Bence tavsıye etmesek yanı ceza ödemek zoruna gıder ınsanın
''Sen bana bakma, ben senin baktığın yönde olurum...''
Sistem motosikleti tanımıyorsa kacak geciştede tanımaz. Hehehehehehuuu
Ya göründüğün gibi ol. ya da olduğun gibi görün.
Başka bir forumda yazan arkadaştan tam ve net açıklama, bana da bunu söylemişlerdi de sorun olmadığını öğrenince detayını unuttum açıkçası;
"6. sınıf araç sonradan sisteme dahil edilmiş ve elektronik yazılım de revize edilmiş, ancak yerdeki bantlar eski sistem olduğundan eksik algılıyormuş. ALARM bu yüzden ötüyormuş.
Yetkililer "ücretin tahsil edildiğini gördüyseniz hiçbir sorun yok" dediler."
Bilginize arkadaşlar...
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
Zaten kabul etmese bariyer açılmaz ama yinede insan tedirgin oluyor.Bence eksikliklerini düzeltsinler. Sonuçta darphane iki tane gözümü sakınıyor.... Bu gözlerin olmaması demek bizi önemsemediklerinin bir göstergesi sonuçta... Sonuçta sinir bozucu bir ses ve yetkililerin duyarsızlığı! Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.
İşlerin yolunda gidiyorsa ,sakın endişenme hemen geçer :!:Morphy :-)
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/106287-2012-dogu-karadeniz-gezimiz-3850-km.html
kgs için neler gerekli arkadaşlar...? kestirmeden tarif werirmisiniz ?
::offtp::___________[B] " POSETCHI "[/B]__________::offtp::
[B]Her Türlü Baskılı Poşet Yapılır...Fabrika Olunca... :P[/B]
Arkadaşlar birşey soracağım. KGS de de motosiklet için ozel tarife mi var? Tam anlayamadım. Yani motor için ayrı KGs mi alınıyor. Ben KGS alırken ruhsat falan sormadı bana kimse.
Dilin söylediği veya kalemin yazdığı bütün üzücü kelimelerin içinde en üzücüsü şudur,KEŞKE"
İki kişinin bindiği motor değildir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)