kaza yapan arkadaşa geçmiş olsun tabi ama hikayeye o kadar güldüm ki hala karnım acıyor
çok güzeldi..
kaza yapan arkadaşa geçmiş olsun tabi ama hikayeye o kadar güldüm ki hala karnım acıyor
çok güzeldi..
[COLOR="Silver"]Hayat bir motordan diğerine geçip gidiyor.. sonu yok mu yoksa?[/COLOR]
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
okurken heyecanla okudum hikayeyi.. Demekki güzel yazmış arkadaş, tebrik ederim. Ama ilk aklıma gelen şey "hadi len" demek oldu.
komik, değişik, ilginç, sallama, ve amatörce bi hikaye
yasana teşekkürler
sen kal aşk ben giderim buralardan
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Olayı gören polis memuru anons yapar: Tüm ekiplerin dikkatine.. Şu an E-5 İskenderun girişine doğru 120 km hızla ilerleyen bir Murat 124 ve onu son sürat geçmeye çalışan bir mobilet var.. Önlem alın.. tamam..
Bu hikayenin fıkra versiyonu saymakla bitmez ama ben en çok şu kısmı sevdim
... kendisi genelde iyi birisidir ...
İnnova 125, nx4 falcon, xt660r, CBF 600s diyerek devam ediyor hayat
biraz gercek dışı buldu hikayeyı
türk işi komedi.. uzun zamandır böyle kahkaha ile gülmemiştim, teşekkürler.. tipik bir yurdum insanı hikayesi. birde bu kişinin motoru mobilet değilmi? nasıl 120 km hıza dayanabilmiş? yani motorun havalanmsı lazım değil mi.
birde hacı muratı kullanan adamın hastaya verdiği cevap jenerik bir komedi
akıllara zarar)
sonuna koptmm...senı bagladıgımızı unutmusum......zuhaaa...
MT ANTALYA
Sinek arabanın dingiline konmuş, ‘oha, amma da tozuttum ha’ demiş.
Bi ülkede "KÖPEKLER" istedi diye atlar ölmez...!!!
Drift Religion
adama demediğiniz kalmamış . ayıp ya , ister inanın ister inanmayın , rencide etmeye hakkınız yok. muhtemelen bazı arkadaslar sen avukatamısın dicek. evet avukatayım .
gülmekten karnıma kramplar girerek okudum! evdekiler bile meraklandı kahkahalarımı duyunca. eminim çok feci bir deneyimdir ama trajikomik işte... gün içinde aklıma geldikçe hep güldüm. ben de arabanın arkasına bisiklet bağlayıp çekmiştim (ben bisikletin üzerindeydim) ne kadar zor olduğunu biliyorum. o ip seni tek yönde çekmeye zorluyor, dönmeyi geçtim, şerit bile değiştirmeye çalıştığında düşecek gibi oluyorsun. korkunç birşey. dönemiyorsun, fren de bir işe yaramıyo vs.. allah korumuş arkadaşı.
GOD SAVE THE TWO-STROKE! GOD SAVE THE GPR!
waLLa k. bakma ama tamamını okuyamadım kısmen okudum...bu arada alwayscarism mobbylette teker kitlenir...abime sordum..kendısı 10 numara mobyletcidir...!
FALLA güleyimmi ağlayayımmı bilemedim.ama ne yalan söliyeyim koptum yaa resmen.internet cafede deli diyecekelr diye korktum bi ann...
Durdurun Dünyayı İnecek VARRRRR!!!.....
Arkadaşlar ben donanım ahberden mustafa bu olayın kazazadesi yani olay tam olraka orhantepe mahallesi ile iskenderun merkez arasında oldu ve isteyen inanır isteyen ınanmaz bisürü atıp tutanlar olmuş olay tamamen gerçektir...az bile yazdım
laf söyledi asma yaprağı
dinlesin bal kabağı
arkadaşlar olayın çeşitli versiyonları var buna benzeyen otobanda murat 124 bozulur arkadaşı gelir mercedes le bağlar giderler yanından bmw son sürat geçer bizim mercedesli dayanamaz ibre 200 ü geçer ve bmw yi sollar yarış bitince bmw li şöyle der
otobanda mercedes le kapışıyodum adam beni solladı arkasından da murat 124 sellektör yapıp yol istiyodu
Mustafa geçmiş olsun. Ben söylediklerine inandım. Çünkü burası Türkiye havasından mıdır suyundan mıdır nedir biz olmazı oldururuz. Otomodilinin arkasına kendini halatla bağlayıp yamaç paraşütü yapan adamda var burada. İpi çözemediği için saatlerce havada asılı kalmış sonra rüzgar dinince aşağı inmiş.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)