arkadaşlar ben ehliyet elime geçince böle bir gezi planlıyorum. mümkünmüdür.
yani tek parça gidebilirmiyim
arkadaşlar ben ehliyet elime geçince böle bir gezi planlıyorum. mümkünmüdür.
yani tek parça gidebilirmiyim
Arkadan vuran suçludur...
Bedeli Öteki tarafta ödemek kaydıyla kabul edilmiştir.
517 KM neden gidemeyesin?
Bu arada motosikleti satıyordun sanırım vazgeçtin?
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
tatılde alanyada beat kıralamıstım ..o sıcakta 2 kısı ıyı gezmıstık sadece yokusta bıraz sısıyo o kadar..bence sık mola vermek sartıyla gıdılır..ben bu motorla ıkı kısı alanya -mersın arasını gıden bılıyorum kı o yolu bılen bılır cok vırajlı yokuslu bı yoldur..yanı kısaca sınır motor degıl kullanacak kısı ..cunku yorucu olur nede olsa 100cc..
zor bir yolculuk ama imkansız değil. Motorun yorgunluğu bile keyifli. Gözün kesiyorsa git
ısparta antalya arasındaki yol mükemmel , doğa ile iç içe , kesin tavsiye ederim..
tek bişey soyleyım yol bitmez verdıgım haritaya bakarmısın oyy oy oyyy
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
60-70km/h ile yavaş yavaş gidersin
Senin için oldukça yorucu bir yolculuk olucaktır yanlız gitmemeni tavsiye ederim.
bencede yanlız gitmemeni öneririm abi 60 - 70 ile 517 km bitermi gidilir gidilmezdeğil ancak senin için ve motorun içinde yorucu bir yolculuk olacaktır.
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
Su soğutmalı da değilki, biraz zor olucak senin için ama sen bilirsin..
Ana yolari tercih etmezsen daha rahat edersin.Ana yollardaki surate cıkamamak seni rahatsiz edebilir.
bandit : ruhlarinda haydut tasiyanlari , ruhlarinda ozgur olanlari, ruzgara cikinca herseyi unutanlari anlatir
du bakalım daha neler gorecez....gidiceğin yere cok sık mola vererek bi ihtimal gidebilirsin ama yolda kalma kısmınıda cok iyi hesapla kargoyu mu ararsın kamyoneti olan bi arkasınımı bulursun bilmem ama bunları dikkate al.ankara alanya arasında kalmayasın.en fazla ulasabiliceğin sürat 80-85 o yol bitmeeeeeeez.
gidersin gidersin korkma
ben arkadaşa motor almak için mersinden konyaya gittim.bide tutturdu dönüşte manavgat üzerinden dönecez diyeverdik seydişehirden geçtik manavgata ordan alanya anamur silifke vs. 750 km yol gittik 20 gün evvel.
motor asya 150 lik scooter dı
::offtp::
[B][B][COLOR="Red"]Sevgi[/COLOR]de kusur işlediysek affola..[/B][/B]
12 saat içinde ss ile ankaraya gittim geldim.Dinlenmeden.. Ben bunu yaptıysam scooterla irana bile gidilir
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Gidilir gidilmesine, bisikletle de gidilir, yayan da gidilir..ama işte zor olacaktır, ve biraz riskli..kamyonlardan yavaş gideceksiniz, en sağ şerit bile yetmeyecek..ve çok yorulacaksınız..tek olmasanız iyi olur..belki yolu 2 güne bölebilirsiinz...
motor gidebilir , ya sen ? ;)
B00_74
Önce denge, hayatınızı dengeleyin !!!
arkadaşım hayırlı yolculuklar motordan anlıyorsan takım al yedek buji al ve yolculuk sonu maceralarını bizimle paylaşırsın cesaretin içinkutlarım seni....
akıL işi değil millet runnerla gitmiyor(ki yanında benzinlik olması laızm zaten) yada cbr la sen activa ile zor gidrsin artık bık gelir oha falan olursun imkansız değil ama mantıklı düşünürsek 9 saat otobüslerde 80 le gidiyor bence tek gitmen dha iyi olur çünkü tek kişi çekiş dha iyi olur ...
Ruhunu Değil Lastikleri Yak
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)