kalasla işini görebilirsin
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
-
motoru bodruma indirmen zor iş, nekadar hergün binmem desende iş pratiğe gelince değişiyo. hergün, hatta günde bikaç kere binmen gerekebilir. girerken arka arka aşşağıya salar indirir, çıkarkende çalıştırıp çıkabilirsin belki ama rampa ayarlaman gerek ve zahmetli olucağından can sıkacaktır. arka bahçe daha kolay olur. adam akıllı bi zincirle kilitler, alarm takar bide branda ayarlarsan iyi olur. çokta kafana takma böyle detayları,alınca bi çareseine bakarsın illaki.
hoşgeldin bu arada
-
-
_Erdem_ adlı üyeden alıntı
haklısın çok zor ama bi motor çaldırırsam bu iş biter yani makineyi garantiye almak istiyorum.Otoparkada para veremiyeceğime göre...
Belki kros motor tarzında yerden yüksek motorlar bulabilirim şehir içine de uygun
ama 90-100 kilodan aşağı motor yokki oda aynı sayılır...
beyler çok soru soruyorum kusura bakmayın acemilik işte : ) birazda kendimi tekrarlıyorum ama...
yani şimdi rampa kullanmadan motoru basamak basamak indiremezmiyiz???
Alt gövde vuracak kadar düşük mü yani ( 125 kt yada ybr 125 ) motorların??? yada ağırlıktan dolayımı zor bu iş...
Çıkarkende rampa yardımıyla ittiremezmiyiz???olmadı çalıştırıp ufak ufak gaz versem : )
iki yada üç kişi hergün yapmıycam tabiki de...yardım lütfen...
dostum merdivenlerden indirme olayını bende düşündüm hadi iki kişi indirdik benim makinayı 8-9 basamak ama çıartana kadar iki kişi göbeğimiz çatladı neredeyse bırakacaktım motoru oraya... sonra çeliik kesilmesi zor kilitlerden aldım markasına uzunluğuna göre değişiyor fiyatları....ama arka bahceye dolanabiliyorsan motorla oraya ufak bi garaj uydurabilirsin bence en güzeli bu.. basamak çıkıp inmekten çok çok dahamakul....ayrıca motorunu çokda gözden uzağa koymamalısın insanların görmedeğin motoru çalacak olurlarsa sende göremezsin.. yaptır bi demirciye parmaklık balkon altına.... al brandanı arkana bakma derim ben...
-
tanıdık dükkan veya depo yokmu, binmediğin zaman oraya kilitleyebilirsin
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
-
benim derdimden bir arkadaş daha. bu bizim türkiyedeki mütaitler hep motorsuz yaşayacağımız şekilde yapmışlar bu apartmanları valla
Arkadan vuran suçludur...
Bedeli Öteki tarafta ödemek kaydıyla kabul edilmiştir.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)