Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

sonunda tvs apache ye kavuştum

REKLAM ALANI
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    KV 250 AGUİLİA
    İyi dedin chopperrider.

Sen bildiğin gibi devam et korgii. Umarım bir terslik yaşamazsın. Gerçekten yaşamazsan, bil ki hepimiz emin olacağız TVS nin kaliteli bir motor olduğundan. Senin gibilere de ihtiyacı var bu sitenin. Yürü be aslanım, kim tutar seni.. fondip.. fondiiip...

Ah, unuttum.. hemen ekleyeyim: Hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin, uzun ve mutlu gezileriniz olsun inşallah!
    ÖNEMLİ OLAN ZAMANA BIRAKMAK DEĞİL; ZAMANLA BIRAKMAMAK !!!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    THE_LANCET - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Peugeot Trekker & Asya AS200GY2 Süpermoto niyetine
    Allah kaza bela vermesin hayırlı olsun.
    Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.

kıllıtarkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ALMAYACAĞIM!!!!!!!
    hayırlı olsun güle güle kullan
    [FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::

nitrious81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Octavia
    Oncelıkle hayırlı ugurlu olsun arkadasım sonra Rodaj dıye bır sey yoktur cumlene inanamıcam
    Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!

Motosikleti
    KAWASAKİ VN 800
    hayırlı olsun güle güle kullan arkadaş

HaYaLeT01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Çim Biçme Makinesi
    Hayirli olsun, ben de baslangic motoru olarak dusunuyorum (kendim icin degil de es-dost yeni baslayanlar var etrafimda), ilk izlenimlerini takip etmekteyim...
    oderint dum metuant

Motosikleti
    xx 12999,9rr cadı süpürgesi :P
    hayırlı olsun arkadaşım. kazasız belasız kullan resim istiyoruzzzz

Motosikleti
    Hyosung GV 250
    rodaj var mı yok mu bilmem ama yeni motor acemiliği vardır, 10 000 km de motor bile alınsa rodaj tadında bi süre sakin takılmak iyidir bence, neyse hayırlı olsun kardeş, kazasız belasız kullan hayatın tadını çıkart
    [B][COLOR="Red"]Hayatında birkez motora binip de zevk alan insan bir daha hiçbirşeyden zevk alamaz...[/COLOR][/B]

Motosikleti
    APACHE :))
    slm arkdaslar benimde uzun süren arastırmalarımdan çogunlukla yapılan yorumlar apache nin benim için en uygun motor oldugma karar verdirdi uzun zamandan beri çeşitli çin malı motorlara binmemden dolayı bu işte aşırı derecede zararım var özellikle şuandaki kullanmakta oldugum zat 150 yok fiyatına vermem bihayli canımı sıktı ama sonuç olarak iyi bi motora geçmem bunların üzerine sünger çekecektir 2 gn önce motoru almama rağmen plaka ve ruhsat daha çıkmadı halen onları beklemedeyim antalyada saollsun lar plakasız gördükleri an afları yok bundan dolayı daha motorcuda renk için çok kararsız kalıyorsunuz kırmızının daha bi albenisi var ama siyahta daha bi asil duruyor benim ercihim siyah oldu pzts den itibaren inş. altımda olacak yol hakkkındaki yorumlarımı ozaman yaparım ;)

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)