Ehliyeti Olmıyan arkadaşlar!
Reklamlar
-
Reklamlar
-
motorcu bir kişinin motordan kalmaması gerekirdi diyorum
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
-
Eski soruları çözüp aklında tutunca ki ben E alırken öyle yaptım 95 (sadece motordan girmiştim) almıştım.
Sorular kolay yeterki eski soruları çözün
-
bilmediğim terimler vardı onları bilemedim =) a dan z ye bilmiyorumki daha yeniyim acıyın bana
-
sorular çok kolay bence ben hiç bir derswe gitmeden sınav a girdim 1 sefer de aldım
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
-
-
ya tamam ezmeyin ama bilmediğim terimler var ondan geçemedim motordan en yakın zamanda öğrenicem o terimleri
Daha Dersler falan başlamadı öylesine çöziyim dedim
-
CrazyDream adlı üyeden alıntı
ya tamam ezmeyin ama bilmediğim terimler var ondan geçemedim motordan en yakın zamanda öğrenicem o terimleri
şaka biyana dostum cidden eski sorulara bak kesin kazanırsın, inşallah bidahaki sefere polisleri görünce yol değiştirmeyen bir sürücü olursun ehliyetin olunca
şidmiden hayırlısı olsun ve kazasız belasız sürüşler dileğiyle,son yorumum uykum geldi herkeze iyi geceler...
-
way be ehliyette en zevkl ders motordur kalınırmı o dersten nese dostum çok eçmiş olsun inşallah bidaha kine alırsın allah yar ve yardımcın olsun
-
daha ehliyet sınavına var arkadaşlar =) temmuzda ben öylesine alıştırma yapıyım demiştim
-
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
-
Arkadaşlar Teker tekermi yazıcam :D DAHA KURSUM BAŞLAMADI 26 sında BAŞLICAK YANİ SİZE ŞÖYLE DİYİM 0 DAN GİRDİM BUNU ALDM
-
-
Valla ne yalan dıyım bu Ehliyet sınavlarındakı koftı sorulardan kalanları anlamıyorum Ben hem B hem A2 aldım sadece verdıklerı kıtapcıktakı eskı soruları cozun yeter.... Kolay gelsın
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
-
Ehliyeti Olmıyan arkadaşlar!
"Olmıyan" değil "Olmayan" olacak, dilimizi doğru kullanalım.
-
''Sen bana bakma, ben senin baktığın yönde olurum...''
-
-
ya övünmek gibi olmasın 19 nisan motor sınavından 100 aldım. netten eski sorulara bakın aynısını soruyorlar. tabi motora ilgim olduğundan çoğu konuyu biliyordum.
-
evet bir önceki soruları iyice bi çözün 2-3 kere bakın tamamdır.. ;)
-
Derli toplu bir sekilde eski sorular var mi elinizde ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler