traji komik,biraz sallamasyon,atmasyon,ajitasyon birasda motivasyon navigasyon falan filan
traji komik,biraz sallamasyon,atmasyon,ajitasyon birasda motivasyon navigasyon falan filan
Valla ben hikayenin sonunda kan ter içinde uyandım saat gecenin üçüydü diye bir cümle bekliyordum...
Satılık Asya125t-Spidi mont
Bu iki yorumdan anladığım kadarı ile kimse doğru düzgün okumamış sonuna geldikcede başı unutulmuş. Bu kişiler bunu başkabiryertde anlatacak olurlarsa nasıl anlatacaklarını gelin siz tahmin edin.
Kimsede inanmamış.
Arkadaşın tasviri biraz abatı gibi dursada genel olarak olanlar gerçek olduğunu düşünüyorum. Anadoluda binbirtürlü soruna binbirtürlü çözüm olduğunu unutmamak gerek. Ayrıca insan hayatının en son düşünüldüğü yerler de böyle bir olayın olabileceğini unutmamak lazım.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
aliiiiiii aliiiiiiiiiii aliiiiiiiiiii ..... lannn aliiiiiiiiiiiiiiii sabah sabah gülme krizine girdim yaa
Hayal gücü çok kuvvetliymiş mustafanın. Bana pek inandırıcı gelmedi, bu kadar abartmamış olsa neyse de...
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
az çok iskenderunu bilrim, ama e5 karayolun dışında bu akadar sürat yapılabildiğine inanmıyorum e-5 de süratyapsan bile uzun sürmez hemen trafik lambalarına takılırsın. hikaye bana inandırıcı gelmedi ama sabah sabah iyi geldi bana
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Uydurmaysa komik, gerçekse daha komik
Gülmekten gözlerim yaşardı.Çok güzel uydurmuş
Ama mantıksız yerleri var onlarda halledilirse tam sinemalık
Hikaye gibi şaka gibi....
geçen kış motoru çekerken üzerinde olan ve düşüren ben doyasıya kahkaha atarak okudum. ama tebrikler arkadaşı takdir ettim,sağlam yazıyor.
Güler misin, ağlar mısın?Geçmiş olsun:
dh den alıntı
tamamen hikaye
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
kimsenin inanmamasına şaşırdım. bende ikilemdeyim inanmakla inanmamak arasında. arkadaş bidaha çıksada olayı aydınlığa kavuştursa iyi olacak.
Beniö okuduğum en efsane şey bence MT tarihine geçecek bir baş yapıt yapmış.Nobel edebiyat ödülü verilmesi lazım.Hala gülmekten yazamıyorum.Bence bu olayı açıklığa kavuşturmasın böyle efsane olarak kalsın.Doğasını bozmayalım çocuğun,sit alanına tatil köyü dikmeyelim bırakalım yeni efsaneler yazsın.Gerçekten çok samimiyim.
allah allah ilginç bi olayendurocu güzel anlattı herşeyi
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
aaaaaaaayy oldum ya gulmekten.gozlerımden yaslar geldı.hala guluyorummmmm ,valla cok komık cooookkk..
gecmıs olsun.allah korumus senı))))))))))))))
Mobiletin tekeri nasııl kitler,hadi kitledii,çıkar kayışını bin,hadi balatalar sıkmış diyelimm,eeee nasıl 120 yapıyorr,sıkan balataya 120 yaptır zorla, alev alır beaaa,motorun önünde ip bağlı ve hacı yavaşlayınca onu solluyoo,eee ip nereye gidiyo o ara,ipin üstünden geçmiyomuuu,bide trafikte makas ata ata gidiyoo,öyle ani mak atmalarda ,ipin çekiş gücü nasıl bunu yapıştırmıyo yeree,biraz yavaş olsalar doğru derimm belkii ama çok sasallamışlar beaaa,iskenderunda 50 mtrede bir ışık var nerdeyse hacı muro nerde 120 yapmışş
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)