Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

activa ile ankaradan antalya?

REKLAM ALANI
    72kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    d integra
    bence hiç yola çıkma...ben de 150 lik dylan la ist- fethiye planlıyodum...sonra aniden arabayla gitmak zorunda kaldım...ortalama 150 kım hızla yol bitmedi... 100 lük motorla pişman olursun gibi geliyo...
    HIZ'SIZ VE ÖFKE'SİZ

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    150-zAt
    bende tavsiye etmiyorum ama yinede tabi sen bilirsin.tabi şehirlerarası yol nasıl onuda bilmiyorum.ama tek şerit gidiş-geliş ise hele hiç önermem.ani hızlanmalara vs.. ihtiyaç duysan o motor bunu veremez. benimde 150 lik scooter'ım war o yüzden böyle 500-600 cclük bi makine olmadan ben düşünmüyorum uzun yol.sonuçta illa gitçem diye kendini harap etmene gerek de yok.yolun açık olsun

Hayırlısı olsun gitme yazsamda görüldüğü gibi gideceksin insan bile bile bukadar büyük bir riske girmemeli ben bekar olduğum halde böyle risklere girmiyorum birde evliymişsin inşallah bu plandan vazgeçer risk almazsın.

yalniz_prens_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YBR-125
    kardeş motor 4 zamanlı olduğu için gider ama sen gidebilcen mi arkanda yaslancak bir yer yok bilmiyorum artık

player77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki 2006 DL650 K6 (Satıldı) ,Honda 2011 CBF150
    Birde atladığım ..Sanırım ehliyetini yeni alıyorsun.Trafik tecrübende çok fazla yok diye düşünüyorum...Bu motorun gidip gitmemesinden daha önemli olabilir.
    İşlerin yolunda gidiyorsa ,sakın endişenme hemen geçer :!:Morphy :-)
    http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/106287-2012-dogu-karadeniz-gezimiz-3850-km.html

Motosikleti
    Honda Activa 08 / Mondial 100 kh 06
    Alıntı player77 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Birde atladığım ..Sanırım ehliyetini yeni alıyorsun.Trafik tecrübende çok fazla yok diye düşünüyorum...Bu motorun gidip gitmemesinden daha önemli olabilir.

yaklaşık 6 yıldır ehliyetim var uzun yolda araç kullanmışlığımda.

tek fark ehliyetin b olmasıydı.

gideceğim yola gelince arkadaşlar hep tek şeritten bahsetmişler.

konyaya kadar zaten çift şerit. ordan sonra ise dağlar zaten geçit vermiyor arabalar hız yapsın. bakalım hayırlısı.
    Arkadan vuran suçludur...
    Bedeli Öteki tarafta ödemek kaydıyla kabul edilmiştir.

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ticaretisyen

Senin bu başlığı yeni farkettim ... gidilir hemde aslanlar gibi gidilir ..yanına çok eşya alma .. ancak yazın en sıcak günü dahi olsa motor üstünde gece yolculuğu üşütür insanı buna göre donanımlı ol ..sık sık mola ver özellikle benzin istasyonlarında dur .. bi çay bir kahve iç motorunu dinlendir .. bol bol su tüket .. hatta soda tüket böylece mineral takviyeside yaparsın .. hızını zaten duruma göre ayarlarsın.. özellikle inişlerde dikkatli ol .. inişlerde dar virajlarda mıcır birikme tehlikesi hep vardır .. aynı tehlike çıkıştada vardır ama süratin az olduğundan kurtarman kolay olur ..yanına çok eşya alma bi mayo şort bir tshirt bir havlu yeterde artar bile ..özellikle gece sürüşünde vizörünün temiz olmasına dikkat et .. 300 km de bir yağ çubuğuna bir bak .. lastik havalarınıda aralıklı kontrol et .. yolun açık olsun ...
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

Motosikleti
    -
    bazı arkadaşlar demişte; ybr ile gidilirde activa ile neden gidilmez anlamış değilim.. sonucta arkanda kaskoca Honda var !

norace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Address
    bu gezi gerçekleşti mi yoksa iptal mi oldu yahu?
    son mesaj 6 temmuzda yazılmış yoksa fotoğraflar,yorumlar başka başlıkta mı?
    biri bilgilendirirse sevinirim.

aargh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Tuono 660 Factory Dark
    Alıntı BBRR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ticaretisyen

