Abı motordan kalmamalıydın motorcu arkadas motordan mı kalırmıs (daha bende gırmedım ama olsun)
Abı motordan kalmamalıydın motorcu arkadas motordan mı kalırmıs (daha bende gırmedım ama olsun)
Geçmiş sınav sorularına http://www.gelisimsurucu.com/onlinetest.htm buradan ulaşabilirsiniz...
ibooooo sen geldin mi ya yuvacıktan senin için kaybolmuş diyolardıı
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
bende ilk yardimdan kaldim 67 trafik 83 motor 95
ya harbıden bı b sınıfı ehlıyetı ıcın motor soruları cok basıt ama a2 ıcın gercekten braz calısmak gerekıyo bende dusunuyorum ama ılk once en azından bı scooter falan almam lazım sorulara bakcam kardesım ındırdım bende ınsallah herkkes ılk defada alır ehlıyetınıde mıllet pasa pasa gezerr
İşte azim bu sefer öbür grubun sorularını çözdüm =) Başlık içinde özür dilerim. gece gece dikkat etmemişim fazla
sağlık=90
tafik=90
MOTOR=95
bende temmuzda sınava gırcem kendıme guvenıorum ama hıc olmassa eskı soruları cozmekde yarar var..
sorular gerçekten de kek ama bende yeni sayılırım anlamadığımn terimler oluyor
en zevklisi motor ilk kolaylık olarakda motor-ilkyardım- trafik bana öyle geliyor (A2 alacaktım zorla ikna ettiler B ile A2 birlikte alcam :S:S:S:S:S
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
abi yapmayın etmeyin nasıl kalırsınız bu sınavdan ya ben soruları gorunce kızmıstım bunlar insanları angut yerine koyuyor diye moralim bozulmuştu ve caliştigim için cok az calişabilmiştim alayından 100 aldım zaten motoru seviyosan ne oldugunuda bilirsin yanlış anlama beni. ayrıca gittim bide orda adamın birine yardım ettim hocalar izin verdi
not: alayından yuz derken yalan olmasın motor 100, trafik 95, ilk yardım 90
[COLOR="Red"][B]
Önce Topraktım Simdi Agaç OLdum.
Derya DenizLer Gibi DaLgaLandım Simdi DuruLdum.[/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)