sonunda tvs apache ye kavuştum
Reklamlar
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
İyi dedin chopperrider.
Sen bildiğin gibi devam et korgii. Umarım bir terslik yaşamazsın. Gerçekten yaşamazsan, bil ki hepimiz emin olacağız TVS nin kaliteli bir motor olduğundan. Senin gibilere de ihtiyacı var bu sitenin. Yürü be aslanım, kim tutar seni.. fondip.. fondiiip...
Ah, unuttum.. hemen ekleyeyim: Hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin, uzun ve mutlu gezileriniz olsun inşallah!
ÖNEMLİ OLAN ZAMANA BIRAKMAK DEĞİL; ZAMANLA BIRAKMAMAK !!!
Reklamlar
-
Allah kaza bela vermesin hayırlı olsun.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
-
hayırlı olsun güle güle kullan
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
-
Oncelıkle hayırlı ugurlu olsun arkadasım sonra Rodaj dıye bır sey yoktur cumlene inanamıcam
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
-
hayırlı olsun güle güle kullan arkadaş
-
Hayirli olsun, ben de baslangic motoru olarak dusunuyorum (kendim icin degil de es-dost yeni baslayanlar var etrafimda), ilk izlenimlerini takip etmekteyim...
-
hayırlı olsun arkadaşım. kazasız belasız kullan resim istiyoruzzzz
-
rodaj var mı yok mu bilmem ama yeni motor acemiliği vardır, 10 000 km de motor bile alınsa rodaj tadında bi süre sakin takılmak iyidir bence, neyse hayırlı olsun kardeş, kazasız belasız kullan hayatın tadını çıkart
[B][COLOR="Red"]Hayatında birkez motora binip de zevk alan insan bir daha hiçbirşeyden zevk alamaz...[/COLOR][/B]
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)