Senin bu başlığı yeni farkettim ... gidilir hemde aslanlar gibi gidilir ..yanına çok eşya alma .. ancak yazın en sıcak günü dahi olsa motor üstünde gece yolculuğu üşütür insanı buna göre donanımlı ol ..sık sık mola ver özellikle benzin istasyonlarında dur .. bi çay bir kahve iç motorunu dinlendir .. bol bol su tüket .. hatta soda tüket böylece mineral takviyeside yaparsın .. hızını zaten duruma göre ayarlarsın.. özellikle inişlerde dikkatli ol .. inişlerde dar virajlarda mıcır birikme tehlikesi hep vardır .. aynı tehlike çıkıştada vardır ama süratin az olduğundan kurtarman kolay olur ..yanına çok eşya alma bi mayo şort bir tshirt bir havlu yeterde artar bile ..özellikle gece sürüşünde vizörünün temiz olmasına dikkat et .. 300 km de bir yağ çubuğuna bir bak .. lastik havalarınıda aralıklı kontrol et .. yolun açık olsun ...
    Tavsiyeler çok yerinde.

Benim ek bir tavsiyem var. Eğer ilk uzun yol tecrüben olacak ise hakikaten çok temkinli olmanı tavsiye ederim. Çünkü bu yollarda genelde ivmelenmesi ve son hızı daha yüksek olan başka modelleri tercih ediyor insanlar. Seni onlara göre daha zor bir yol bekliyor. Bunun kesinlikle bilincinde olmalısın. Bir nevi maceraya atılıyor olacaksın.
    = = = Be Aprilia racer! = = =

player77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki 2006 DL650 K6 (Satıldı) ,Honda 2011 CBF150
    Topik hortlaması olacak ama
    Bence halen yolda
    İşlerin yolunda gidiyorsa ,sakın endişenme hemen geçer :!:Morphy :-)
    http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/106287-2012-dogu-karadeniz-gezimiz-3850-km.html

Motosikleti
    beat gitti geriye ne kaldı şimdi
    eger gittiyse bu yaz bende benim beatle gitcem çok pis gaza geldim

Motosikleti
    *SHELBY* 125_KT
    gitmedi galiba

Motosikleti
    mondial 151 rs
    Alıntı TOLGADRB adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tatılde alanyada beat kıralamıstım ..o sıcakta 2 kısı ıyı gezmıstık sadece yokusta bıraz sısıyo o kadar..bence sık mola vermek sartıyla gıdılır..ben bu motorla ıkı kısı alanya -mersın arasını gıden bılıyorum kı o yolu bılen bılır cok vırajlı yokuslu bı yoldur..yanı kısaca sınır motor degıl kullanacak kısı ..cunku yorucu olur nede olsa 100cc..
    çok doğru söylüyorsun o yol hem sakat hemde katil cok ( otobüs söförleri ) arabayla giderken insanın midesi bulanıyor ama motorda bilememmm ..

[..] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ben maksimum 80-90 yapabilen bir motorla şehirler arası yolda 100km bile yapmak istemem.işlek yolsa o kadar çok araç geçiyor ki yandan rüzgarını geçtim devamlı arkandaki araba geçsin diye aynaya bakıp duruyorsun.Giden gider tabiki ama ;)

aparat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150
    hortlamış arkadaşlar bu topic adam 22-05-2008 açmış gidip dönmüştür çoktan
    ...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
    Drift Religion

< iLk@yy > - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '01 CBR600F4i(2011-?) / '07 Burgman400(2018-?)
    Alıntı aparat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hortlamış arkadaşlar bu topic adam 22-05-2008 açmış gidip dönmüştür çoktan
    bence yolda saklı bi cennet felan buldu bi daha gitmedi oradan bi yere hiç yazmamış bile sonrasında
    Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
    Bunu size kanıtlayabilirim !

Motosikleti
    Derbi GP1 250
    ben şahsen alanyada yaşıyorum ve alanya-konya,alanya-mersin,alanya-kemer yolculuklarım oldu ve hiç sorun çıkarmadı maşallah...bu taraflara gelirsen beklerim,misafirim olursun..
    [B]OZAN GÜLMEZ[/B]
    [B]E-Mail =[/B] unknown_member07@hotmail.com
    [B]Facebook =[/B] https://www.facebook.com/ozan.gulmez2

ceyhun__22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150
    bence zor şişebilirsin
    yani motorç

Ben de giderdim kim ne derse desin çıkardım yola, bisikletle 150 km gidiliyor çok rahat 20 km/h ortalama ile bunun 3 katı yani 60 km/h ortalama ile 450km/h çok rahat gider. En büyük tehlike yanından geçen ağır vasıtalar ve acemi-taşıt geçemeyen tipler olur.

4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)