Yamaha Bws 100 Hakkında!!
Arkadaşlar Bws hakkında Bilgi Almak İstiyorum.
100km'de Kaç Lt Benzin Tüketir?
Maksimum Hızı Kaçtır?
Motoru Dayanıklımı?
Üretim'den Kalktığı İçin Sorun Yaratırmı?
6 Lt Depo İle Kaç Km Gidilebilir?
Teşekkürler.
Yamaha Bws 100 Hakkında!!
Arkadaşlar Bws hakkında Bilgi Almak İstiyorum.
100km'de Kaç Lt Benzin Tüketir?
Maksimum Hızı Kaçtır?
Motoru Dayanıklımı?
Üretim'den Kalktığı İçin Sorun Yaratırmı?
6 Lt Depo İle Kaç Km Gidilebilir?
Teşekkürler.
1.Üretimden kalkmadı hala üretiliyor
2.100 km de benim 2005 BWS 3 lt tüketiyor
3. standart bwslerin düzdeki max hızı 100 km dir(ama çoğu 90 dan fazla basamaz)
4.Motoru evladiyeliktir taş gibidir arıza vermez
5.6lt yakıtla ben KARABÜK ten Ankaraya gittim (215 km ) ve biraz dolaşıp benzin aldım YAKLAŞIK 200 230 KM GİDER 6 LT İLE
Yamahaşk 😍
215 kmde yorucu olmadı mı bws kullanmak?
Arkadaşlar Yardım Edecek Başka Kimse Yokmu?
benzin parası beni korkutmaz yeterki seri olsun beni yolda burakmasın diosan bencede al çok dayanıklı makina zaten dikkat ettiysen tatil beldelerinde kiralamacıların hepsi bws kullanıyo neden çünkü daytanıklı makina olduğu için
BWSTÜRK
Dostum o zaman senin motosikletin çok az yakıyor.Peki en yüksek kaç lt. en düşük kaç lt yakıyor?
kardeşim ben benzin hesabını pek yapmama hergün 5 ytl yada 10 ytl lik benzin alırım akşam 10 olmadan bitiririm :D
uzun yolda genelde 100 kmde 90 100 km arasında 3 3,5 lt yakıyor ama basa basa gidersem heralde 4 lt ye çıkar
Yamahaşk 😍
BWSTÜRK
Bilgilendirdiğin için sağol.
Önemli değil bilmek öğrenmek istediğin başka konular olursa söyle yardımcı olurum yamaha bws olmasa bile sor cvplarım
Yamahaşk 😍
mustafa türk gerekli açıklamayı yapmış bende kullandım bir 4 ay kadar çok memnundum ama benim değil arkadaşla motorları değiştirmiştik..tabi bu 2 ve 4 zmanlı olarak iki kısım ama gerçekten taş gibi motor istesen eskitemezssin ben binerken çok haz aldım..yarı her yola sürebilirsin gitmem demez bunun en max yakacağı 130ykr bu benzindeki zamlara göredeğişir bunuda hesaba kat bence şunu yakar desek doğru olmaz benzine günlük zam geliyor benim en son yaptğım hız 115 km gördüm tek kişi ama alacaksanda hiç düşünme al derim bu benim düşüncem....tabi ustaları daha iyi bilir ben sonuçta 4 ay kullandım kullandığım kadar konuşuyorum....yanlış bilgi verdiysemde kusura bakmayın bws ustaları
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
gezgin290
Bilgilendirdiğin için teşekkürler.Buradan bir arkadaş 5lt yakıyor dedide korktum biraz.
100 km demi 5 lt bezin yakıyormuş anlmadım yani eğer öle bişey varsa saçma ya gerçekten o kadar yakmaz abi
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
ben iki sene kullandım şehir içinde bir depoyla 170km civarı yol yaparsın
arkadaşım bws 100 10 sene önce benim ilk motorumdu kullandığım süre içerisinde bozulacağı gibi bir düşünce aklıma bile gelmedi ,hızı kalkışta benim daelimle bile kapışır ancak 100 geçmende açıkçası zordur,yakıtına gelince ben onla çok uzun yola çıkmadım ancak çıksaydımda 200km yide geçebilirdi belki ben genelde şehir içinde hep kulanaraktan 170km civarında fuul yapıyordum arabamda 2000cc di ozamanlar ekonomisi bana mucize gibi geliyodu
kenny
2 zamanlı hastasıyım 2.motosiklet olarak düşünüyorum.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)