Yağmurluk Nereden Satın Alınır?
Reklamlar
-
Arkadaşlar sizlere birşey danışacağım scooter'lerin lastiği dublex olurmu? böyle bir şanşı olabilir mi?Şamyelini çıkartırsak ve sibobunu değiştirdiğimizde aynı şamyelli halindeki verimi alabilirmiyiz?Bu konuda yardımlarınızı ve düşüncelerinizi bekliyorum.
Reklamlar
-
dublex, değil TUBELESS. (tubles diye okunur) İngilizce Şambriyelsiz demek.
Life is for my own to live my own way - Metallica
(Yaşam benim için, istediğim gibi yaşamam için)
-
hocam yazmayın cevap yaa.biz yağmurluk diyoruz adam scooter lastii diyo branda diyo.
yok artık...
-
İzmir'de kawasaki ya da aprilla mağazasında üst alt takım elbisenin üzerine giyilmek üzere takım 75€ idi.. ancak bana da pahalı geldi.. kumaşı şemsiye kumaşı gibi inceydi.. sorun bence de alt kısım.. kot pantolonun üzerine kolay giyilebilecek rahat bir yağmurluk olmalı.. izmirde bunu yaptırabileceğimiz bir yer olmalı..
-
federal adlı üyeden alıntı
ohyeah adamı bayıltır yanlız o sistem ve ani hareket edemeyebilirsin, bence en mantıklısı, karda kaymak için kayak pantalonları var su geçirmez ve kaliteli, her zaman her mekanda da giyilebilir, onu tavsiye ederim....
maalesef katılmıyorum federal.
her zaman kayarken kullandığım snowboard tulumu ile geçen sene bir defa motosiklete bindim ıslanmadık yerim kalmadı.
sanırım onlarım materyali direk yağmurdan korumak için değil.
-
mertserpen, hacI sostetiksin galiba. 150€ ya pantol alıyosun, snowboard tulumun var ve snowboard yapıyosun. Ben snowboard denen aleti yakından bile görmedim daha
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
-
cenkmenderes, görmediysen hiç görme abi adamın yanları ağruyor düşmekten...
bu arada sirkecide ithal komple 50 ytl 'ye 1.sınıf yağmurluk satan bir yer buldum isteyene telefonunu veririm...
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
-
cenkmenderes adlı üyeden alıntı
mertserpen, hacI sostetiksin galiba. 150€ ya pantol alıyosun, snowboard tulumun var ve snowboard yapıyosun. Ben snowboard denen aleti yakından bile görmedim daha
cenkmenderes
sosyeteden ne anladığınıza bağlı.
az şey yaparım ama yaptığım şeyide mümkün olduğu kadar iyi yapmaya çalışırım. benim yaptığım sosyetiklik ise evet sosyeteyim... diğer yaptıklarımıda öğrenmek istermisin?
Size bilgi amaçlı olarak Orta düzey bir snowboard takımı 600 ytl görmek için beklemene gerek yok, 10 taksit !!!
+aldığım ürün 150 dolar (beni iyi takip edememişssin!!!)
ayrıca "federal" arkaşın söylediğne katılmadım; yaşadığım kötü tecrübeyi aktardım, bundan sen niye gocundun?
son olarakta sizin ile hiçbir diyoloğum olduğunu hatırlamıyorum,
"Hacı" neyin nesidir??
Diğer arkadaşlardan özür dilerim zamanlarını aldığım için
-
mertserpen, kimseyi savunmuyorum ama sinirlencek bir durum göremedim, zaten bu sitede ki herkes birbirine dostum, kardeşim, hacı, dayı v.s. diyor, gerginlik yaratmayalım ok.
-
cenkmenderes, görmediysen hiç görme abi adamın yanları ağruyor düşmekten...
bu arada sirkecide ithal komple 50 ytl 'ye 1.sınıf yağmurluk satan bir yer buldum isteyene telefonunu veririm...
telefonu verir misin? Orada özellikle soğuktan koruyacak montlar da var mı?
Havalı tiplerin içi boştur çünkü "hava" boşlukları doldurur. Balonun içinde de hava vardır...
-
Ahanda ben bu yazIyI atlamışım.. Bana saldırmış arkadaş da ben farkında deilim.. Aman aman, Diğer yaptıklarını da merak ediyorum lütfen söyle lütfeeeeeeeeeenn... Seni daha iyi takip edicem söz veriyorummmmmm.. Ben çok gocunmayı severim lütfen gocunmak istiyorum yaw... Bu arada tanışmıyoruz ve diyaloğumuz yok evet ama en kısa zamanda senin gibi yüce bir insanı tanımak isterim.. Hacı demiyim madem rahatsız oldun.. O zaman paL diyim. Sosyeteye daha çok yakışır dimi
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
-
SuperDude, mont arastirman varsa bende haberdar olmak isterim hocam.
cenkmenderes, hocam uzatma bosver
-
ben eşorfman imal eden bi yere gittim 25 ytl ye alt üst su geçirmez içi beslemeli takım diktirdim. elbiselerimin üstüne onu giyicem. daha dogrusu pantolonumun üstüne
Hocam resmini göndersene yagmurdan soguktan iyi koruyorsa bizde yaptırırız kargoyla filan gönderirsin olmazmı?
-
E yazsana buraya yav. Neden çekiniyonki telefon numarası yazmakla reklam olmaz. Hem olsa da iyi bişey satan adamın reklamını yapsan ne olcak. Gider bi yağmurluk ta Skullhunter alır olur biter.
Yaz sen buraya telefonunu, bayramda misafir gezdircem arkamda lazım olcak ona yağmurluk.
-
Light, dostum adamın kartı evde kalmış kaç gündür alcam unutuyorum, şimdi telefona hatırlatma mı yazdım, yarın yazarım tel adresi...
-
Ok unutan senin avatardaki gibi olsun...
-
cenkmenderes adlı üyeden alıntı
Ahanda ben bu yazIyI atlamışım.. Bana saldırmış arkadaş da ben farkında deilim.. Aman aman, Diğer yaptıklarını da merak ediyorum lütfen söyle lütfeeeeeeeeeenn... Seni daha iyi takip edicem söz veriyorummmmmm.. Ben çok gocunmayı severim lütfen gocunmak istiyorum yaw... Bu arada tanışmıyoruz ve diyaloğumuz yok evet ama en kısa zamanda senin gibi yüce bir insanı tanımak isterim.. Hacı demiyim madem rahatsız oldun.. O zaman paL diyim. Sosyeteye daha çok yakışır dimi
kendilerine p.m. dan cevap verdim. Topic in konusu haricinde konuşarak zamanınızı aldığım için yine özür dilerim.
-
Eski bir konuya yeni bir giriş.
Kaliteli, dayanıklı, gerçekten yağmuru geçirmeyen yağmurluk takımı tavsiyesi istiyorum.
Yaşadığım yerde bazen bir gecede 40 - 50 cm kar yağabiliyor. Yollar buzla karla kaplı olmadığı sürece kışın dahi motosiklete binmeyi düşünüyorum. Evet işi bilenlerden tavsiyleri bekliyorum...
-
zayıflama eşofmanları var 40-50 tl.yırtılmaz 3 sene garantili
falan yazıyor.yağmurluk olarak kullanılabilir diye düşünüyorum
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler