activa ile ankaradan antalya?
Reklamlar
-
Küçük hacimli motorlar ile çok uzun yol yapanlar var. Sen de gidebilirsin.Sana bir altrnatif rota vereyim. Ankara-Kulu-Konya-Seydişehir-Akeski-Manavgat-Antalya.Sadece tatil için gidiyorsan ve zamanın da varsa ucuz çadırlardan,mat ve uyku tulumu da alırsan seydişehirden sonra ormanlık başlar ve burada bir kamp yapar ertesi gün de devam edersin.keyifli bir yoldur.Yalnız yola güneş doğarken çıkmanı tavsiye ederim.Şimdiden iyi yolculuklar.
Reklamlar
-
murti06 adlı üyeden alıntı
sbobundan anlarsın. Sibop janta yapışıksa tubeless, üzerinde tırtılbir somunla jantı tutuyorsa şambrellidir
Ticaretisyen adlı üyeden alıntı
gerçekten benim lastiklerim dublex değilmi. üzerinde falan yazarmı ben scooter tekerlerini hep dublex sanıyordum
en basiti lastik yanaklarını okuyun tubeless yazısı olması lazım her scooter lastiği tubeless değildir sizinki gibi tabanı dar lastikler sambriyelli lastik kullanıyor ama sonradanda tubeless yaptırabiliyorsunuz..
-
Aktivayı çok kullandım, yorulacak bir alet değil..Sağlıklı bir aktiva size sorun yaratmaz..Bence en büyük derdiniz büyük araçlar ve hızlı akan yollar..Ana yollardan gitmesseniz daha iyi olur..Yavaş yavaş ama keyifle gidersiniz..
-
Gidersinde yazık etme kendine çok yorulursun. Ben Beat ile kışın İstanbul-Çanakkale gitmiştim 4.5 saat sürmüştü ama bittim gerçekten.
Motorda şişme vs kesinlikle olmaz. Her 100-150 km de bi mola mutlaka ver. Motor güçlendirilmiş hava soğutmalı olduğundan yolda bırakmaz seni. Yağını kontrol et çıkmadan.
Hayırlı yolculuklar...
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
-
06bluedragger adlı üyeden alıntı
en basiti lastik yanaklarını okuyun tubeless yazısı olması lazım
her tubeless yazanda tubeless yapılmış olmuyor. Siboptan anlaşılır sadece
-
Ticaretisyen güzergahın üzerinde bizde varız,yardımcı oluruz.
-
bence hiç deneme bile küçük cc gerek yok
-
murti06 adlı üyeden alıntı
her tubeless yazanda tubeless yapılmış olmuyor. Siboptan anlaşılır sadece
hayır benim dediğim banane banane oynamıyorum işte ben bu durumda aynen mortingen şıtrayze..
-
12 Haziran 2008, 23:01
Sevgili ARKADAŞ GEZİM senelik iznim ve ehliyetimle beraber kesinleşti sayılır
Ağustosun 2 yada 3. haftasında Motorun 4000 bakımı yapılmış olacak o zaman
Lastiklerin tubeless işinide hallettmiş olacağım. montlarımız ve kasklarımız tam durumda.
Güzergahım şu olacak:
GİDİŞ:
Ankara... POLATLI------kADINHANI-KONYA---1 GÜN DİNLENME
KONYA...SEYDİŞEHİR.....AKSEKİ...MANAVGAT 4 GÜN DİNLENME
DÖNÜŞ:
MANAVGAT...AKSEKİ... SEYDİŞEHİR...KONYA...AKSARAY-- 1 GÜN DİNLENME
AKSARAY ŞEREFLİKOÇHİSAR- ANKARA
Arkadan vuran suçludur...
Bedeli Öteki tarafta ödemek kaydıyla kabul edilmiştir.
