Yamaha Bws 100 Hakkında!!
Reklamlar
-
Ben 1 sene kullandım bws yi, gerçekten zevkli ve seribi motor ve üstelik çok dengeli; yakıt sarfiyatına gelirsek ben geçen yaz benzinin litresinin 2,90Ytl olduğu civarlarda ortalama 50-60-70 km/s hız aralıklarında gazla çok oynamadan km de 8,5 ykr. a kadar düşmüştüm, bu da sanırım o zamanlar 100 kmde 2,9-3,3 lt arasına tekabül ediyordu ama satmadan önce yani 1-2 ay kadar önce son hızım 85km/s i geçmemesine rağmen 13-14-15 ykr. yakıyordu ; ben nedenini anlamadım ama kendi motorum için söylüyorum, anlık yakıt tüketimi değişimi oluyordu ama bence sağlıklı bi bws verdiğim ilk veriler gibi 3-3,5 lt arası yakar diye düşünüyorum...
Reklamlar
-
-
Benim Honda Dylan ne kadar sert kullansamda 3.5lt yi geçmiyor tüketimi..idareli gidersen 3lt hatta daha altı yakıyor..alet 16bg, düz yolda 120km yapar..hızlanması da bmws ile mukayese edilmez...Yani diyeceğim başka alternatiflere de bakabilirsiniz..
-
prolixin
Dylan'ın üstünlüğü tartışılmaz zaten.Hem dylan düzde 120 değil 130-135 gören bir makinadır.
-
ama süren bilir bws nin verdiği sürüş keyfini...
ablatılmaz bence yaşanır
almak isteyen gitsin bi hafta bi kiralasın sonra karar versin
eşşek gibi motor hiç sorun çıkarmaz eminim ;)
Ruhunu Değil Lastikleri Yak
-
Arkadaşlar uzatmaya gerek yok bws 2 zamanlıdır ve cuzi bir miktarda benzin yakar abartılacak birşey yok benimki bakımlıdır 200 km 215 km gider başkasının motoru bakımsızdır ayda yılda bir bakım yapar 150 km gider bunun başka açıklaması yok bws yi bilen biliyor zaten taş gibi motor burada motor hakkındaki bilgiler verilir ustalık belli olmaz bws her yola gelir ama hızlı ama yavaş sonuçta 100 km yi görüyor ve 100 cc ye göre çok güzel hızlanması ve gücü var daha ne diyeyim an 125 ten iyidir arkadaşım her türlü 4 zamanlı scooterdan iyi...
-
bws bence de efsane bir motor..Kymco agility i almadan önce düşündüğüm yegane motosikletti ama 4 zamanlı tercih ettim.Bws iyi olsa da yolda yaptığım kırmızı bir bws ile kapışmamda bws nin arkada kalması agility nin sınıfında en güçlü motor oldugunu bana gösterdi..
-
sedatss adlı üyeden alıntı
bws bence de efsane bir motor..Kymco agility i almadan önce düşündüğüm yegane motosikletti ama 4 zamanlı tercih ettim.Bws iyi olsa da yolda yaptığım kırmızı bir bws ile kapışmamda bws nin arkada kalması agility nin sınıfında en güçlü motor oldugunu bana gösterdi..
Agility kesinlikle mükemmel bir makine
-
BWSTÜRK
Dostum 0 km almayı düşünüyorum.Ben motorumu 2 güne bir yıkarım 500km'de bir yağını değiştiririm.Fazla hor görmem ve çok temiz kullanırım.Dediğin gibi 80/90km hızda 1depo ile 200-215km gidecekse hemen alırım.
-
mustafa01 adlı üyeden alıntı
Dostum 0 km almayı düşünüyorum.Ben motorumu 2 güne bir yıkarım 500km'de bir yağını değiştiririm.Fazla hor görmem ve çok temiz kullanırım.Dediğin gibi 80/90km hızda 1depo ile 200-215km gidecekse hemen alırım.
Arkadaşım neden elindekine benzer bir motor almak istiyorsun ben bunu anlamadım??Senin yerinde olsam elimdekini de satarım sıfır bws parasını da katarak sağlam bir runner alırım ve scooter'ım var derim.Hemen hemen aynı klasmandaki iki motor sahibi olmayı isteme amacın nedir?
-
ya arkadaşlar BWS üretimden kalkmadımı???
adanadaki yamaha bayisine sordum üretimden kalktı deiler yamaha nın sitesinede girdim bws modeli artık yok
bunlar özel siparişleni gelio?? yardııııııııııımm ,!!
[B][COLOR="Red"] [ BU ALANA REKLAM ALINIR ][/COLOR][/B] ::tutkuy::
-
Ben kalkmadı diye biliyorum ve 2007 tokyo motoshow da bws nin yeni kasasını tanıttı adamlar :D ve hala dış ülkelerde peynir ekmek gibi satılan bir modeldir bws bir arkadaşımız agility ile bws yi geçtiğini söylemiş olabilir ama birde benim bws ile deneyelim senin agility i bakalım sonuç ne olacak
-
Moda'da 78.000 km'de olan bir Bws var hala sorunsuzca çalışıyor. Motor doğru dürüst servis yüzü görmedi. Bilmem anlatabildim mi? Yamaha yaptı mı yapıyor...
-
Diğer motorlardan farkı bu zaten bakımsız bile 100.000 km görür :D
-
-
mondializzet100 adlı üyeden alıntı
prolixin
Dylan'ın üstünlüğü tartışılmaz zaten.Hem dylan düzde 120 değil 130-135 gören bir makinadır.
Benimki düzde 120 ye kadar çıkabiliyor, daha yüksek hızları çıkanları varmış ama ben şahit olmadım..Galiba biraz modif. gerekiyor buji, kayış gibi, birde bende arkada kocaman bi çanta var..belki ondandır....130-140 lı hızlara çıkmam için biraz yokuş lazım..
Arkadaşın ikinci el bir dylan alabileceğini düşünüyorum..En azından kullansın, fikrinin değişeceğine eminim..
-
-
dayco 22x916 le :D yazıyor zaten üzerinde :D:D
-
BWSTÜRK
Dostum bu bws merakı bitirdi beni.0 km alacagım bayide mevcut.Dediğin gibi 5.7lt ile normal kullanımda 200km civarı yapacaksa hemen alırım
-
YAPAR AMA MOTORU ZORLAMADAN AÇ RODAJ ÇOK ÖNEMLİDİR ;) VE BÜTÜN BAKIMLARINI YAP MUTLAKA ve 0 km alacaksan koruma demiride iste ;)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler