valla korka korka okudum
nasıl bir hikaye bu yaa
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
inanmakla inanmamak arasında kaldım güliyim mi onunla birlikte korkuyım mı karar veremedim başarılı bir anlatım ama kesinlikle
valla ben aglamaktan cok guldum desem dogrudur
bana hiç komik gelmedi niyeyse..anlamadığım şey motor arabayı sollamaya çalışırken halat lastiğin altına nasıl oluyor da dolanmıyor.çünkü eğer yanyana halat bağlı gidebiliyorsalar halatın araba ve motora arkadan bağlı olması gerek ama halat motora önden bağlı.motor yada araba halatı altına alırdı o zaman ve motor tepe taklak olurdu.gerçek olup olmadığını Ali abiye sormak lazım.ama olay eğer gerçekse bence mustafa aliyi gebertmiştir.
saglam hıkaye yaa okurken sanki yaşadım
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
Ne boşluk varmış halatta arabaları soladıkça solluyo
koptum babalar koptum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bu arada anlaşıldığı gibi arkadaşın korumalıkları ve kaskı yok ama sanırım bu olay gerçekse artık sadece patlamış bir ödü var :D
fakat artık ali kardeşimiz aliye bacımız omuş sanırım
bittim gülmekten yaaaaa :D
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
komedi yaa film gibi kemal sunal a dnmüş valla durum bunu gösteriyor ett ett aynen bunu gösteriyor valla ne diyim) ulan ali bn bi hastaneden çıkım sana göstercem haha komedi yaa
olmayacak şey degil ama doğaclamıs tabi biraz araba sollama yaparken mobiletin dengede durması aradan gecmesi vs.vs. ama okurken harbiden heycanlandım yaw sallamada olsa arkadaş zahmet etmiş yazmış iyiydi bence
Now the world is gone. Im just one.
arkadaşlar bırakın yalan hayaldiyi falan hikaye bile olsa arkadaşımız çok güzel mizahi bir4 şekilde anlatmış eger hikaye ise ben bayıldım yok hikaye degil gercek ise çok geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış.ama okurken kendimi tutamadım valla cok güldüm.aliiiiiiiiii
derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
hikaye süper ama iyi anlatmışsın gerçek gibi sıkılmadan okudum
Yarını düşünmeden, özgürlüğe yelken açmışcasına..
Hikayeyi kim uydurduysa KURGU denilen seyi mezara gommus.
= = = Be Aprilia racer! = = =
aptallıgın son noktası
bence süper bir hikaye.
içinde sevdiğim 2 taşıtın murat124ün ve mobylettenin geçmesi de ayrı bir güzellik olmuş.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)