-
13 Haziran 2008, 15:42
ya yapmayın arkadaşlar isteyen o motorla Türkiye yi bile dolaşır bknz Ümmet abi önümüzde canlı bir örnek mondial 125 mt hava soğutmalı bir scooterla Türkiyeyi dolaştı hemde konda da değil mondial onun motoru 500 kmh yapmıyodu 60-70-80 le çook rahat gidersin abicim
İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor
-
13 Haziran 2008, 16:08
Ticaretisyen şimdiden keyifli bir gezi geçirmeni dilerim. Konya üzerinden gitmekle doğru bir karar vermişsin, diğer yola göre daha güzel özellikle akseki konya arası hariç genelde yol çift şerit gidiş geliş. Sabah ayazında ve akşam üzerinde akseki semaları serin olur ona göre kıyafetini almanı öneririm. Onun haricinde kulu-konya konya-akseki arasında radarlara dikkat etmeni öneririm. ne olur ne olmaz=) Akseki yol ayrımını geçtikten 1-2 km sonra genelde radar koyuyorlar ve ömer duruk dinlenme tesislerine gelmeden durduruyorlar. Bir akseki li olarak benden tavsiye
=)
aksekiyle ilgili sorun olursa seveseve cevaplarım
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
-
13 Haziran 2008, 16:34
Gideceğim diyen adamın önünde dağ olsa dayanmaz.
YBR125 ile dünya turu yapıyor insanlar. Sen Activa ile pekala 600km'i gidersin. Ne varki bunda. Bizde kısmetse Agility ile bir ege turu düşünüyoruz eylül gibi.
::139:: [I][B][COLOR="DarkRed"]Burak Murat[/COLOR][/B][/I]
-
13 Haziran 2008, 17:03
Çok güzel olur bence.Keyifli bir gezi geçirmeniz dileklerimle
-
14 Haziran 2008, 01:01
tuh yaa merkeze yolu düşmüyormuş neyse sağlık olsun ankaraya selamlar sizede hayırlı yolculuklar kazasız belasız bol km ler..
-
04 Temmuz 2008, 19:49
arkadaşlar lastik işinide hallettik. şimdi sizden yanıma almam gereken malzemeler konusunda bilgi istiyorum...
artık patlama derdimde kalmadı.
-
04 Temmuz 2008, 20:30
Ben bu motor ile uzun yola çıkmamanı öneriyorum.İki ayrı activa olsa bir derece ama iki kişi yokuşta 40 km süratlere düşersin .Düşük süratle gitmek güvenli değildir.Risk almış olursun.Yani arkadan 100 -110 bastıran adam senin 50 ile gittiğinin farkında oluncaya kadar dibine gider..Sollamayla kaptıran bir adam sen yokmuşsun gibi şeridine girer ...Tekerleklerinin ufak olması bozuk asfaltta kontrolü zorlaştırır ki iki kişi dahada zor olur.Kaldıki sadece iki kişi değil çantalarınız da olacaktır.ektra ağırlık olacak yani... Yakıt deposu küçük olmasından sürekli gözün benzincide olacak.
İmkansız değil ama sıkıntı yaşamayacağın biraz daha keyif alabileceğin 250 lik büyük tekerlekli bir motor ile çıkmanı öneririm.
Ybr ile çıkılıyorsa bunlada çıkılır demek biraz abes. Ybr ile olsa bende çık derdim.Aman dikkat diyorum.
İşlerin yolunda gidiyorsa ,sakın endişenme hemen geçer :!:Morphy :-)
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/106287-2012-dogu-karadeniz-gezimiz-3850-km.html
-
05 Temmuz 2008, 00:17
activanın 30- 40 km ye düştüğü
kadar dik bir rampada. hiç bi araba 110 la seyredemez herhalde...
ölüceğimi bilsem yinede denicem. o kararım kesin.
yinede teşekkür ederim
-
05 Temmuz 2008, 00:51
VASCO1925 kardeş bu harita programının adı nedir ? bizde tatile gideceğizde çok lazım olacak .. ilgilenirsen sevinirim..
favori müzikLerim : VUKUAT çırçır senfonisi :mrgreen:[B][/B]
-
05 Temmuz 2008, 01:06
anatlyaya gelınce haberm olsun....agırlarız elımızden geldıgınce...
-
05 Temmuz 2008, 01:26
Ben mondial hs150 ile durmadan 200km yaptım ama çevreyolunda ,
tek şeritli yollara pek çıkmıyorum şehirlerarası ,
çankırı yolunda 50km sürdüm güzeldi ama arabalar ezmesin diye
çok hız yapmak gerekiyor çok tehlikeli , 90-100 ile viraja yaklaşıp son anda yavaşladığım kaç kere .
ortalama 80km hızla giden bir taşıt için tek şeritli yollar çok uygunsuz .
motoru sollayan her taşıt bir tehlike ...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)