Arkadaşlar kış geldi. 2 Ekim'deki riva gezisinde de yağış olabilir. Bundan korunmak için yağmurluk almak şart oldu. ince bir yağmurluğu nereden kaça alabiliriz bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfem...
Arkadaşlar kış geldi. 2 Ekim'deki riva gezisinde de yağış olabilir. Bundan korunmak için yağmurluk almak şart oldu. ince bir yağmurluğu nereden kaça alabiliriz bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfem...
cadde deki bir mağazda var tahmin etmişsinizdir reklam yapmayalım 45 pound civarı yane 110 ytl civarıdır. alt üst takım
ububaykal kardeşim avrupa yakasına geçebilirsen kumkapıdı balıkçı malzeme satan yerlerde veya anadolu yakası balıkçı malzeme satan yerlerde alt ve üst kalın muşamba türü yağmurluklardan al derim kabadır ama sıcak tutarlar ve fiatları çok uygundur şayet bulamazsan bana haber ver ben iki takım sana kumkapıdan alayım renkler sarı,gri,lacivert olabiliyor (Baustada oluyor)
motorsiklet mağzalarında da var ama ince ve pahalıdırlar
zoki adlı üyeden alıntı
zoki reklam olmazsa özelime mail atarmısın? nereden alabiliriz? ooner2002@hotmail.com
110 milyonmu ? insan bu parayı duyunca ıslanmaya razı olur gibi geliyor bana
Ben geçen hafta sirkeciden 35 milyona alt üst takım aldım( çin malı) cepleri ve fermuar yerinde çıt çıtlı birleştirmelerden direk su aldı bende gidip geri verdim. Yine sirkeciden sadece yağmurluk pantolon aldım 35 milyon yine. Bu sefer çok iyi çıktı çok memnunum.
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
arkadaşlar ben kefkene gelirken giydiğimi bizim buradan 20 ytl ye aldım isteyenlere gerirebilirim.çok iyi çıktı
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
arkadaşlar suzuki rf600 ün farı kırıldı cıkma bulamazmıyız
arkadaşlar çinden ithalat yapıyorum.10 güne kadar yağmurluklar gelecek.aslında şu anda elimizde olacaktı ama elimizde olmayan nedenlerle gecikti modellerde hem motorcu yağmurluğu,hem motorla birlikte motorcuyu örten yağmurluk(scooterlar için), birde motosiklet brandası var.fiyatlarıda 10-15 ytl arası olacak.hafta sonu görüşürüz. Riva da
ustumuzdeki mont idare eder aslinda ama asil sorun alt taraf. pantalon noolucak vardin mi gelicegin yere montu cikarirsin olur biter. ama hem pantalonu cikaramiyon hemde direk yapisiyo ustune. pratik bir cozum yokmudur alt taraf icin
selam.baron985 adlı üyeden alıntı
geçen hafta çok pratik bir çözüm buldum bu konuya. kuruçeşmedeki daytona'da mont ve pantolon bakmak için gitmiştim. İlgili kişi pantolon için bir model gösterdi tam benlik. iş yerine geldiğimde 10 sn bile sürmeden üzerimden çıkartabiliyorum, giymeside o kadar kolay ayrıca yan ve diz korumalıkları da mevcut.
ürünün yan tarafında fermuarlar var ayak bileğinizden belinize kadar. diğer pantolonlar gibi giyip çıkartırken ayakkabı ile uğraşma derdinizde yok.
Kaç paraya aldın peki mertserpen?mertserpen adlı üyeden alıntı
LBC_34, hocam rivada görüşürüz banada motor brandası lazım yengeyle ne oldu barıştınızmı?
mertserpen, cokmus yaw. o paraya daha guzel seyler bulunur bence
ben çok araştıramadım, bulduklarımın tamamı bildiğimiz pantalon şeklinde idi, bu yaz ve kış olduğu için ayrıca giyme ve çıkarması dediğim gibi çok çok pratik olduğu için bunu tercih ettim.baron985 adlı üyeden alıntı
ben eşorfman imal eden bi yere gittim 25 ytl ye alt üst su geçirmez içi beslemeli takım diktirdim. elbiselerimin üstüne onu giyicem. daha dogrusu pantolonumun üstüne
Bizim devlet idaresinde takip ettiğimiz prensipleri, gökten indiği sanılan kitapların dogmalarıyla asla bir tutulmamalıdır. Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil, doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz
M.Kemal ATATÜRK
Merhabalar....! Motor brandasından bahsediyosunuzda bunun yeri nerede acaba ve fiyatı nedir scooter için.....?
ohyeah,
nerden yaptın bu işi???
gayet mantıklı bizde yaptıralım...
oyy şimdi farkettim Hatay diyo adam
ohyeah adamı bayıltır yanlız o sistem ve ani hareket edemeyebilirsin, bence en mantıklısı, karda kaymak için kayak pantalonları var su geçirmez ve kaliteli, her zaman her mekanda da giyilebilir, onu tavsiye ederim....
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)